- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aselerya seni etikettledi kuzz gormedin demekkii2. Fragman çıktı.
Görmedim canımAselerya seni etikettledi kuzz gormedin demekkii
Hahahahah seni yerim amaaa ne güzel insanalrsınızz hemen geliyorsunuz haber veriyorsunuzz daha youtube yerleşmeden anında siz yetişiyorsunuzzGörmedim canım
Hemen koştur koştur haber vermeye gelmiştim
Vay anasınıÖhö fragman analizi..
Bence, Ilgaz ve ceylin, enginin hastaneye yatığı için yemeğe çıkıyorlar. Bi nevi kutlama, sonuçta saat 6ya kadar herkese mühlet verilmişti. Bide tabi o hasta cocuk davası çözüldü diye.
Engine de kitabı büyük ihtimale annesi gönderdi. Yektanin kitabını gönderdi ilk sayfayı da yırtı. Engin bilerek kaçmak için zehirlendi.
Dedeyle cinar bu gidişle yeni ikili olacak,
Ahahhahah ben dedim ya sana dün yarın gelir diyeGördümm gördümmmm harika resimler vallaha bide yüklüyolar resimleerii
Evett kuzum geliyor nornaldede yüklemek aklıma gelmiyordu pekAhahhahah ben dedim ya sana dün yarın gelir diye
Ya ben 2.fragmanda parsin lafına bayıldım. Açıp açıp ona gülüyorum. Valla agzina mi yakışmıyor, ben mi duymadigimdan. Oğlum derken?Evett kuzum geliyor nornaldede yüklemek aklıma gelmiyordu pek
Hahahahahah güzel söylüyorda ama yaniiiYa ben 2.fragmanda parsin lafına bayıldım. Açıp açıp ona gülüyorum. Valla agzina mi yakışmıyor, ben mi duymadigimdan. Oğlum derken?
Valla yorucu herkes rahat geçirirsin ya diyordu da, nerdeee? Geceleri uyutmuyor hanfendiMelasel sen nasılsın nasıkgidiyorr hamilelikk
Oooo hemde kızzz hanfendi dediğine göreeValla yorucu herkes rahat geçirirsin ya diyordu da, nerdeee? Geceleri uyutmuyor hanfendi
Sabah da elim karnımda bir şeye bakıyordum telefonda, resmen Çek elini diye itti
Sol kemiklerim ağrıyor çok.
Ben hiç rahatlamadim valla. Aynen kızOooo hemde kızzz hanfendi dediğine göree
Bakkk bakkk paçiii de nazlı çıktı heleee
Yaaaa tabiii sonra rahatlarsın diyolar banada diyolarr vallahaa 1 ay sonra iyisin diyolar artık hep midem bulanıyoya iştahımda yok sonra burdakileri görüyorumm herkes diyo nerdeeee rahatlamakk son aylar tabi zorlaşır o ayrı
Ana olmak kolay değilll
Oooo öylemiii okadar kötüydün demekkii ben genede iyiyimm sadece yediğimden dokundumu kusuyorummBen hiç rahatlamadim valla. Aynen kız
2.trimester balayı diyorlar alakası yok
Mide bulantısı benim 17.haftayabkadar sürdü. Prilam olmasa yataktan cikamiyordum. Kusma olmadı ama 2 kilo verdim 3 ayda. Hoş hala iştahım öyle aman aman yok.
Şimdi de reflü başladı akşamları yemek sonrası uykum geliyor ama gece uyumak için kendimi tutuyorum. Bir de işte gebelik şekeri çıkınca, sürekli takipteyim. Rapor yazdı doktor. Her gün 6 kere ölçüm yapıyorum.Oooo öylemiii okadar kötüydün demekkii ben genede iyiyimm sadece yediğimden dokundumu kusuyorumm
Oyyyyy neden peki çıktı sonradan benim daha ilk tahlilimde çıktı amaa genede şekerli şeyler tüketme dedi dr bende tüketmiyorum pek amann zaten şekerle aram yok iii böyleŞimdi de reflü başladı akşamları yemek sonrası uykum geliyor ama gece uyumak için kendimi tutuyorum. Bir de işte gebelik şekeri çıkınca, sürekli takipteyim. Rapor yazdı doktor. Her gün 6 kere ölçüm yapıyorum.