• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Öhö 😇fragman analizi..
Bence, Ilgaz ve ceylin, enginin hastaneye yatığı için yemeğe çıkıyorlar. Bi nevi kutlama, sonuçta saat 6ya kadar herkese mühlet verilmişti. Bide tabi o hasta cocuk davası çözüldü diye.
Engine de kitabı büyük ihtimale annesi gönderdi. Yektanin kitabını gönderdi ilk sayfayı da yırtı. Engin bilerek kaçmak için zehirlendi.
Dedeyle cinar bu gidişle yeni ikili olacak, 🙄
Orda engin sedyede götürülürken, neva da arkasında ne alaka görecez 😁

Öhö 😇fragman analizi..
Bence, Ilgaz ve ceylin, enginin hastaneye yatığı için yemeğe çıkıyorlar. Bi nevi kutlama, sonuçta saat 6ya kadar herkese mühlet verilmişti. Bide tabi o hasta cocuk davası çözüldü diye.
Engine de kitabı büyük ihtimale annesi gönderdi. Yektanin kitabını gönderdi ilk sayfayı da yırtı. Engin bilerek kaçmak için zehirlendi.
Dedeyle cinar bu gidişle yeni ikili olacak, 🙄
Vay anasını :D

Evett kuzum geliyor nornaldede yüklemek aklıma gelmiyordu pek
Ya ben 2.fragmanda parsin lafına bayıldım. Açıp açıp ona gülüyorum. Valla agzina mi yakışmıyor, ben mi duymadigimdan. Oğlum derken? 😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Melasel Melasel sen nasılsın nasıkgidiyorr hamilelikk 🥰
Valla yorucu 😂 herkes rahat geçirirsin ya diyordu da, nerdeee? Geceleri uyutmuyor hanfendi 😂
Sabah da elim karnımda bir şeye bakıyordum telefonda, resmen Çek elini diye itti 😂😂😂
Sol kemiklerim ağrıyor çok.

• Muhteşem
Valla yorucu 😂 herkes rahat geçirirsin ya diyordu da, nerdeee? Geceleri uyutmuyor hanfendi 😂
Sabah da elim karnımda bir şeye bakıyordum telefonda, resmen Çek elini diye itti 😂😂😂
Sol kemiklerim ağrıyor çok.
Oooo hemde kızzz hanfendi dediğine göree 😍
Bakkk bakkk paçiii de nazlı çıktı heleee 😁
Yaaaa tabiii sonra rahatlarsın diyolar banada diyolarr vallahaa 1 ay sonra iyisin diyolar artık hep midem bulanıyoya iştahımda yok sonra burdakileri görüyorumm herkes diyo nerdeeee rahatlamakk son aylar tabi zorlaşır o ayrı
Ana olmak kolay değilll 🤗

Oooo hemde kızzz hanfendi dediğine göree 😍
Bakkk bakkk paçiii de nazlı çıktı heleee 😁
Yaaaa tabiii sonra rahatlarsın diyolar banada diyolarr vallahaa 1 ay sonra iyisin diyolar artık hep midem bulanıyoya iştahımda yok sonra burdakileri görüyorumm herkes diyo nerdeeee rahatlamakk son aylar tabi zorlaşır o ayrı
Ana olmak kolay değilll 🤗
Ben hiç rahatlamadim valla. Aynen kız 😂
2.trimester balayı diyorlar alakası yok 😂😂
Mide bulantısı benim 17.haftayabkadar sürdü. Prilam olmasa yataktan cikamiyordum. Kusma olmadı ama 2 kilo verdim 3 ayda. Hoş hala iştahım öyle aman aman yok.

• Muhteşem
Ben hiç rahatlamadim valla. Aynen kız 😂
2.trimester balayı diyorlar alakası yok 😂😂
Mide bulantısı benim 17.haftayabkadar sürdü. Prilam olmasa yataktan cikamiyordum. Kusma olmadı ama 2 kilo verdim 3 ayda. Hoş hala iştahım öyle aman aman yok.
Oooo öylemiii okadar kötüydün demekkii ben genede iyiyimm sadece yediğimden dokundumu kusuyorumm 🤗

Oooo öylemiii okadar kötüydün demekkii ben genede iyiyimm sadece yediğimden dokundumu kusuyorumm 🤗
Şimdi de reflü başladı 😂 akşamları yemek sonrası uykum geliyor ama gece uyumak için kendimi tutuyorum. Bir de işte gebelik şekeri çıkınca, sürekli takipteyim. Rapor yazdı doktor. Her gün 6 kere ölçüm yapıyorum.

• Beğen
Şimdi de reflü başladı 😂 akşamları yemek sonrası uykum geliyor ama gece uyumak için kendimi tutuyorum. Bir de işte gebelik şekeri çıkınca, sürekli takipteyim. Rapor yazdı doktor. Her gün 6 kere ölçüm yapıyorum.
Oyyyyy neden peki çıktı sonradan benim daha ilk tahlilimde çıktı amaa genede şekerli şeyler tüketme dedi dr bende tüketmiyorum pek amann zaten şekerle aram yok iii böyle 😀
Iyi yapıyosun kendine çokçok dikkatt 😘😘

Back