- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
twinky koş koş fragman geldi
Ayyy izliyorum bekleyiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
twinky koş koş fragman geldi
Whuuuuuu
Birazda yiyişselerdii bariiii yavvvEe oldu bunlar dayanamadılar yine
Babasını öğrenene kadar ömürleri var benceEe oldu bunlar dayanamadılar yine
Babasını öğrenene kadar ömürleri var bence
Tatlı zaten yemiyordum ben. Benim şekerim çok iyiydi de bu gebelik şekeri mahvetti 2 haftadır. Bir hayirlisi ile dogsalar da rahatlasakAaaa ben zaten hep diyetteyim ya kuzum benim ilktahlilden yana çıktı şekerimm ne meyve yiyebiliyorum ne tatlı
Ah ah, keşke ölmeseydi Zafer. Rahmetliyi de hiç sevmezdim amaBirkaç bölüm böyle canımlı cicimli gider sonra dediğin gibi olur
Benimde hiç şekerlerde aram yoktu ya teste öyle olunca çok şaşırdıkk hayırlısıyla sağlıcakla all kucağına canım benimmTatlı zaten yemiyordum ben. Benim şekerim çok iyiydi de bu gebelik şekeri mahvetti 2 haftadır. Bir hayirlisi ile dogsalar da rahatlasak
Ah ah, keşke ölmeseydi Zafer. Rahmetliyi de hiç sevmezdim ama
Orası da öyle aynen. Zaten hiç sevmiyorum öyle mic mic dizileriAy o zaman da mıç mıç aşk dizisine dönerdi kız. Böyle entrika falan iyi oluyor
Sen de inşallah canım benimBenimde hiç şekerlerde aram yoktu ya teste öyle olunca çok şaşırdıkk hayırlısıyla sağlıcakla all kucağına canım benimm
Vazgeçtiydi demekkiiKız bunlar ne zaman buraya geldi boşanma dilekçesi vermedi miydi ceylin
ben geçen hafta izlemedim boşanma dilekçesi mi verdi ceylinKız bunlar ne zaman buraya geldi boşanma dilekçesi vermedi miydi ceylin
İlgaza verdi babası ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, kağıt üzerinde de olsa soyadınızı taşımak istemiyorum diye. Ama tabi 1 seneden önce bosanamazlarben geçen hafta izlemedim boşanma dilekçesi mi verdi ceylin
yok ya ılgaz boşanmaz bir şekilde uzatır onuİlgaza verdi babası ile ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, kağıt üzerinde de olsa soyadınızı taşımak istemiyorum diye. Ama tabi 1 seneden önce bosanamazlar
Ahahhaha zaferin öldüğu gerçeğini öğrenince ne olacak acaba?yok ya ılgaz boşanmaz bir şekilde uzatır onu
Onun ortaya çıkması ayrı kimin öldürdüğünün çıkması ayrıAhahhaha zaferin öldüğu gerçeğini öğrenince ne olacak acaba?
Ah ah bakalım bizi neler bekliyor? Sema hanım IlCey in başına ne çoraplar örecek?Onun ortaya çıkması ayrı kimin öldürdüğünün çıkması ayrı