jadii_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ocak 2010 108 0 96 37 Sakarya 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jadii_ #1 kızlar evde oriel kullanıcam oranı nsl ayarlıcam oksidasyon ve peridrol nekadar koyulcak kaça kaç
L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 6.388 6 0 Konya 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jadii_ #2 hiç bilmiyorum cnm girdim okudum bilgim olsa yardım ederdim
sonsee Guru Kayıtlı Üye 1 Mart 2009 44 0 296 Ankara 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jadii_ #3 canım ben de bilmiyorum ileri konularda vardı böyle bi konu ama anlamadım hiç bişey ya riske girme kesin bilgisi olandan öğren
canım ben de bilmiyorum ileri konularda vardı böyle bi konu ama anlamadım hiç bişey ya riske girme kesin bilgisi olandan öğren
L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 6.388 6 0 Konya 2 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jadii_ #4 bence de evet çok ince işler bunlar aman kendi kafana göre yapma cnm nasıl bi açicı bu bilemiorum kii markaların hazır açıcıları olsa onlar çok ii hem anlatılıo kutunun üzerinde ama sen bunu nasıl aldın ve yapıcan onu bilemediğim için yorum yapamıorumm
bence de evet çok ince işler bunlar aman kendi kafana göre yapma cnm nasıl bi açicı bu bilemiorum kii markaların hazır açıcıları olsa onlar çok ii hem anlatılıo kutunun üzerinde ama sen bunu nasıl aldın ve yapıcan onu bilemediğim için yorum yapamıorumm