W
willbehappy
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi willbehappy
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:heee öyle oluyor.bizimkiler zaten yumurta yatınca sahanda yumurta oluyor ne yapalımkaydirigubbakcemile3
canım şimdi bekarsın ,ilerde evlenince daha zor oluyor. düz yatamıyorsun eşinin yanında (insan utanıyor valla) ya kocaman memelerin olcak. yada silikon taktırcan top kibin durcak yatınca!!!...hihoyyyt-tatlicadiarzu-malum sıcaklar...camasırlar sıkıyor...gece sutyenimi çıkarıp yattım...tamam kucukler falan ama idare eder die düşünüyrdum...bi de ne goreyim sırtustu yatınca gogsum dumduz....erkek gbi...nasıl buyutcez ya...bide cok dagınık duruyolar...yayılmıs gbi...yardımmm nooolurrr :roflol:
yaa ndn böle ama...bn zayıfım..kilo alamıyrm...alsam da göbek oluo iğrenc duruyo...silikon yaptrmak istemyrm her seyin dogaı guzel...ama sahanda yumurta esprisi mukemmeldi:)
ya kızlar ben ergenlik döneminden cıkmıs sayılmam yani daha 17 yasındayım...göğüs gelişimim de diğer arkadaşlara göre biraz gec basladı yine aynı sekilde 14 yasında regl oldum o da gec oldu biraz..simdi asagı yukarı 1.70 boy 47 kiloyum...göğüslerim 86 falan cıkıyor ölçtügümde...cok kucuk değil yine ama daha dolgun olmasını istiyorum ben biraz daha büyümesini...sizce göğüs gelişimim nereye kadar devam eder..mesela ben ergenliğegec girdim diye gec mi cıkarım aynı zamanda?..bir de bu dediklerinizi uydularsam bende daha mı etkili olur hala ergenlikte oldugum için?..cevaplarınızı bekliyorumm...
Yaa ablacım kusura bakma ama bana resmen reklam yapıyorsun gibi geldi bütün mesajlarını arattırdım da hpsinde reklam yapar gibi yorum yapmışsın sürekli ürün önermişsin hepsindende memnun kaldıgını söylemişsin.
başka bir topicte de 2 ayda 3 beden göğüsleri büyütüyor demişsin bu imkansız o zaman millet boşuna silikona o kadar para veriyor.
Lütfen gerçek bilgileri paylaşalım.Herkesin sorunları var boşuna para vermesin kimse...
heee öyle oluyor.bizimkiler zaten yumurta yatınca sahanda yumurta oluyor ne yapalımkaydirigubbakcemile3
bende aynen 17 yaşındayım 14 ümde adet oldum benimkide çok küçük bende bu yüzden bu gün itibariyle k.ü.ç masaj ve şerbetçi otu uygulamasına başladım kaydirigubbakcemile5 sende dene hem biz ergenlikteyiz faydası hemen görülür ben şimdiden sızladığını hissetim 3 gündür masaj yapıyorum canım sende yapkaydirigubbakcemile2