Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri yardm...

bendede hiç sızlama olmamışdı ya 17mde flan ühüü ühüü :KK43:

bendede hiç sızlama olmamışdı ya 17mde flan ühüü ühüü :KK43:

üzülme ya 30 unu geçip sonradan bitkisel yöntemlerle göğüs büyüten çok var CADIARZU yani benimde mesela biri büyük biri küçük -tatlicadiarzu- eşit olsalar ve 80 olsalar die uraşıyorum umudunu kaybetme kaydirigubbakcemile2

üzülme ya 30 unu geçip sonradan bitkisel yöntemlerle göğüs büyüten çok var CADIARZU yani benimde mesela biri büyük biri küçük -tatlicadiarzu- eşit olsalar ve 80 olsalar die uraşıyorum umudunu kaybetme kaydirigubbakcemile2

ya arada oluyo öle tatlım e bunalıo tabi insan haliyle o kadar çabaya cevap vermeyince tembeller :lepi:
ama onlar inatsa ben daha inadımm büyütecem kerataları hatta böle taşacaklar sütyendenn laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

evet bende geçen sene çok ağlamıştım benim yok diye :kedi: ama şimdi ağlamanın bi faydası yok daha ergenliğim bitmemişken uğraşıcam zemuszemus en azından eşit olsalar yeter kaydirigubbakcemile3

evet bende geçen sene çok ağlamıştım benim yok diye :kedi: ama şimdi ağlamanın bi faydası yok daha ergenliğim bitmemişken uğraşıcam zemuszemus en azından eşit olsalar yeter kaydirigubbakcemile3

dimiiii ama namıssızzz bunlar yaaa bi 80 olsalar yetçekk :lepi:sırnaşık şey

nar yiceksin canım bol bol bir de mesela adet düzensizliğin varsa falan d kontrol ilacıda inanılmaz büyütüyor

ama eski haline dönüyor canım doğum kontrol hapları
tatlım nar seninkileri büyüttümü acaba kaç bedenden kaça geçtin eğer nar yiyip büyüttüysen ağrın sızın oldu mu?

merhaba arkadaşlar diğer sayfada da paylaştım benimde göğüslerim küçüktü bunun için bir krem ve dikleştirici maske kullandım etkisi gördüm.şimdi dolgun ve dik göğüslere sahip oldum.sizede tavsiye ederim.su anda cok kullanan var bunu bende araştırdım cok uzun süre ve denemek istedim istediğim sonuca da ulaştım.

evet senin yazdıklarını bende takip ettim kaç tane ürün sen kullandın Allah aşkına.sanki reklam kokuyor yazıların bence biraz

nar yiceksin canım bol bol bir de mesela adet düzensizliğin varsa falan d kontrol ilacıda inanılmaz büyütüyor

DİSTANCEEEE forumca cewabını beklioruzzzz narla mı büyttün seeeeeeeennn CADIARZUCADIARZUne kadar büyüttün anaaaammmmdelikafaduldendelikafadulden :sm_cool:

X