Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri yardm...

• Konu Sahibi willbehappy
bendede hiç sızlama olmamışdı ya 17mde flan ühüü ühüü

bendede hiç sızlama olmamışdı ya 17mde flan ühüü ühüü

üzülme ya 30 unu geçip sonradan bitkisel yöntemlerle göğüs büyüten çok var CADIARZU yani benimde mesela biri büyük biri küçük -tatlicadiarzu- eşit olsalar ve 80 olsalar die uraşıyorum umudunu kaybetme kaydirigubbakcemile2

ya arada oluyo öle tatlım e bunalıo tabi insan haliyle o kadar çabaya cevap vermeyince tembeller :lepi:
ama onlar inatsa ben daha inadımm büyütecem kerataları hatta böle taşacaklar sütyendenn laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

evet bende geçen sene çok ağlamıştım benim yok diye :kedi: ama şimdi ağlamanın bi faydası yok daha ergenliğim bitmemişken uğraşıcam zemuszemus en azından eşit olsalar yeter kaydirigubbakcemile3

evet bende geçen sene çok ağlamıştım benim yok diye :kedi: ama şimdi ağlamanın bi faydası yok daha ergenliğim bitmemişken uğraşıcam zemuszemus en azından eşit olsalar yeter kaydirigubbakcemile3

dimiiii ama namıssızzz bunlar yaaa bi 80 olsalar yetçekk :lepi:sırnaşık şey

nar yiceksin canım bol bol bir de mesela adet düzensizliğin varsa falan d kontrol ilacıda inanılmaz büyütüyor

ama eski haline dönüyor canım doğum kontrol hapları
tatlım nar seninkileri büyüttümü acaba kaç bedenden kaça geçtin eğer nar yiyip büyüttüysen ağrın sızın oldu mu?

evet senin yazdıklarını bende takip ettim kaç tane ürün sen kullandın Allah aşkına.sanki reklam kokuyor yazıların bence biraz

nar yiceksin canım bol bol bir de mesela adet düzensizliğin varsa falan d kontrol ilacıda inanılmaz büyütüyor

DİSTANCEEEE forumca cewabını beklioruzzzz narla mı büyttün seeeeeeeennn CADIARZUCADIARZUne kadar büyüttün anaaaammmmdelikafaduldendelikafadulden :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…