• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm istiyorum

batuhanim

1 prens 1 prenses annesi
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.337
5
158
42
- Yurtdışı
selam arkadaslar oglum yasina girecek (10 gün kaldi) ama ona ne hediyesi alacagimi bilemiyorum sizler neler almistiniz ? yada ne almayai düsünüyorsunuz
:1rolleyes:

cnm benım oglum daha yasına gırmedı ama ben su andan dusunuyorum mesela altın bı kunye alabılırsın uszerınde ısmı yaznlardan ben ole yapıcam ınsallah

ihtiyacı olan bi şey alabilirsin..kıyafet oyuncak gibi..neticede ne alırsak alalım onlar farkında olmayacak...ama ben kıyafet yada künye düşünmüyorum..hepsinden fazla fazla var..onun yaş gününde bankada kendi adına açılan bi hesap düşünüyorum..şimdiden de kıyıya köşeye şıkıştıryorum..ilerde belki kıymet bilir...

haklisin aslinda ama ne bilim insan yinede bisey almak istiyor onlarin issine yarayabilecek bise kiyafet istemiyorum dedigin gibi fazlasiyla var künyeyi burda yaptiramiyorum malesef yine sanirim oyuncak olacaktir ama ne tür oyuncak ona karar veremiyorum hesaba gelince oglumun zaten dogdugundan beri bir hesabi var ve her ay düzenli parasi yatiyor
yaseminsen insalah sende görürsün yasina girdigini

Back