• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Yardm gelin sana iekmi yoksa tam

cnm aynı bu dediğini gördüm bi sitede, bilmiorum ama bana çok karışık geldi yaa, duwak çiçek taç derken ortaya göz yorucu bişe çıkıo..

daha öncede yorum yazmıştım sana zaten, benimde önceden tek düğün olcaktı oyüzden kararım çiçekten yanaydı, ama bide nikah olunca taçda kullanmaya karar werdim.. tek seçeneğim olsaydı kesinlikle çiçek derdim ama
evet canım hatırlıyorum bugün gelinliği aldım taç yerine çiçek verdiler aksesuar olarak hep taç kullanmak istemiştim bitane de taç aldım çiçeğe bakıyorum çok tatlı duruyor taç da hep istediğim birşeydi kararsız kaldım ama haklısın ikiside çok abartı olabilir şık olmaz sanki

bence kocamanından bir tac prensesler gibi pırıl pırıl
ciceği ben şimdide takarım gözümde kalmaz ama tacı bi baskasının düğününde veya önemli bi toplantılarda takamassın kaydirigubbakcemile3
tac derim nasıl gelinliği bidaha giyemiceksek tacıda bidaha takamıcaz bence kesinlikle tac

Bencede tac :) ben nisanımda cicek takmıstım ama düğünümde taç istedim. Evet dediginiz gibi abartılı taçlarda var ama cok sade ve sık olanlarda benim tercihim taçtı kuaförümde ona uygun olarak saçlarımı topladı. ıkisininde güzelliği ayrı ama bence taç...

Ben Cagla Sikelin Tacina bayildim :ecrin_bebek:
Hem tac hem cicek süper olmustu öyle birsey yapabilirsin mesela :ecrin_bebek:

tamamen gelinliğe bağlı saca cicekmi tacmı takılacağı cok ışıltılı taslı bir gelinliğe çiçek yakışmıyor ona tac olması gerekiyor ama eski klasik taclardan değil tabi şimdi cok daha güzelleri var..
ben taç takacağım mesela cünkü benim gelinliğim hep taşlı
ama fransız dantelli bir gelinliğe çiçek cok yaışıyor bence

aynen katılıyorum jaleli sana

Benim gelinliğimde sırf taşlı bu yüzden çiçek çok basit kalır dedik ve taç aldık ki tacım eski modellerden değil yeni modellerden herkes bayıldı :utangac: ben neyi beğenirsem moda odurdelikafadulden:lepi::sm_cool:

Ben de tactan yanayım. hatta duvak olarak da bu yılın modası olan patlayan duvaklardan alıcam hani eskiden turkan sorayların turk filmlerinde taktıgı modellerden. topuz cok sade olucak zaten duvagın altında kalacagı için gorunmeyecek ve de duvagın sacla birleştigi yere cok sık bir tac olucak. annem kuafor oldugu için cok sanslıyım bir cok model denicem en iyisine karar vericez.

Back