• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Yardm gelin sana iekmi yoksa tam

bide dediğim gibi çok farklı çiçekler var tabi biraz pahalılar
olsun napalım hem beğendiğim hemde çok pahalı olmayan bi çiçek bulcam artık

fnwaKOmS1zt.jpg

belki fikir verir

tamamen gelinliğe bağlı saca cicekmi tacmı takılacağı cok ışıltılı taslı bir gelinliğe çiçek yakışmıyor ona tac olması gerekiyor ama eski klasik taclardan değil tabi şimdi cok daha güzelleri var..
ben taç takacağım mesela cünkü benim gelinliğim hep taşlı
ama fransız dantelli bir gelinliğe çiçek cok yaışıyor bence

benım tercıhım cıcekten yana daha asıl duruyor sankı.benım gelın sacımda cıcek vardı.ama sımdı cok sık taclarda var cok degısık.bıraz sac ve gelınlıgınlede alakalı bu

cnm eğer ikisi arsında kaldıysan çiçekli taçlar war onlardan kullan..şahsen nikahta çiçek kullancam düğünde taç,ama çiçekli olanlardan.. bak sanada eklim beğendiğim çiçekli taç modellerini..

benim kullanacağım model bu
79365518.jpg

ssssfdl.jpg

43489313.jpg

bunun üst kısımları daha kısa olabilir, böle kral tacı gibi olmuş :)) ama model güzel bence..
ta2p.jpg

89334238.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bence gelinliğinin üstünde taş varsa aynı o taşlardan bi taç yaptır gelinlikçiler yapıyor, çok asil duruyor. çiçeği de eğer istersen topuzunun yan tarafına taktır ama boyu tacı aşmasın. hayırlı olsun.

bitanem taç çok klasik yerinde olsam çiçek ya da tam taç gibi değilde en alttaki modelde olduğu gibi yandan bir taşlı aksesuar olabilir.önden kraliçe tacı gibi hiç sevmiyorum.

canım bende saçım için çiçeğe karar vermiştim söye büyük bişi istemiştim. kuaföre gittim. kuaför baktı baktı... model tasarlıyordu kafasında. bende onunla sınırlamayın kendinizi olmuyorsa dedim. oda saçlarımı bu şeklde yaptı. pırıl pırıl parlıyordu saclarım zemuszemus

[img=http://img295.imageshack.us/img295/1039/snv30941.jpg]

Son düzenleme:
cicek takıcam bende ama öle kumaş cicek diil taşlı cicekler var pırıl pırıl işlemeli hatta bi tane gördüm böle sacakları var onlarıda topuzun üzerine dogru yapmış cok güseldi

kızlar peki hem taç hem çiçek olsa nasıl olur bi topuza çiçek topuzun alt kısmına taç zaten önde ??

kızlar peki hem taç hem çiçek olsa nasıl olur bi topuza çiçek topuzun alt kısmına taç zaten önde ??

cnm aynı bu dediğini gördüm bi sitede, bilmiorum ama bana çok karışık geldi yaa, duwak çiçek taç derken ortaya göz yorucu bişe çıkıo..

daha öncede yorum yazmıştım sana zaten, benimde önceden tek düğün olcaktı oyüzden kararım çiçekten yanaydı, ama bide nikah olunca taçda kullanmaya karar werdim.. tek seçeneğim olsaydı kesinlikle çiçek derdim ama a.s.

Back