• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Yardm gelin sana iekmi yoksa tam

tahtakurusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
145
5
96
Ankara
Merhaba Kıslar
Ben yeni üyeyim zaten daha yeni keşfettim siteyi.Evlilik hazırlıklarındayız ama bi türlü karar veremiyorum saçıma çiçekmi yaptırsam taçmı.Düğünümüz bi salonda olacak ışıltılı bi taç yakışır ama bi yandanda çok güzel çiçekler var çok orjinal kimsede görmedim tipte.
ne bitmez bi stres içindeyim anlatamam pek çok detay hangisine karar versem eleştiriliyo etrafım gereksiz insan dolu :bbo:

Cnm gelinliğin modeline göre karar ver bence... Yada şöyle hem taç hem çiçek istiyosan, kınada çiçek düğünde taç taktır.. Tualetlerin üstünde açık saç ve yandan tutturulmuş çiçekler hoşuma gidiyo şahsen :1closedeyes:

Bence çiçek canım, hatta sana birkaç model ekleyeyim..

Eklentiler

• $010.jpg
    $010.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 95
özellikle saç seklıne karar vermen lazım..

saç modelıne hangısı uygun gıderse o tabı kı..

bazı gelınlerde taca,kımısınde de çiçege bayılmısımdır. ama en önemlısı saç modelın ve gelinlıkle uyumu..

benim de çok düşündüğüm bir noktaydı.karar veremiyordum.çiçekte olmalı taçda.sonradan keşke dememem için.ben şahsen kınada açık saça yandan çiçek, düğünde de topuza taç takıcam.tacın modası filanda geçmedi.bi daha ne zaman prensesler gibi taç takıcan canım....karar senin.

canım sana tavsıyem tac guzelse gzuel duru basında cıckde canlımı kullanıcaksın tam okumadımda eger canlıysa ıcıne ozel sprey sıkılıyo dugunde cıcegn olmasın dıye unutma eger yapma cıcıkse yandan harıka olur sımdıden mutluluklarc canım:)..

ben kısmetse düğünde çiçek takacam, nikahım ayrı olursa nikahta taç takacam eğer nikah salonda olursaaa kınada taç olacakopuyorumnanaktan

bende cicek takcam opuyorumnanaktan
hangisini istiyosan cnm onu tak birde sac modeline karar verirsen ona uyan olur a.s.

burdayım kızlar ya
ben hafta sonu giremiyorum nete
malum anca iş yerinde katılıyorum aranıza
taç mı çiçekmi derken saolun allak bullağım :)
çok dehşet harika çiçekler var ankarada büyük çarşıda ümitte .
taçlarıda öyle ama 125 den başlatıyo taç fiyatlarını ya
ve bi kere takıcam onu
ben çiçek istiyorum kızların topuzlarının kenarında çok hoş duruyo
geçen b idüğünüe gittim beğenmedim tacı gözüme klasik göründü
bu arada nişanımda topuzun kenarınada taşlı bi aksesuar takmışlardı

ben de ankarada bir çok kuaförle konuştum çiçek mi alayım taç mı dedim tabi ki çiçek dediler tacın modası geçeli çok oldu taç alma dediler ve bence de çiçek gerçekten güzel duruyor.

Back