• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edebilir misiniz ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
merhaba ben 6 aydır düzenli olarak ilişkiye giriyorum.
ilk seferde kanamam olmadı zarım geniş sanırım annemdede aynı şey olmuş çünkü.
ilk aylarda çok istekliyken 3 aydır sadece üstte olduğum zaman zevk alabiliyorum ve her pozisyonda inanılmaz canım acıyor sanki ordaki deri zorlanıyor.
ilk zamanlar böyle bir problem yaşamadım.hapı kullandığımdan beri 21 günün 14 günü kanamam vardı
ve adetim düzensiz olmasına rağmen gelmesi gereken tarihten 1 hafta önce geldi.acaba bu kanamaların ve canımın acımasının sebebi nedir ?
lütfen yardım edin napıcağımı bilemedim :(

Son düzenleyen: Moderatör:
bnce bi dr a görünmelisin canıının acıması efeksiyon ya da iltihaptan olabilr.gittin mi dr a?

doktora gitmedim çünkü 21 yaşımdayım ve doğum kontrol hapı almak istediğimde de çok ilginç davranmışlardı çekiniyorum birazcık:kedi::kedi:

canım bnde 21 yasındayımm..hiç ama hiç gitmek istemezdim ama bnde de son ay adetimde düzensizlik oldu.mecburen gidicem bnce sende ihmal etme daha hayatın cok basındayızz şimdiden özen göstermeliyiz.belki basit bi enfeksiyondan oluyodur ama işte tedawi olmazsak o enfeksiyon ilerliyoo we kronik hastalık yapıyo =( bence cekinme en kısa zamanda ii bi uzmana git tatlım

14 gün adet olduğunu yazmışsın..bu 6 aydır mı oluyor?eğer öyle ise ortada bir sorun var demektir çünkü doğum kontrol hapları zaten adeti kısaltır,kanamayı azaltır
acı duyuyorsan büyük olasılıkla enfeksiyon kapmışsındır..şunuda unutma ki doğum kontrol hapları uzun süre kullanıldığında yumurtaları baskı altına alır..ileride çoocuk istersen sorun yaşarsın..6 ay kullanıp 2 ay ara vermek gerekir ve öyle 4-5yıl falan aralıksız kullanmak hormon dengei bozar.sırf doğum kontrol hapı için bile doktorla görüşmen lazım ki sen acıdan bahsediyorsun...

14 gün adet olduğunu yazmışsın..bu 6 aydır mı oluyor?eğer öyle ise ortada bir sorun var demektir çünkü doğum kontrol hapları zaten adeti kısaltır,kanamayı azaltır
acı duyuyorsan büyük olasılıkla enfeksiyon kapmışsındır..şunuda unutma ki doğum kontrol hapları uzun süre kullanıldığında yumurtaları baskı altına alır..ileride çoocuk istersen sorun yaşarsın..6 ay kullanıp 2 ay ara vermek gerekir ve öyle 4-5yıl falan aralıksız kullanmak hormon dengei bozar.sırf doğum kontrol hapı için bile doktorla görüşmen lazım ki sen acıdan bahsediyorsun...

hapı 1 aydır kullanıyorum daha önce geri çekme yöntemiyle korunuyorduk daha garanti olması için bu yolu seçtim görüştüğüm hemşire ilk 3 ay hapların bu tarz etkilerinin olabilceğini söylemişti.çok yoğun değil ama ara kanamalarım çok sık oluyor

canım bnde 21 yasındayımm..hiç ama hiç gitmek istemezdim ama bnde de son ay adetimde düzensizlik oldu.mecburen gidicem bnce sende ihmal etme daha hayatın cok basındayızz şimdiden özen göstermeliyiz.belki basit bi enfeksiyondan oluyodur ama işte tedawi olmazsak o enfeksiyon ilerliyoo we kronik hastalık yapıyo =( bence cekinme en kısa zamanda ii bi uzmana git tatlım

çok haklısın canım ama işte insanların bakışlarıyla yargılaması beni korkutuyor sadece ama en kısa zamanda gidicem bir doktora

kimse senden nüfus cüzdanını istemiyor ki..sen hastaneye gittiğinde bunlar evlimisin bekarmısın diye nüfus cüzdanına mı bakıyorlar..evliyim dersin olur biter..hayret bişi

sağlık karnemde bekar olduğum yazıyor canım saklamam mümkün değil

ya tatlım nişanlıyım de sendee kaydirigubbakcemile5 bnde bi ara yasmin kullandım ilk zamnlar ki yan etkisi asırı sinir we stres yaptı biraz da midem bulanıodu haricinde adetim gayet normaldi acı falan da yokk yanii..bnce enfksiyon kaptın sen canım o yüzden bi dr a git bn cuma gidicem =) paylasırım sizlerle zaten

sağlık karnemde bekar olduğum yazıyor canım saklamam mümkün değil

sen ssk lı değil misin?
ssk da karneye gerek yokki..nüfus cüzdanını al git..alt tarafı tc nona bakıyorlar,bandrol veriyorlar..
ha ben yeşil kartlıyım diyeceksen onda yazar,ve götürmen gerekir..

ya tatlım nişanlıyım de sendee kaydirigubbakcemile5 bnde bi ara yasmin kullandım ilk zamnlar ki yan etkisi asırı sinir we stres yaptı biraz da midem bulanıodu haricinde adetim gayet normaldi acı falan da yokk yanii..bnce enfksiyon kaptın sen canım o yüzden bi dr a git bn cuma gidicem =) paylasırım sizlerle zaten

tamam canım bende en yakın zamanda gidip yazıcam teşekkür ederim yardımın için

evlimisin bekarmı kafamız karıştı da

konu ilk açıldığında baktığımda evli yazıyordu şimdi bekar diğer konusu da kapatılmış

diğer konularınada bakarsak arkadaş gerçekten çarpık ifadeler kullanmış burdan anlayabilceğimiz bu arkadaş kendi yaptıklarından utanıyor belli bu bence

arkadaşlar böyle insanlara cevap verp de o çok değerli vaktinizi boşa harcamayın bence..yazık bu gençliğe,yaşadıklarının arkasında durmaktan bile acizler..bir evli bir bekar ne olduğu belli değil ki ne yaptığı,ne yaşadığı belli olsun..
aşağıya diğer başlıktaki mesajını kopyalayıp yapıştırdım..2 en büyük çelişkiyi de koyulttum..aynı başlıkta benim kendisine cevabım da mevcuttur..
burada birbirimizin sıkıntıarına çözüm bulmaya çalışıyoruz,birbirimize destek oluyoruz..
ama bu arkadaşa tek lafım var: HAYATINDA DÜRÜST OLMADIĞIN VE İNSANLARI APTAL YERİNE KOYDUĞUN SÜRECE HİÇ BİRŞEY BAŞARAMAZSIN VE HEP YAPAYALNIZ KALIRSIN..sana bir abla tavsiyesi bu her zaman dürüst ol!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava: :olmaz: :oklava:

yaramasmelek
Papatya

Medeni Durumunuz: BekarMeslek: Öğrenci
Yaşadığınız Yer: İzmir Giriş tarihi: May 2009
Ruh Halim:

Lütfen yardım edin :( (Farlutal ve Norlevo) Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu ilk mesajım
siteyi çok uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olmup msj yazmak kısmet olmamıştı demek bu gün yazmak nasipmiş.
ben 21 yaşımdayım 4 aylık evliyim aynı zamanda okuyorum.
eşimle (biliyorum hiç güvenilir değil ama ) geri çekme (dışarı boşalma ) yöntemiyle korunuyoruz.
5 mayıs günü yani 10 gün kadar önce ufak bi kaza oldu ve ertesi gün hapı aldık 3 saat içinde içtim ismi norlevo
reglim her zaman düzensizdi.geçtiğimiz yıl 4 ay gelmediğini bilirim o derece düzensiz.
fakat son 3 aydır çok düzenli geliyordu geçen ay lekelenme şeklinde çamur şeklinde adet görmüştüm.
çarşamba günü yani 2 gün önce farlutal isimli bir ilaca başladım adet sökücü olarak biliniyormuş.
yarın 1. kutu bitecek 5 gündür adet belirtilerim var sivilce karın şişliği bel ağrısı gibi fakat bir türlü olmadım .
test almaya korkuyorum :( acaba hamile miyim?
daha önce bu ilaçları kullananlar lütfen biraz bilgi verebilir mi? ertesi gün hapı gecikme yapar mı?
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim

sağlık karnemde bekar olduğum yazıyor canım saklamam mümkün değil[/QUO

seni yargılamak kimsenin haddi değil.
enfeksiyon kapmış olabilirsin.sağlığın herşeyin önünde gelir.kimseyi düşünme bakışlarını aldırma sağlık karnesi gerekmiyor ki artık tc kimlik numaran yeterli yani kimliğinle muayene oluyorsun senin özel yaşantın hiç kimseyi ilgilendirmez
herkes kendinden mesuldür.

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar bu ilk mesajım
siteyi çok uzun zamandır takip etmeme rağmen üye olmup msj yazmak kısmet olmamıştı demek bu gün yazmak nasipmiş.
ben 21 yaşımdayım 4 aylık evliyim aynı zamanda okuyorum.
eşimle (biliyorum hiç güvenilir değil ama ) geri çekme (dışarı boşalma ) yöntemiyle korunuyoruz.
5 mayıs günü yani 10 gün kadar önce ufak bi kaza oldu ve ertesi gün hapı aldık 3 saat içinde içtim ismi norlevo
reglim her zaman düzensizdi.geçtiğimiz yıl 4 ay gelmediğini bilirim o derece düzensiz.
fakat son 3 aydır çok düzenli geliyordu geçen ay lekelenme şeklinde çamur şeklinde adet görmüştüm.
çarşamba günü yani 2 gün önce farlutal isimli bir ilaca başladım adet sökücü olarak biliniyormuş.
yarın 1. kutu bitecek 5 gündür adet belirtilerim var sivilce karın şişliği bel ağrısı gibi fakat bir türlü olmadım .
test almaya korkuyorum :( acaba hamile miyim?
daha önce bu ilaçları kullananlar lütfen biraz bilgi verebilir mi? ertesi gün hapı gecikme yapar mı?
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim[/QUOTE]

bende çoook kullandım bu hapı.
1 hafta beklemen gerekiyor.

insanlar birbirini yargılamakta cok ustalar bu cesareti nerden aldıklarını merak ediyorum cogunuz benden yasca büyüksünüz saygı duyarım ama bu sekilde sert bi uyarı insanlarda ters etki yapar arkadasım yanlış bişe yapmış olabilir sizlere bunu acıklamak zorunda degil... yapılan sey dogru olmayabilir ama sizde en azından ona özelden bi msj atabilir güzel we düzgün bi uslupla uyarabilirsinzz..lütfen beni yanlış anlamayın ama kimse kimseyi yargılamak haddine sahip degill..bende hiç kimseyi yargılamıyorum sadece fikrimi paylastımmm..ayrıca demek ki yaptıgının yanlış oldgunu o arkadasta farketmiş ki düzeltmiş...

Son düzenleme:
Back