- Konu Sahibi EU1
insanlar birbirini yargılamakta cok ustalar bu cesareti nerden aldıklarını merak ediyorum cogunuz benden yasca büyüksünüz saygı duyarım ama bu sekilde sert bi uyarı insanlarda ters etki yapar arkadasım yanlış bişe yapmış olabilir sizlere bunu acıklamak zorunda degil... yapılan sey dogru olmayabilir ama sizde en azından ona özelden bi msj atabilir güzel we düzgün bi uslupla uyarabilirsinzz..lütfen beni yanlış anlamayın ama kimse kimseyi yargılamak haddine sahip degill..bende hiç kimseyi yargılamıyorum sadece fikrimi paylastımmm..ayrıca demek ki yaptıgının yanlış oldgunu o arkadasta farketmiş ki düzeltmiş...
canım yanlış anladın herhalde çünkü ben de kimseyi yargılamadım bu da benim düşüncem..sen nasıl bunu yapmaya hakkım olmadığını DÜŞÜNÜYORSAN ve buna "yargılamak değil" diyorsan, ben de yargılamadım demek ki düşüncelerimi paylaştım..ama burası öyle bir platform ki insanlar birbirlerinin derdine kendi dertleriymiş gibi çözüm aramaya, onlara destek olmaya çalışıyorlar..ama böyle tavırlar yüzünden ben en azından kendi adıma kendimi aldatılmış gibi hissediyorum ve zamanımı boşa harcamak beni rahatsız ediyor..birilerinin bir şekilde kardeşimizi uyarması gerekirdi ve ben elimi taşın altına sokmayı tercih ettim..özelden uyarabilirdiniz demişsin ama burada yorum yazan hanımları da uyarmam gerekirdi onlar da boşuna aslı olmayan bir soruna çözüm aramaya çalışıp zamanlarını boşa harcamasınlar diye..buraya yazdığım mesajı arkadaşın özeline yazıp da burada da "yaramasmelek yalan söylüyor, cevap vermeyin" mi deseydim?böyle de olmaz o zaman da buradaki arkadaşlar benim iyi niyetim ve dürüstlüğümden şüphe edebilirdi..ben yalan söylemem ve yalandan hiç hoşlanmam o yüzden dürüstçe herkesi uyarmak istedim..bunun için de haddimi bilmeme gerek olduğunu sanmıyorum çünkü asla terbiyesizleşmedim..yapmam gerektiğini düşündüğüm, inandığım şeyi yaptım o kadar..hesap vermek zorunda olduğumu da düşünmüyorum..sen de duruma bu şekilde bakarsan bana hak verebileceğini düşünüyorum..
bir daha bu ve benzeri mesajlara cevap verip konuyu uzatmak istemiyorum..bilginiz olsun..ben sadece arkadaşa yaptığının yanlış olduğunu söyleyip buradaki bayanları da uyarmak istedim hepsi bu..kimseyi kırmak değildi niyetim ve kırdığımı da sanmıyorum..
sevgiler.. opuyorumnanaktan
Son düzenleme: