• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardm edebilir misiniz ?:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insanlar birbirini yargılamakta cok ustalar bu cesareti nerden aldıklarını merak ediyorum cogunuz benden yasca büyüksünüz saygı duyarım ama bu sekilde sert bi uyarı insanlarda ters etki yapar arkadasım yanlış bişe yapmış olabilir sizlere bunu acıklamak zorunda degil... yapılan sey dogru olmayabilir ama sizde en azından ona özelden bi msj atabilir güzel we düzgün bi uslupla uyarabilirsinzz..lütfen beni yanlış anlamayın ama kimse kimseyi yargılamak haddine sahip degill..bende hiç kimseyi yargılamıyorum sadece fikrimi paylastımmm..ayrıca demek ki yaptıgının yanlış oldgunu o arkadasta farketmiş ki düzeltmiş...

canım yanlış anladın herhalde çünkü ben de kimseyi yargılamadım bu da benim düşüncem..sen nasıl bunu yapmaya hakkım olmadığını DÜŞÜNÜYORSAN ve buna "yargılamak değil" diyorsan, ben de yargılamadım demek ki düşüncelerimi paylaştım..ama burası öyle bir platform ki insanlar birbirlerinin derdine kendi dertleriymiş gibi çözüm aramaya, onlara destek olmaya çalışıyorlar..ama böyle tavırlar yüzünden ben en azından kendi adıma kendimi aldatılmış gibi hissediyorum ve zamanımı boşa harcamak beni rahatsız ediyor..birilerinin bir şekilde kardeşimizi uyarması gerekirdi ve ben elimi taşın altına sokmayı tercih ettim..özelden uyarabilirdiniz demişsin ama burada yorum yazan hanımları da uyarmam gerekirdi onlar da boşuna aslı olmayan bir soruna çözüm aramaya çalışıp zamanlarını boşa harcamasınlar diye..buraya yazdığım mesajı arkadaşın özeline yazıp da burada da "yaramasmelek yalan söylüyor, cevap vermeyin" mi deseydim?böyle de olmaz o zaman da buradaki arkadaşlar benim iyi niyetim ve dürüstlüğümden şüphe edebilirdi..ben yalan söylemem ve yalandan hiç hoşlanmam o yüzden dürüstçe herkesi uyarmak istedim..bunun için de haddimi bilmeme gerek olduğunu sanmıyorum çünkü asla terbiyesizleşmedim..yapmam gerektiğini düşündüğüm, inandığım şeyi yaptım o kadar..hesap vermek zorunda olduğumu da düşünmüyorum..sen de duruma bu şekilde bakarsan bana hak verebileceğini düşünüyorum..
bir daha bu ve benzeri mesajlara cevap verip konuyu uzatmak istemiyorum..bilginiz olsun..ben sadece arkadaşa yaptığının yanlış olduğunu söyleyip buradaki bayanları da uyarmak istedim hepsi bu..kimseyi kırmak değildi niyetim ve kırdığımı da sanmıyorum..
sevgiler.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
arkadaşlar yaramasmeleğin diğer msjlarını da okudum bende onun yaşındayım ve bende kimi zaman acaba insanlar beni bundan yargılar mı diyerek bişylerden çekiniyorum bu sitede daha önce bir yalanla karşılaşmamıştım bana da çok ilginç geldi ama belki de söylediği gibi kuzeni için yazmıştır o mesajı bilemeyiz.açıkçası ben bu kadar üstüne gidilmesini anlayamadım.demişsiniz ya başka bir konusunda kaçtı falan diye bilemezsiniz ki ne olup bittiğini benim için felsefe olmuş 2 söz vardır
1-Büyük bir insan büyüklüğünü ,kendisinden küçük insanlara karşı muamelelerinde gösterir.
2. İyice soruşturup diğer insanların da haklı olabileceğini düşün.
gerçekten çok yadırgadım bu tutumunuzu

yaramasmelek canım senin ne yapmak istediğini bir anlasam yorum yapıcamda dünden beri anlamadım gitti kaydirigubbakcemile3

valla garip doktorlara insan rastlıyo bazen beni evlenmeden önce eşim götürmüştü adetim uzun sürüyor diye. doktor direkt nasıl korunuyorsunuz diye sordu bende ilişkiye girmediğimizi söyledim acayip şaşırdı bir sorun olup olmadığını falan sordu. sorunumada iyi geleceğini zaten ilişkiye girmeye başlamadan iki ay önce hapa başlamanın daha sağlıklı olacağını söyleyerek doğum kontrol hapı yazdı. hap kullandığımda ilk başta adetimin düzene girmesi zaman aldı bi uzun sürdü bir kısa. daha sonra düzene girdi o sıralarda düğün oldu evlendim. doktorlar her ne kadar zararsız deselerde hap kullanmak ilerde bebek istediğimde sorun olur diye korktuğumdan bıraktım ve adet düzenim yine bozuldu. bu adetimin 9.cu günü geçen ayda 3 gün sürmüştü.
üste olmak diğer pozisyonlara göre daha acıcızdır çünkü bacaklar daha açıktır ayrıca üste olduğundan zevk aldığın bölgeye sürtünme daha fazla olur aldığın zevkte fazla olur. bak bu arada doğum kontrol hapı kurulukta yapabiliyor belki canın bundan acıyordur. biz şimdi kondom kullanıyoruz bence en sağlıklısı bu...

Burada daha onceleri bekar kisilerin cinsel hayatlari agir elestirilerle kinandigindan dolayi arkadasimiz muhtemelen bir onceki mesajinda kendisini evli olarak tanitmis. hem ne farkeder ki evli ya da bekar kisinin yasadigi ve yardim almak istedigi bir problemi var.
Canim, bence en kisa surede bir doktora gorunmelisin, ilerleyen zamanlarda daha da buyuk sorunlarla karsilasabilirsin, kimsenin ne diyecegine aldırma derim. bu senin hayatin,senin bedenin, istedigin gibi yasarsin kimse yargilayamaz seni.

arkadaşlar bence genç arkadaşımız kendisini yadırgamamızdan yargılamamızdan korktuğu için kendini önce evli gösterdi sonra gerçeği söyledi. insanlarda zaten çoğu zaman böyle yalanları yargılanmaktan dışlanmaktan ve eleştirilmekten korktuğu için söylemez mi? ve herkes hata yapabilir. bence evli yada bekar yalan yada yanlış meselesini çok uzatmayalım belli ki birşeylerden çekindi. bence kim olduğunu bırakalım ve eğer açtığı konuda varsa bir bildiğimiz yardımcı olalım.
ayrıca yaramasmelek kardeşim bence olduğun gibi görünmekten kesinlikle çekinme eleştirilmekten korkma kim ne derse desin bu senin hayatın. mükemmel değiliz hata yapmadan doğruyu bulamayız. evli yada bekar kim olursan ol, herkesi bilemem ama ben senin yanındayım ve istediğinde elimden geldiğince yardımcı olurum ve eminimki benim gibi kim olduğuna yaşantına bakmadan sana yardımcı olmaya çalışacak bir sürü insan var burada..

burdaki tüm bayanların evladı var yada olucak günün birinde yaramasmelek annesinin olmadığını belirtmiş günün birinde başımıza birşey gelse ve Allah korusun bizim evlatlarımızda bu kızın durumuna düşse ne hissederiz bi düşünün lütfen amacımız yadırgamak değil öneri vermek yardımlaşmak birbirmizi hiç tanımadığımızı ve gerekli saygıyı göstermemiz gerektiğini unutmayalım lütfen

Back