yardimmmmmmmmmmm/TEKRAR KONU

Hayat02

Benden Yana Olan Kalsın Yanına. ..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
370
72
123
31
Arkadaşlar benimd giymedigim dolapta kalabalık yapan kiyafetlerim var telefondan giriyorum nasıl yapılıyor yani fotolar nasıl kaydediliyor bi yardımcı olir musunuz ?

Canım yorumlardan aşagya indiğinde yorum yazdıgmız yerde cevap yaz dosya yükle yazan bi buton var oradan yükleyebilirsin tabi her telefon aynı şekildeyse eger umarım anlatabildim ;)

Canım yorumlardan aşagya indiğinde yorum yazdıgmız yerde cevap yaz dosya yükle yazan bi buton var oradan yükleyebilirsin tabi her telefon aynı şekildeyse eger umarım anlatabildim :KK66:

Canım çok teşekkür ederim konu aç yazıyor oraya girdim de foto urlsi istiyor içinden çıkamadım :(

Konu aç kısmından değilde yorum yapıoruz ya ben oradan yüklüyorum

Buradan canım :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 53
Canim bak simdi urunlerinin fotosunu cek sonra google play store den photo editoru indir fotograflarini bicimlendir yoksa yukleyemezsin sonra bit pazari bolumune gir konu aca tikla sonra dosya yukle var yukle oldu bitti:)

Canim bak simdi urunlerinin fotosunu cek sonra google play store den photo editoru indir fotograflarini bicimlendir yoksa yukleyemezsin sonra bit pazari bolumune gir konu aca tikla sonra dosya yukle var yukle oldu bitti:)

Nasıl bi Biçimleme

Canim bak sen gir google play storo photo editoru yaz cikicak indir once ucretsiz zaten. sonra fotograflari bicimlendirmede soyle kes dondur falan normal telefon cekimlerinde boyut buyuk oldugundan yuklenmiyo orda kesip ayarlicaksin daha sonra dedigim gibi devam et.

Back