Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar benimd giymedigim dolapta kalabalık yapan kiyafetlerim var telefondan giriyorum nasıl yapılıyor yani fotolar nasıl kaydediliyor bi yardımcı olir musunuz ?
Canım yorumlardan aşagya indiğinde yorum yazdıgmız yerde cevap yaz dosya yükle yazan bi buton var oradan yükleyebilirsin tabi her telefon aynı şekildeyse eger umarım anlatabildim
Canım yorumlardan aşagya indiğinde yorum yazdıgmız yerde cevap yaz dosya yükle yazan bi buton var oradan yükleyebilirsin tabi her telefon aynı şekildeyse eger umarım anlatabildim
Canim bak simdi urunlerinin fotosunu cek sonra google play store den photo editoru indir fotograflarini bicimlendir yoksa yukleyemezsin sonra bit pazari bolumune gir konu aca tikla sonra dosya yukle var yukle oldu bitti:)
Canim bak simdi urunlerinin fotosunu cek sonra google play store den photo editoru indir fotograflarini bicimlendir yoksa yukleyemezsin sonra bit pazari bolumune gir konu aca tikla sonra dosya yukle var yukle oldu bitti:)
Canim bak sen gir google play storo photo editoru yaz cikicak indir once ucretsiz zaten. sonra fotograflari bicimlendirmede soyle kes dondur falan normal telefon cekimlerinde boyut buyuk oldugundan yuklenmiyo orda kesip ayarlicaksin daha sonra dedigim gibi devam et.