yarın gıdıp saglık ocagında yaptırabılırım aslında persembeye sonuc elıme ulasır ..Nasil beklenirki 1 hafta imkanin varsa 2 gun sonra yaptir baska yerde en azindan icin rajatlar.Ayrica hicte korkma seninle klamsi gerekirse kalicak o bebek umutlu ol
yarın sbaahtan gıdıp saglık ocagında yaptırayım artısı kendımde anlayabılırımm zatenn allahım nasıp etsınn inşallah :)Kesinlikle banada 2 vun sonra dedi ben ertesi gun yaptirdim oladar sabirsizim dusun artik
cok tesekkur ederım allah herkese nasıp etsın ınsallahh kucagımıza almayı nasıp etsınn :)Bence gayet normal, benim bata 3 gün varken 54 çıkmıştı yani senle yaklaşık ayni deger gibi oluyo. Artar degerlerin inşallah stres yapma. Bu arada hayırlı olsun
Amin canım saglikla gelsinlercok tesekkur ederım allah herkese nasıp etsın ınsallahh kucagımıza almayı nasıp etsınn :)
cok tesekkur ederım canım saolun rahatlattınız benıCanım artacak inşaallah iyi düşün iyi olsun ... Hayırlı uğurlu olsun beta değerin normal :)
Hayırlı olsunnnn çok güzel ya Amiin :):)cok sukurr kızlar 2658 e yukselmıss kesın hamıleyımmallahım herkese nasıp etsınn :)
canim sen ilk idrar testini adetinin gelmesne kac gün kala yaptin ve cizgi net koyumuydu silikmiydi? Birde kan testinin nezaman yapitrmistin adet günündemi?cok sukurr kızlar 2658 e yukselmıss kesın hamıleyımmallahım herkese nasıp etsınn :)