yardımmmm.. bata normalmı sizce..

neriko

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
146
102
32
kızlar adetım gecıkmeden evde gebelık testı yaptım ucundede pozıtıf sonucu aldım.. ve bu pazartesı hastaneye gıttım kan testı yaptırdım daha adetıme bır gun varken bata 144.5 cıktı doktor haftaya tekrar kan testı yapılması gerektıgını erken gebelık oldugunu soyledı sizce deger normalmı bu sekılde olan varmı hıçç ...

Son düzenleme:
Bence gayet normal benim adet gunumde 28 cikmisti önemli olan 2 gunde 2 ye katlamasi 2 gun sonra yine kan tahlili yaptirin 2ye katlamissa sorun yok hayirli olsunn:))

bır hafta sonra gel dedı doktor en az 8 katı olması lazım dedı ama cok korkuyorummm artmazsa dıye..

Nasil beklenirki 1 hafta imkanin varsa 2 gun sonra yaptir baska yerde en azindan icin rajatlar.Ayrica hicte korkma seninle klamsi gerekirse kalicak o bebek umutlu ol

Nasil beklenirki 1 hafta imkanin varsa 2 gun sonra yaptir baska yerde en azindan icin rajatlar.Ayrica hicte korkma seninle klamsi gerekirse kalicak o bebek umutlu ol
yarın gıdıp saglık ocagında yaptırabılırım aslında persembeye sonuc elıme ulasır ..

Kesinlikle banada 2 vun sonra dedi ben ertesi gun yaptirdim oladar sabirsizim dusun artik

Kesinlikle banada 2 vun sonra dedi ben ertesi gun yaptirdim oladar sabirsizim dusun artik
yarın sbaahtan gıdıp saglık ocagında yaptırayım artısı kendımde anlayabılırımm zatenn allahım nasıp etsınn inşallah :)

Bence gayet normal, benim bata 3 gün varken 54 çıkmıştı yani senle yaklaşık ayni deger gibi oluyo. Artar degerlerin inşallah stres yapma. Bu arada hayırlı olsun :anneadayı::nazar:

Canım artacak inşaallah iyi düşün iyi olsun ... Hayırlı uğurlu olsun beta değerin normal :)

cok sukurr kızlar 2658 e yukselmıss kesın hamıleyımm :KK70: allahım herkese nasıp etsınn :)

cok sukurr kızlar 2658 e yukselmıss kesın hamıleyımm :KK70: allahım herkese nasıp etsınn :)
canim sen ilk idrar testini adetinin gelmesne kac gün kala yaptin ve cizgi net koyumuydu silikmiydi? Birde kan testinin nezaman yapitrmistin adet günündemi?

X