- 29 Ağustos 2015
- 240
- 147
- 103
- Konu Sahibi Yengecburcu95
Bakin arkadaslar, dun bir konu acmistim. Esimde kayinvalidemde ozur dilediler ve konuyu hallettik tatliya bagladik. Ben daha oncede belirli sebeplerle esimi terkettim yaklasik 2 ay ailemin yaninda kaldim. Ama daha sonra araya buyukler girdi ozurler dilendi , sozler verildi baristik. Daha henuz evime yeni dondum sayilir 1 ay olmadi. Dunki meseleyide hallettik. Ama bugun kayinvalidemlerden ciktik eve donerken dedimki esime altinlarin artik annende durmasina gerek yok ben dondum evdeyim altinlarimi artik alabilirim dedim. Almadi tartistik esim sinirlendi almicam burda kalicak dedi bende sinirlendim atladim taksiye evime dondum. Aradan 2 saat gecti kayinvalidem aradi 4 kere acmadim. 5.yi ariyordu actim ne var dedim , nerdesin napiyorsun neden gittin dedi aradan 2 saat gecti simdimi merak ettin dedim. Noldu kizim tabiki mrrak edicem ben senib kayinvalidenim dedi. Oglun sana anlatmistir dedi. Bak kizim sen daha oncede evi biraktin gittin ben sana guvenemiyorum yine sinirlenir birakir gidersin altinlar bendede degil bankaya koydum ev alirsin araba alirsin veririm harcamiyorumki duruyor dedi. Ben hic inanmiyorum okdar cimri bir kadinki bankaya hayatta para vermez yani kasa parasini. Sen ne demek istiyorsun ya bana hirsizmi diyorsun ben altinlari alip kacacakmiyim ben dedim. Yok kizim ben sana hirsiz demiyorum eve hirsiz girer bsy olur burda kalsin dedi. Ne alakasi var evlendigim gunden beri evde duruyor hic birsey olmadi allahin izniyle yine olmaz dedim. Yok kizim sen alir gidersin dedi sinurlendim bagirdim ya sen ne demeye calisiyorsun ben evi birakip gittimde altinlarimi aldim yanima? Hayir. Yaziklar olsun size dedim kapattim telefinu suratina.Esim benden 5 saat sonra eve geldi. Suan eve geleli yarim saat olmadi kapiyi actim ben salona gectim. Hic yuzunu gormedim. Iceri gecti. Allahaskina napmaliyim? Esim resmen altinlari almiyor. Resmen annesini dinliyor. Boyle bisey olablrmi ? Napmaliym blmiyorum.