• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimmm

Ahh iste anlatamiyorum bakin ben 20 yasindayim, kayinvalidem 61. Resmen kadini cinnet gecirip bogasim geldi. Ver-mi-yo-rum. Kocanda al-mi-yor. Diye boyle bagirdi kapattik telefonu
kocan destek olmazsa hayatta vermez sana ozaman , kocana yüklen sen kv boşver ne yaparsan yap o vermez oğlundan yüz bulmuş bikere

Bi dava ornegi ve karari,

Davalı, çeyiz senedindeki ziynet eşyaları dışındaki eşyaların iade edildiğini, ziynet eşyalarının ise davacı tarafından kendisine bağışlandığını paraya çevrilerek araba satın alındığını, daha sonra arabanın da satılarak evlilik birliğinin borçlarının ödendiğini beyanla davanın reddini istemiştir.

. Dava, çeyiz senedindeki ziynet eşyalarının iadesi istemine ilişkin olup, sözleşme hukuku kurallarına göre davalı, iade edilmemek üzere söz konusu ziynet eşyalarının kendisine verildiğini kanıtlamadıkça iade ve tazmin ile mükelleftir.

Altinlar senin. Ben evi terk etmis olsam senin gibi yapmaz hepsini alir bi daha o kocaya dönmezdim.

Senin altinlarini almaya haklari yok. Neymis evi terk edersen götürürmüşsün. Esin sana guvenmiyor belli. Ne yap et al ve birdaha da verme. Evini terk etsen bile. Hatta ben bankaya hesap acar oraya koyardim. Kendi adima tabi.

Altinlar senin. Ben evi terk etmis olsam senin gibi yapmaz hepsini alir bi daha o kocaya dönmezdim.

Senin altinlarini almaya haklari yok. Neymis evi terk edersen götürürmüşsün. Esin sana guvenmiyor belli. Ne yap et al ve birdaha da verme. Evini terk etsen bile. Hatta ben bankaya hesap acar oraya koyardim. Kendi adima tabi.
bulmuşlar küçük yaştaki kızı yükleniyorlar,kızın anne babası konuşsa belki faydası olur

Kayinvalidemden ciktim geldim saatlerce 1 kere aramadi, eve geldi direk yatakodasina gitti, sizce gidip benmi konusmaliyim?
Önce biraz sakinleşin hem siz hem eşiniz. Uygun Bi Zaman'da eşinize anlatın altınların ikinizin olduğunu. Küsmekle kavga etmekle bağırıp çağırmakla olmuyor demek ki. Muhattabın kv değil kocan olmalı. Böyle davrandığında ikisini birden karşına alıyorsun. Bi kaç gün konusunu açma bence. Eşinle aranı düzelttikten sonra konuş.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Önce sakin bir şekilde eşinizle konuşun. Evet evinize dönmüşsünüz ama belliki halledilmemiş sorunlar var. Sizinde dediğiniz gibi eşiniz annesiyle bir olmuş. Demekki ne yapmanız gerekiyor. Tatlı tatlı sakin sakin konuşup eşinizi kendi yanınıza çekin. " ben evime döndüm. Eski defterleri kapattım. Ama bana güvenmiyor ve annenle bir oluyorsan benim eve dönmem bir hataymış" deyin. Hani annesi gidersiniz diye vermiyormuş ya sizde cevaben demekki sizde bana inanmıyorsunuz, bana hiiiç itimadınız yokmuş deyin. 3 -5 liralık altında benim gözüm yok. Evime döndüğüm an mutlu olup hemen bana vermeniz gerekirdi deyin.

Kendinden emin ol. Ev sizin koca sizin. İnce ince bunu eşinize de kayınvalidenize de işleyin.

Aynen bizim komşu. Gelin giderse babasının evine mi götürsün altınları demişti zamanında. EŞİNİZ in memleketi K .......... ile mi başlıyor merak ettim.
Sizin altınlar sanki harcanmış gibi.

bulmuşlar küçük yaştaki kızı yükleniyorlar,kızın anne babası konuşsa belki faydası olur
Inan daha oncede problemler yasayip annemi babami cok uzdum artik daha fazla onlari uzmek istemiyorum. Annemde babamda cok duskunler bana gun icerisinde kim blir kac kerenkonusuyoruz ama uzmek istemiyorum artk bahsetmiyorum

Aynen bizim komşu. Gelin giderse babasının evine mi götürsün altınları demişti zamanında. EŞİNİZ in memleketi K .......... ile mi başlıyor merak ettim.
Sizin altınlar sanki harcanmış gibi.
Esimlerin asil kutukleri trabzon ama esim dogma buyume zonguldak. Ortaokulda istanbula tasinmislar.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Önce sakin bir şekilde eşinizle konuşun. Evet evinize dönmüşsünüz ama belliki halledilmemiş sorunlar var. Sizinde dediğiniz gibi eşiniz annesiyle bir olmuş. Demekki ne yapmanız gerekiyor. Tatlı tatlı sakin sakin konuşup eşinizi kendi yanınıza çekin. " ben evime döndüm. Eski defterleri kapattım. Ama bana güvenmiyor ve annenle bir oluyorsan benim eve dönmem bir hataymış" deyin. Hani annesi gidersiniz diye vermiyormuş ya sizde cevaben demekki sizde bana inanmıyorsunuz, bana hiiiç itimadınız yokmuş deyin. 3 -5 liralık altında benim gözüm yok. Evime döndüğüm an mutlu olup hemen bana vermeniz gerekirdi deyin.

Kendinden emin ol. Ev sizin koca sizin. İnce ince bunu eşinize de kayınvalidenize de işleyin.
Ya benim esim hataali, normalde esimin isi nedeniyle catalca semtinde oturuyoruz. Ama anaokullari hep beylikduzunde. Esimin dayilari akrabalari hep beni hakli gorduler bu kiz anaokullarinda calissin baska yerde calissin istemiyosun. O zaman kizi tasiyacaksin beylikduzune sen gidip geleceksin otobuslwrle dediler kabul etti bunu ikna ettiler. Aaaa bi geldikki istanbula, kayinvalidem doldurduda doldurdu aman evini beylikduzlerine tasima bu kiz seni yine birakir gider mahfolursun isindende uzakta kalirsin ceker durursub vs diyerek onun yine aklina girdi. Istanbula ilk dondugumde bundan 2 hafta once ev baktik beylikduzunden ama bu kadin dun bunun aklina oyle girdi kiii. Tmam daha beylikduzu falan yok. Ya bem napocagimi sasirdim. Altin meseleside ayni oldu simdi. Bu kadin napiyor ne ediyor oglunu kendi himayesi altina aliyor. Ben napicagimi sasirdim. Yok bir inatlik varki bundada kv.dede diyorki kaynvalidem bazen ben buna esek sutu icirdimde ondan inatci diyor.

20 yasindasiniz.
KV arıyor ne var diye aciyorsunuz.
Evi terketmis donmussunuz.
Siz altinimi ve-rın onlar ver-mi-cez diyip duruyor.
Eşiniz annesini dinliyor size güvenmiyor.
Altından daha önemli sorunlar var elbet.
Önce esinizle huzurlu bi aile olmalı sonra kV ile gecinebilmelisiniz ve ardından altinlar gelir bence. Evliliğinizin uzun yıllar sürmesini istiyorsanız.

20 yasindasiniz.
KV arıyor ne var diye aciyorsunuz.
Evi terketmis donmussunuz.
Siz altinimi ve-rın onlar ver-mi-cez diyip duruyor.
Eşiniz annesini dinliyor size güvenmiyor.
Altından daha önemli sorunlar var elbet.
Önce esinizle huzurlu bi aile olmalı sonra kV ile gecinebilmelisiniz ve ardından altinlar gelir bence. Evliliğinizin uzun yıllar sürmesini istiyorsanız.
Bakin telefonun o sekilde acma sebebim, gozunun onunde evden ciktim bindim gittim neden o anda durdurmadi kizim noldu nereye gidiyorsun demedi? Saatler sonra aradi neden? Cunku oglu eve donecek diye anahtari sormak icin evdemiyim deglmiyim diye sormak icin. Beni merak ettiginden degil. Ben saygisiz bir insan deglim. Sadece kv. Saygiyi hakedicek bir insan degil. Simdiye kdar o je dediyse o sekilde davrandim ama gordumki hep oglunu kendi safina cekiyor. Gelini umrunda degil. Ben evliligimin ilk aylarinda vajinismus olan bir bayanim. Esimle 2 aya yakin birlesme yasayamadim. Ve o bundurumdayken bosa karini bu kari seninle istanbula gelmek icin evlendi besbelli. Sevgilisine kacacak herhalde sana ondan vermiyor diyen bir kadin. Alt yapidaki sorunlari bilmeden, telefonu acis seklimi yargilamayin.

Bence gelinin hakki falan diyin ayrica neden guvenmiyorlar size yani o ben senin kayinvalidenim demis ya o zaman guvensinler.Kasayi senin ustune yapsinlar o zaman ya da ortak kasa acin

Bence gelinin hakki falan diyin ayrica neden guvenmiyorlar size yani o ben senin kayinvalidenim demis ya o zaman guvensinler.Kasayi senin ustune yapsinlar o zaman ya da ortak kasa acin
Cnm kasa falan yok ortada. Kasada diyor bana cunku alamam kasadan diye yoksa ben bliyorum kendi yatakodasinda

Cnm kasa falan yok ortada. Kasada diyor bana cunku alamam kasadan diye yoksa ben bliyorum kendi yatakodasinda

Boyle olmaz ki ama o zaman bastan bolusseydiniz keske altinlari yani sizden kaciriyorlar sizin hakkinizi.taki gelinindir ya cok sacma bence kvnin almasi.Bosansanizda o altinlar sizde kalmali yani.Esinizi araya katmadan direk kayinvalideye gidin kibarca soyleyin yine olmadi ciddiye bindirin

Boyle olmaz ki ama o zaman bastan bolusseydiniz keske altinlari yani sizden kaciriyorlar sizin hakkinizi.taki gelinindir ya cok sacma bence kvnin almasi.Bosansanizda o altinlar sizde kalmali yani.Esinizi araya katmadan direk kayinvalideye gidin kibarca soyleyin yine olmadi ciddiye bindirin
Bugun ciddi ciddi yuzune soyledim olmadi, telefonda guzellikle soyledim olmadi sertce soyledim olmadi. Oglum almiyor bende vermiyorum diyor baskada bsy demiyor. Esimi ikna etmeliyim aslinda ama oda geldigimizden beri yuzunu gormedim konusmuyoruz. O yatakodasunda ben salonda duruyorum. Gitsemmi yanina diye dusunuyorum. Sonra hatali olan ben deglimki yolda beni birakti annesinin evine dondu neden? Altinlari alalim dedim diye benmi gidip barisicam onun gelmesi gerek yanima ama oda gelmiyor nolucak boyle blmiyorum

Back
X