Yardimmm !!!

Canim keske mutlu haber verebilseydim. Bu sefer de olmadi artik tekrar denicez.

Canım bak hamilelik belirtileri öyle hemen başlamaz tam tersi bende daha erken regl olacakmışım gibi belirtiler oldu sadece yemk yemez olmuştum geçen yıl ramazandı zaten sonunu yemm gerekirken bütün ramazanıda oruç geçirmiştim hatta

:18: lütfen birisi bana yardım etsin son adet tarihimi bilmiyorum klomen kullandım 14 nisanda pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat sonra ilişki dedi doktor. daha sonra gün aşırı dedi dedi.
ben şimdi son adet tarihimi bilmiyorum bu konulardada pek bilgi sahibi değilim ne yapmam gerek ?

Arkadasim senin adet tarihin 2 mayis yani yarin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.

Amin canim benim allahim yuzumuze baksin kucaklarimizi bebisle doldursun isallah :)

Doktora gttim yumurtam citlamis ama hamile kalamamsm

Bir dahaki sefere inşallah sen ve senin gibi bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Allah nasip etsin bian önce sizlerde anne olun

Bir dahaki sefere inşallah sen ve senin gibi bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Allah nasip etsin bian önce sizlerde anne olun

İsallah cnm iyi dileklerin icin tesekkur edrim

İsallah cnm iyi dileklerin icin tesekkur edrim

Rica ederim canım annelk güzel bi duygu ne kadar acı çekersen çek ne kadar uykusuz kalırsan kal yorulursan yorul bi gülümsemesi veya sana muht halde ağlaması bütün herşeyi unutturuyor

Rica ederim canım annelk güzel bi duygu ne kadar acı çekersen çek ne kadar uykusuz kalırsan kal yorulursan yorul bi gülümsemesi veya sana muht halde ağlaması bütün herşeyi unutturuyor
Anlattiklarin cok guzel seyler okurken bile mutluluk veriyor insana o duyguyu tadinca nasil olacak acaba sevincten deli olurdum heralde:)

Arkadasim senin adet tarihin 2 mayis yani yarin

Gerçekten 2 mayısta adet gördüm çok istiyorum çocuk doktorumu değiştircem evleneli 10 ay oldu birkere 5 haftalık düşük yaptım. çevremde hamile ve çocuklu bayanlar var gördükçe moralim bozuluyor stresste etkiliyor biliyorum ama elimde değil

canlar hamile kalmak icin yumurtlama gunlerini takip et ve son adet tarihinin ilk gunlerinin mutlaka kaydini tut iliskiden sonra hemn dusa gitme hatta bir gece yat ertesi gun dusa git ve asla vajinal dus yapma iliskiden sonra hemn ayaga kalkma ve yumurtlama gunleri arasinda gun aşırı ilişki ben bunlari denedim ve mutlaka hamile kalkmadan once doktora bir vajinal muayene ve hormon testi yaptirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…