- 21 Nisan 2014
- 101
- 5
- 33
Canim keske mutlu haber verebilseydim. Bu sefer de olmadi artik tekrar denicez.
:18: lütfen birisi bana yardım etsin son adet tarihimi bilmiyorum klomen kullandım 14 nisanda pregnyl çatlatma iğnesi vuruldum. 36 saat sonra ilişki dedi doktor. daha sonra gün aşırı dedi dedi.
ben şimdi son adet tarihimi bilmiyorum bu konulardada pek bilgi sahibi değilim ne yapmam gerek ?
Bozul bu test canım yarın yapınca banada haber ver inşallah hayılı haer olur
Yapmama gerek kalmadi. Cnm yine adet oldum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok cnm zaten yanilmamissin. Bosuna umitlenmisim
Üzüldüm canım ya sıkma canını allah ne zaman nasip ettiyse ozaman hamile kalırsın
Günlerdir acaba hamile miyim telaşı sona erdi.bu ay ilk kez 2gunluk gecikmeyle (klomenden olduğu düşüncesindeyim)adet oldum.çok üzüldüm ama elden ne gelir.Rabbim bu gecenin hattına dularimizi kabul eder ve mayis ayında hayirli,sağlıkli evlatlar nasip eder bizlere.
Doktora gttim yumurtam citlamis ama hamile kalamamsm
Bir dahaki sefere inşallah sen ve senin gibi bütün anne olmak isteyen arkadaşlara Allah nasip etsin bian önce sizlerde anne olun
İsallah cnm iyi dileklerin icin tesekkur edrim
Anlattiklarin cok guzel seyler okurken bile mutluluk veriyor insana o duyguyu tadinca nasil olacak acaba sevincten deli olurdum heralde:)Rica ederim canım annelk güzel bi duygu ne kadar acı çekersen çek ne kadar uykusuz kalırsan kal yorulursan yorul bi gülümsemesi veya sana muht halde ağlaması bütün herşeyi unutturuyor
Arkadasim senin adet tarihin 2 mayis yani yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?