Bu arada kaç yıllık evlisin ne kadardır hamile kalmaya çalışıyorsun
Canım biraz aralıkla ikisininde dik bi şekilde çıkması lazım iki çizgi olması lazım kısaca hemen bi test daha yap oda öyle çıkarsa kan tahlili ver 700 ün üstünde çıkarsa hamilesin demektir stres yapma sakin ol stres en büyük düşman bu konularda
Canım biraz aralıkla ikisininde dik bi şekilde çıkması lazım iki çizgi olması lazım kısaca hemen bi test daha yap oda öyle çıkarsa kan tahlili ver 700 ün üstünde çıkarsa hamilesin demektir stres yapma sakin ol stres en büyük düşman bu konularda
Bozuk bu test canım, tekrarla..
Olur canım .. İlk idrarınla daha sağlıklı olur..
Arkadaslar. 10 aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz. Ama olmuyor bu ay adetim 2 gun gecti kasiklarimda belimde cok agrilat var midem bulaniyor ara sira basim donuyor. Halsizligim hatsafada cok kotuyum test yapsam mi
Arkadaslar. 10 aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz. Ama olmuyor bu ay adetim 2 gun gecti kasiklarimda belimde cok agrilat var midem bulaniyor ara sira basim donuyor. Halsizligim hatsafada cok kotuyum test yapsam mi
Bence 5 6 gün dha bekle ilk günlerde hamile olsan bile test doğru çıkmaya bilir canım pazartesi günü falan yap bakalım bakarsın hayırlı haberleg veririsin bizlere
Bence 5 6 gün dha bekle ilk günlerde hamile olsan bile test doğru çıkmaya bilir canım pazartesi günü falan yap bakalım bakarsın hayırlı haberleg veririsin bizlere
Cnm evliligin ilk yilinda adetinin Gecikmesi normal cunku hormonlarin degisiyo ayrica testide hemen yapma adet gecikmesinden 1 hafta sonra yap oyle daha iyi sonuc alirsin canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yanlış anlama beni ama mide bulantısı bu kdr erken başlamaz ama inş. ben yanılıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?