• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardimmm !!!

skrys

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
207
4
11
Adana
Arkadslar nolur yardim edin test yaptm C ile gosterilen yer dik olarak tam cikti T ile gosterilen yer yatay olarak tam ckti nolurrr neyi gosteriyo buu :confused:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım biraz aralıkla ikisininde dik bi şekilde çıkması lazım iki çizgi olması lazım kısaca hemen bi test daha yap oda öyle çıkarsa kan tahlili ver 700 ün üstünde çıkarsa hamilesin demektir stres yapma sakin ol stres en büyük düşman bu konularda

Bu arada kaç yıllık evlisin ne kadardır hamile kalmaya çalışıyorsun

Canım biraz aralıkla ikisininde dik bi şekilde çıkması lazım iki çizgi olması lazım kısaca hemen bi test daha yap oda öyle çıkarsa kan tahlili ver 700 ün üstünde çıkarsa hamilesin demektir stres yapma sakin ol stres en büyük düşman bu konularda

Yaa orasi oylede cok farkli cikti birisi dik birisi yan ama ikiside dolu

$1398883333971.jpg

canım geçen gün bende bebe time marka almıştım aynı o şekilde çıktı başka bi marka alıp tekrrladım ngatif çıkmıştı..üzülmeni istemem ma test yanlış bence

Arkadaslar. 10 aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz. Ama olmuyor bu ay adetim 2 gun gecti kasiklarimda belimde cok agrilat var midem bulaniyor ara sira basim donuyor. Halsizligim hatsafada cok kotuyum test yapsam mi

Arkadaslar. 10 aylik evliyim 4aydir bebek istiyoruz. Ama olmuyor bu ay adetim 2 gun gecti kasiklarimda belimde cok agrilat var midem bulaniyor ara sira basim donuyor. Halsizligim hatsafada cok kotuyum test yapsam mi

Bence 5 6 gün dha bekle ilk günlerde hamile olsan bile test doğru çıkmaya bilir canım pazartesi günü falan yap bakalım bakarsın hayırlı haberleg veririsin bizlere

canım yanlış anlama beni ama mide bulantısı bu kdr erken başlamaz ama inş. ben yanılıyorumdur

Bence 5 6 gün dha bekle ilk günlerde hamile olsan bile test doğru çıkmaya bilir canım pazartesi günü falan yap bakalım bakarsın hayırlı haberleg veririsin bizlere

Cnm evliligin ilk yilinda adetinin Gecikmesi normal cunku hormonlarin degisiyo ayrica testide hemen yapma adet gecikmesinden 1 hafta sonra yap oyle daha iyi sonuc alirsin canim

Cnm evliligin ilk yilinda adetinin Gecikmesi normal cunku hormonlarin degisiyo ayrica testide hemen yapma adet gecikmesinden 1 hafta sonra yap oyle daha iyi sonuc alirsin canim

Yapmaya gerek kalmadi cnm bu ay da olmadi. :( cok uzuldum:(

Ben adet günüm gelmedn tıksinmeye başlamştm garip bi bulantı oluyodu..adetim gecti 2.gun yaptm gece silik cıkmstı suan hamileym..Test alip yapın bi ..

Back