yardımmm

DeryavePrensleri

ahhhhh ahhhhhh
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
2.985
2
116
34
İzmir
kızlar size bişiy danışmak istiorum yardımınza ihtiyacım var ben düz lise mezunuyum tekrar meslek lisesi çocuk gelişimi okumak istiorum bana ne kadar faydası olur nasıl başvurmam nereye gitmem lazım yardım ederseniz çok sevinirim

lise mezunusun tekrardan açıköğretim lisesine başvuramazsın tam bilmiyorum ama öyle tahmin ediyprum
çocuk gelişimi okumak istiyorsan bildiğim kadarıyla yaşadığın ilde olgunlaşma enstitüsü var orda
çocuk gelişimi eğitimi alabilişrsin lise mezunlarını alıyorlar
bende düz lise mzunuyum kayseri olgunlaşmaya gittim 2 yıl çocuk gelişimi okudum tabi ordaki olgunlaşmanın öğrenci alım şartları ne bilmyorum bi araştır istersen

ben mezun olalı 6 yıl oldu ama bizim zamanımızda da vardı pratikler sınıfı deniyordu
genelde düz lise mezunları falan geliyordu ilk önce başvuru yapılıyor bu aylarda galiba
kız meslek lisesine gidip konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz

evet okuyabilirsin ama bu yılı kaçırmışsın malesef:gitme: kayıtlar geçen hafta bitti.önümüzdeki yıl en yakın halk eğitim merkezinden kayıt zamanını öğrenip diplomanla başvurup kayıt yaptırabilirsin.ben de lise mezunuyum ön kayıt yaptırdım yarın kısmetse gidip yüzyüze eğitim alacağım okulda kesin kaydımı yaptıracağım.bir de bulunduğun yerde olgunlaşma enstitüsü varsa orada ücret vererek 2 yılda diploma alabilirsin.onların kayıt zamanı da doldu sanırım emin değilim.ama açık lise okuyacaksan meslek derslerini bir okulda alıp diğer dersleri açıktan okuyor ve dört yılda mezun oluyorsun.ne faydası olur dersen yine açıköğretimle üniversiteyi de bitirmezsen ancak bakıcı veya yardımcı abla olarak iş bulabilirsin.çünkü artık okullarda en az üniversite mezunu olmadan eğitmenlik yapamıyorsun.

kaydımı yaptırdım.haftada iki akşam okula gideceğim,diğer dersler de açık öğretim olarak okunacak.gideceğim okula kayıt parası olarak 100 tl yatırdım masrafımız şimdilik bu kadar.bu arada lise mezunları 10. sınıftan başlıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…