Bir komşumuzun oğluda bir bayramda sevgilisini getirmiş ailesiyle tanışmaya.Gelin adayı elinde bir buketle gitmiş.Kaynana arkasından '' bizim alacağımız çiçeği o aldı geldi bu gençlikde hiç utanma yok mu''diye konu komşuyla konuşuyodu.
Haksızda sayılmaz bencede gitmeyin ama gitme istiyosanızda eli boş gidin.Cadısıla87 arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.
Bir komşumuzun oğluda bir bayramda sevgilisini getirmiş ailesiyle tanışmaya.Gelin adayı elinde bir buketle gitmiş.Kaynana arkasından '' bizim alacağımız çiçeği o aldı geldi bu gençlikde hiç utanma yok mu''diye konu komşuyla konuşuyodu.
Haksızda sayılmaz bencede gitmeyin ama gitme istiyosanızda eli boş gidin.Cadısıla87 arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.
ben de gittim nişanlımın annesiyle tanışmaya önceden.giderken abartıp baharatlık almıştım ama hoşuna gitmişti. hatta size kaldırayım siz kullanın demiş nişanlıma. bu şekilde 2 kere gittim sonra da sözümüz oldu zaten. benim nişanlımın annesi zaten laf edicek biri değil.yardım etmiştim gittiğimde de ne kadar düzenli temiz kız demişti hemen de anlamış. sanmıyorum değerimin düşeceğini.hala değerliyim.nikahıma da az kaldı. hem kızlar çok uzak bölgelerdi ailelerin olduğu yerler. açıkcası gidip görmek istedim ailesini
arkadaşlar bayramda gittim evlerine, akşamüstüydü, yemek hazırlamışlar gittiğimde masa kurulmuştu.fazla bişi yemedim birazcık mantı yedım o kadar.:)ablaları da bayram için gelmişlerdi 2 ablasını tanıyordum diğeriyle de yenı tanıştım tabı eşleriyle de.babası da evdeydi :)yemektyen sonra çay içildi ondan sonra da biz dışarı çıktık.ilk başkta stres yapmıştım ama alıştım sonradan