yardımmm istiyorum

brcmsn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
47
0
96
İstanbul
ben bu bayram erkek arkadaşımın ailesine bayramlaşmaya gideceğim tanışma gibi olucak.acaba giderken birşey almalı mıyım? yada ne alabilirim??

aranızda bi resmiyet olmadan gitme bence.
onlar size gelip görsünler seni.
sonradan laf söz oluyor çünkü, kendini ağırdan sat.

git cnm 10 dk otur çık bişşey almana gerke yok

çok konuşma herşeye müdehale etme sizli bizli ol..

bişey ikram ederlerse ya alma yada çok az tadına bak ve bırak

sizli bizli ol...

mutfakta yardıma kalkışma..

rahatt olll... hiç bişey olmaz ellerini öp bayramlaş çık

hayırlı olsun

Bir komşumuzun oğluda bir bayramda sevgilisini getirmiş ailesiyle tanışmaya.Gelin adayı elinde bir buketle gitmiş.Kaynana arkasından '' bizim alacağımız çiçeği o aldı geldi bu gençlikde hiç utanma yok mu''diye konu komşuyla konuşuyodu.
Haksızda sayılmaz bencede gitmeyin ama gitme istiyosanızda eli boş gidin.Cadısıla87 arkadaşa sonuna kadar katılıyorum.

opuyorumnanaktan arkadaşım yazdığına güldüm ya nasılda akıllarına geliyor o laflar :):):)

kız aslında bayramlaşmaya geliyor yok yok biz millet olarak hiç iyiye gitmiyoruz :)

bir derdim var bölümünde herks dert yanıyor bayramda kaynanam gidicem laf sokucak diye

yahu korka korka bayramlaşır olduk mafoldumben

aynen ayynen. kız dediğin ilk babasının evinde görülmeli, kaynana milleti böyle düşünüyor yani. utanmaz derler hemen.

ben de gittim nişanlımın annesiyle tanışmaya önceden.giderken abartıp baharatlık almıştım ama hoşuna gitmişti. hatta size kaldırayım siz kullanın demiş nişanlıma. bu şekilde 2 kere gittim sonra da sözümüz oldu zaten. benim nişanlımın annesi zaten laf edicek biri değil.yardım etmiştim gittiğimde de ne kadar düzenli temiz kız demişti hemen de anlamış. sanmıyorum değerimin düşeceğini.hala değerliyim.nikahıma da az kaldı. hem kızlar çok uzak bölgelerdi ailelerin olduğu yerler. açıkcası gidip görmek istedim ailesini

bayramda gidiyorsan cikolata alabilirsin genelde oyle olur elin bos gitme bence cicek veya cikolata cok guzel bir jest olur:)

arkadaşlar bayramda gittim evlerine, akşamüstüydü, yemek hazırlamışlar gittiğimde masa kurulmuştu.fazla bişi yemedim birazcık mantı yedım o kadar.:)ablaları da bayram için gelmişlerdi 2 ablasını tanıyordum diğeriyle de yenı tanıştım tabı eşleriyle de.babası da evdeydi :)yemektyen sonra çay içildi ondan sonra da biz dışarı çıktık.ilk başkta stres yapmıştım ama alıştım sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…