Canım erken test yaptım ama emin olamadım bekliyorum yarın kan testi vereceğimCanım, Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın? Benim de 14. Günüm bugün.
Sen ne yaptın bu aradaCanım, Erken gebelik testi mi kaset test mi yaptın? Benim de 14. Günüm bugün.
İnşallah ,İnşallah öyledir, yarın kan vereceğim umarım güzel sonuçlar alırız
Benimde aşılamamın 10. Günü pembe lekelenmem oldu önce kahverengi gibiydi sonra pembe sonradan yine kahveye döndü çok az oldu ama ben de test yapmak için bekliyorumİnşallah öyledir, yarın kan vereceğim umarım güzel sonuçlar alırız
15. Günde iğne etkisi olmaz diye düşünüyorum kuzuArkadaşlar ben dayanamadım kan testi verdim il merkezine gidip, 6.28 çıktı ama iğne etkisi olabilir mi
Bence hamilesin iğnenin etkisi geçmiştir iki gün sonra yine kan ver hayırlı olsunArkadaşlar ben dayanamadım kan testi verdim il merkezine gidip, 6.28 çıktı ama iğne etkisi olabilir mi
İnşallah iğne etkisi değildir, ama değer çok düşük değil mi sence15. Günde iğne etkisi olmaz diye düşünüyorum kuzu
İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırızBenimde aşılamamın 10. Günü pembe lekelenmem oldu önce kahverengi gibiydi sonra pembe sonradan yine kahveye döndü çok az oldu ama ben de test yapmak için bekliyorum
Geç döllenme olabilir 1 hafta daha bekleyin adet olmazsanız tekrar kan verin. Yeni bir gebelik oluşuyor olabilirİnşallah iğne etkisi değildir, ama değer çok düşük değil mi sence
Yarın ve pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselirBence hamilesin iğnenin etkisi geçmiştir iki gün sonra yine kan ver hayırlı olsun
İnşallah canımİnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız
Güzel haberlerini bekliyorumYarın ve pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselir
Umarım öyledir dualarınızı eksik etmeyin
Geç döllenme olabilir 1 hafta daha bekleyin adet olmazsanız tekrar kan verin. Yeni bir gebelik oluşuyor olabiza
Bende seninİnşallah canım
Güzel haberlerini bekliyorum
canım hayırlı uğurlu olsun. hamilelik belirtisi yaşadın mı?Yarın ve pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselir
Geç döllenme olabilir 1 hafta daha bekleyin adet olmazsanız tekrar kan verin. Yeni bir gebelik oluşuyor olabiza
Yani en çok göğüs ağrım oldu aslında onun dışında devamlı regl olacak gibi hissediyordum hala da öyle hissediyorum, reglime daha 4 gün var umarım öyle olmazcanım hayırlı uğurlu olsun. hamilelik belirtisi yaşadın mı?