Merhaba hanmlar ben eşimden ayrıldım bi sene oldu ayrıldığımızdan beri kızını hiç armaz ilgilenmez ben annemlerle yaşıyorum biriyle görüşüyorum kızım ilk defa ona baba dedi 3 yaşında kızım o hiç evlenmemiş biri ve çok sinirli sinirlenince ne dediğni bilmiyo hemen silebiliyo sorumluluğu Fazla ve kaldıramyo hemen vazgeçiyo etrafımdaki herkezde eşine geri dön belki düzelir sito sizce napmalym
ne eşinize geri dönün ne de bu yeni şahısla devam edin, çalışıyor musunuz bilmem ama önce kendi ayaklarınız üzerinde durun, eski eşten nafakanızı vs alın gerekirse icra yoluyla alın, eski eşle konuşup kendisinin bir baba olduğunu size karşı olmasada kızınıza karşı sorumlulukları olduğunu net bir dille hatırlatın... ama asla ama asla eski eşinize geri dönmek gibi bir hata yapmayın...!!!Merhaba hanmlar ben eşimden ayrıldım bi sene oldu ayrıldığımızdan beri kızını hiç armaz ilgilenmez ben annemlerle yaşıyorum biriyle görüşüyorum kızım ilk defa ona baba dedi 3 yaşında kızım o hiç evlenmemiş biri ve çok sinirli sinirlenince ne dediğni bilmiyo hemen silebiliyo sorumluluğu Fazla ve kaldıramyo hemen vazgeçiyo etrafımdaki herkezde eşine geri dön belki düzelir sito sizce napmalym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?