• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm

Merhaba hanmlar ben eşimden ayrıldım bi sene oldu ayrıldığımızdan beri kızını hiç armaz ilgilenmez ben annemlerle yaşıyorum biriyle görüşüyorum kızım ilk defa ona baba dedi 3 yaşında kızım o hiç evlenmemiş biri ve çok sinirli sinirlenince ne dediğni bilmiyo hemen silebiliyo sorumluluğu Fazla ve kaldıramyo hemen vazgeçiyo etrafımdaki herkezde eşine geri dön belki düzelir sito sizce napmalym
Sinirli bir insan ve kucuk dusunun. Siz herkesin dusundugunden 1000 kat daha fazla dusunmelisiniz. Bebeginiz ister baba desin ne derse desin. Siz boyle yazinca ben korktum bile simdiden.

Illa adam sartmi elin adamini baba diye getir kizinin basina sinirlenince vursun bir tane ne de olsa kendi cocugu da degil cani yanmaz..yanlis anlamayin sinirli bir adam oldugu icin diyorum yoksa nice uvey babalar var iyi olan .bir senedir aramayan baba hakediyormu tekrar kocalik sifatini bir dusun niye akilli degilsiniz hemcinsim..aklinizi kullanmiyorsunuz..sinirli insanla olmaz
Asil kafanin karisacagi hicbir durum yok..

Merhaba hanmlar ben eşimden ayrıldım bi sene oldu ayrıldığımızdan beri kızını hiç armaz ilgilenmez ben annemlerle yaşıyorum biriyle görüşüyorum kızım ilk defa ona baba dedi 3 yaşında kızım o hiç evlenmemiş biri ve çok sinirli sinirlenince ne dediğni bilmiyo hemen silebiliyo sorumluluğu Fazla ve kaldıramyo hemen vazgeçiyo etrafımdaki herkezde eşine geri dön belki düzelir sito sizce napmalym
yahu boşanıyorsun birinden kurtulmuşsun daha nefes almaya yeni başlamışsınız bir diger hataya dogru koşuyorsunuz.
bir durun. ayrılın bu adamdan. her konuştugunuz veya her flort ettiginiz insan ile cocuklar tanıştırılmaz.hele ki bu adam sinirli yapıda ise asla tanıştırmamalısınız hatta kaçmanız lazım bu adamdan.
hata hata hata ve gene hata....

Eşine dönme o adamlada evlenme.yarın öbür gün sinirlenip çocuguna kötü davransa nasıl kaldıracaksın hem neden çocuguna baba dedirtiyosun ortada bişey yokken önce çocugunu düşün canm

Oyle bi adamdan cocuguna baba olmaz kendini dusunmuyosan cocugunu dusun

cocuk sahibi, yeni bir iliskiye adim atmis bir kadinin ne yapmaliyim diye sormasi icerisinde oldugu iliskide aslinda olmamasi gerektiginin kanitidir.

herhangi bir kadinin hayatimda x var ama bana herkes y'ye don diyor, demesi de keza oyle.

İkisi de ateşten gömlek. Çıkar at sırtından derim. Hayırlısı olsun

Bir kere boşanmışsınız adam hiç kızını arayıp sormamış, kendi kendinize mi geri döneceksiniz, adamın öyle bir talebi olmamış ki.
Ayrıca Boşanmış kadının eşine geri dönmesi konusunda dini açıdan da bazı meseleler var, başkasıyla nikah kıyıp ayrılmadan dönülmüyor eski eşe. ben de bu konuda çok bilgili değilim , bir araştırın ama Allah böyle kural koymuşsa elbet doğrusu böyledir

dini konular yasak ama düzeltmeden duramadım
bilginiz yanlış
eşten ilk ayrılışta başkasıyla nikah kıymak gerekmiyor
1 defaya mahsus af var
boşandınız, pişman oldunuz, eşinizle tekrar evlenebilirsiniz. fakat ikinci kez aynı eşten boşandınız, o zaman araya başka nikah girmesi gerekir
yani oyuna dönmesin, evlendim boşadım diye laçkalaşmasın diye

dini konular yasak ama düzeltmeden duramadım
bilginiz yanlış
eşten ilk ayrılışta başkasıyla nikah kıymak gerekmiyor
1 defaya mahsus af var
boşandınız, pişman oldunuz, eşinizle tekrar evlenebilirsiniz. fakat ikinci kez aynı eşten boşandınız, o zaman araya başka nikah girmesi gerekir
yani oyuna dönmesin, evlendim boşadım diye laçkalaşmasın diye
Ben farklı okudum ama konu sahibi de kendisi araştırsın okusun baksın, şimdi banlanmayalım.

Ben farklı okudum ama konu sahibi de kendisi araştırsın okusun baksın, şimdi banlanmayalım.

Bakara 228-230. ayetleri okuyabilirsiniz, mesela Diyanetin mealinden
hatta ben de yanlış yazmışım
1 değil 2 af var

Evet 2side olmaz canım .
Belliki sen boşluktasın ve karismis kafan.
Lütfen yanlış anlama bende ayrıldım bizler ayrılmış olarak cok cok mantıklı olmalıyız hele senin bide yavrun var yapma bunu.
Eşine dön diyenler de hiç kafa yok heralde zaten olsaydi onunla şimdi boşanmış olmazdiniz.
Önünüze bakın çocuğunuzu yetistirin inş karşınıza sizi anlayacak iyi biri çıkar

Kızım için en doğru kararı verdim sanırım dediğiniz gibi o adamdan kurtuldum babasınada gelince şuan düşüncek bi durum yok hepnze tekrar teşekkür ederim

Esine doner misin bilmem ama simdiki adamdan ayrilman sanki en dogrusu. Sinirli bir adam gözü sinirlenince hicbir seyi gormuyormus kizini boyle bi adamla büyütmeyi düşünme bile

şu an görüştüğün kişinin bilinmezliğine kızını kurban edemezsin. hiç tekin değil adam, madem bir sinirine bakıyor herşey sakın güvenme. söz konusu olan küçücük bir yavru.. ben risk edemezdim.

Back