yardımm

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
28
Merhaba kızlar imzada da gorulduğu üzere doğumum yaklaştı ve ben sezaryenle doğum yapıyorum bu üçüncü doğumum ve saçma sapan düşüncelere kapılıyorum ya ölürsem ya sağ çıkamazsam gibi çocuklarıma nolur kim bakar gibi böyle durup dururken duşunup ağlamaya başlıyorum çocuklarıma bakınca gozlerim doluyor falan sizde de oluyor muydu? Birde ikinci ameliyatım zor geçti baya spinal olmuştum yapışıklığım vardı ustune birde oğlum yarık dudak damaklı doğunca ameliyat esnasında tansiyonum 20 ye fırladı zor kendime getirdiler beni şimdi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum genel anesteziyle mi doğum yapsam karar veremiyorum psikolojik destek almalı mıyım lütfen tecrübeli olanlar bilenler yardımcı olun şimdiden teşekkurler

Merhaba kızlar imzada da gorulduğu üzere doğumum yaklaştı ve ben sezaryenle doğum yapıyorum bu üçüncü doğumum ve saçma sapan düşüncelere kapılıyorum ya ölürsem ya sağ çıkamazsam gibi çocuklarıma nolur kim bakar gibi böyle durup dururken duşunup ağlamaya başlıyorum çocuklarıma bakınca gozlerim doluyor falan sizde de oluyor muydu? Birde ikinci ameliyatım zor geçti baya spinal olmuştum yapışıklığım vardı ustune birde oğlum yarık dudak damaklı doğunca ameliyat esnasında tansiyonum 20 ye fırladı zor kendime getirdiler beni şimdi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum genel anesteziyle mi doğum yapsam karar veremiyorum psikolojik destek almalı mıyım lütfen tecrübeli olanlar bilenler yardımcı olun şimdiden teşekkurler

Dört doğum dört sezeryan oldum.
3. Ve 4. Ameliyatim esnasında fenalastim.
Ama anında müdahale edildi.
Spinal sezeryan oldum.
Gönlünü ferah tut.
Hepimiz aynı yollardan geçtik.
Çok ağladım ameliyata girerken.
Ama inan hersey güzel olacak buna odaklan...

duygusal olarak böyleşeyler düşünmeniz normal.
yaşanmışlıklarınızda var, bunları düşündükçe korkutuyor sizi.
bende 2. doğumumda oğluma bakıp ağlardım, ya doğumda ölürsem vs diye..
allahın izni ile doğumunuzu yaparsınız, dua edin, karamsar düşünmeyin.

Spinal sezeryan oldum.
Gönlünü ferah tut.
Ya benimde ilk sezeryanım rüya gibi geçti çok güzeldi ve dediğiniz gibi fenalaştığımda hemen müdahale ettiler ama bunda ikinci de bir o kadar kotu kabus gibiydi nefesim kesildiğinde bile müdahale etmiyolardı zorla konuşup çırpınıp yardım istedim

duygusal olarak böyleşeyler düşünmeniz normal.
yaşanmışlıklarınızda var, bunları düşündükçe korkutuyor sizi.
bende 2. doğumumda oğluma bakıp ağlardım, ya doğumda ölürsem vs diye..
allahın izni ile doğumunuzu yaparsınız, dua edin, karamsar düşünmeyin.
Aynen bende o durumdayım bakıp bakıp ağlıyorum demek herkese oluyormuş bende acaba içimemi doğuyor diyordum çok teşekkürler güzel yorumunuz için

Aynen bende o durumdayım bakıp bakıp ağlıyorum demek herkese oluyormuş bende acaba içimemi doğuyor diyordum çok teşekkürler güzel yorumunuz için

yanlız değilsin emin ol, kuzenimde doğuma gireceği zaman, ağlayarak
bana bişi olursa kızıma iyi bakın vs vs diye girdi,çok şükür sağ sağlim çıktı.
üstüne negatif düşünme, herşey güzel olacak allahın izni ile ;)

yanlız değilsin emin ol, kuzenimde doğuma gireceği zaman, ağlayarak
bana bişi olursa kızıma iyi bakın vs vs diye girdi,çok şükür sağ sağlim çıktı.
üstüne negatif düşünme, herşey güzel olacak allahın izni ile ;)
Şimdi bile gözlerim doldu inşallah dediğiniz gibi olur :)

Ben de geçmişte olduğum bir ameliyatta korkudan nasıl ağlamıştım anlatamam (10 yaşında) doktor bir ara "yeter yaa ameliyata girmeyeceğim" bile demişti hoş nasıl doktorsa.Sonuç : Gözlerimi açtığımda her şey gayet normaldi boşa o kadar ağlamıştım. :D

Spinal sezeryan oldum.
Gönlünü ferah tut.
4 tane mı çocuğunuz var
Merak ettim kaç yaşındalar nasıl hayat??
Benimde üç çocuğum var ama yetemeyecek gibi hissediyorum ve ya ben ölürsem kim bakacak diye korkuyorum hep:(

4 sezeryan oldum, hepsinde çok yapışıklık var dediler, hatta sonuncu 4. Olduğu için doktorlar istemedi, son gittiğim doktor da 4. Sezeryan olduğu için rahim bile alınabilir gibi şeyler söyledi , ben riskleri biliyordum zaten, ama Benim gibi 4 sezeryan olan çok insan duydum, gördüm , burda bile ne çok varmış. Sende korkma Allah'ın izniyle sağsalim atlatacaksın, Allah kötü yazı yazmasın, olacak olduktan sonra sokağa çıkınca bile başımıza ne geleceğinin garantisi Yok. İçini ferah tut, herşey yolunda gidecek inşallah (bende 3. Ye giderken evdekileri bıraktım diye ağlamıştım ama 4. De öyle hissetmedim :) alışmışım demekki

Bi fikrim yok ama konuyu görünce cevap vermek istedim. Hayırlı doğumlar çocuğunuzu sağlıkla kucaginiza alin inşallah.

Back