Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri YARDIMM :((

kumral42

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
26
1
26
Ablalarım göğüslerim çokk küçük ailede tek küçük benimkile galiba hastaneye gidip hormon testi yaptırmak istiyorum eğer hormonlarda eksiklik çıkarsa doktor göğüs büyütme tarzında bir ilaç iğne hormon vs biişey verir mi :KK43: Bu konularda çok eksiğim bilen varsa lütfen yardımcı olsun teşekkür ederim şimdiden

Eğer hormorel bir sıkıntı varsa muhtemelen doğum kontrol hapıyla tedavi olmayı tavsiye eder de sana

Doğum kontrol hapı büyütür mü peki göğüsleri ?
Tabi göğüsleri büyüten kadınlık hormonudur eğer senin kadınlık hormonunda düşüklük varsa bu hormonu yükseltir buna bağlı olarak buyur ama problem dediğim gibi hormonla ilgiliyse

17 yaşındayım ama yaşıtlarıma göre çok çok küçük destekli 75 i bile doldurmuyolar yaşıtlarımın ki baya var moralim bozuluyor benimde :/

Senelerdir başka bir problemden dolayı doğum kont. hapı kullanıyorum hiç büyütmedi benimkileri, sonunda ameliyat oldum. Tek çare olarak ameliyatı görüyorum ben..

Doğum kontrol hapları sadece şişkinlik veriyor, başka büyütme gibi bir etkisi yok. Horman testi bir eksiklik olup olmadığını anlamak için bir çözüm ama benim için bir sorun olup olmadığını anlamak için adet takvimimin düzenine bakmak yeterli. Düzenli adet olmak sağlıklı olmanın işareti ne de olsa. :) Düzenli şekilde (2-3 gün erken veya geç gelmesi düzeni bozmuyor, fazlası bozuyor) adet görüyor musun?

Görüyorum fakat ablamın bir arkadaşında da hormonsal bir bozukluk varmış ama onun adet düzensizliği yokmuş yani düzenli olmasıyla yok bozukluk kesin olarak diyemeyiz herhalde

X