• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi yardımm

serap21

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2012
9
0
16
Diyarbakır
2 Yıllık bir ilişkimin sonunda ailemin tüm direnişlerine rağmen ( vermemek Konusunda ) herşeyi aştık.. ve Bayramın 3. Günü tanışmaya gelecekler.... Şimdi ben ne giysem nasıl davransamm ne yapsam bilmiyorumm... Siz kızlar tanışmada neler oldu neler getirildi ne yapıldı bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım varr

ben de bu konuya verilecek önerileri takip edeceğim :)

Canım hayırlı olsun, aileler naz yapıyorlar işte:) En güzel şekilde olur umarım herşey.

Kıyafet olarak sade ve şık bir elbise giyebilirsin. Tanışma olacağı için de (söz-isteme-nişan) olmayacağını varsayarak yiyecek olarak 2-3 çeşit birşeyler ve çay ikram edebilirsiniz bence.

Birşeyler getirme konusuna gelince yine tanışma olduğu için birşey getirilmez ama erkek tarafının adetleri nasıl bilemiyorum. Siz bence erkek arkadaşınla bu görüşmenin ne olacağını yani adının ne olacağını netleştirin ve ailelerinizle paylaşın. İsteyeceklerse kahve falan yapman gerekir çünkü.

Tekrar kolaylıklar ve mutluluklar dilerim.

Bizim de tanışma faslı geçenlerde oldu. Çok iyi geçti, umarım senin için de her şey çok güzel olur :)

Ben dizlerde sade bir elbise giymiştim. İsteme olmayacağı için kahve yapmadık. Yemek verildi ve arkasından çay içildi. Onlar gelirken çikolata getirmişler, onu da ikram ettik. Sonrasında kadınlar kendi aralarında erkekler kendi aralarında muhabbet etmeye başladılar, tanıştılar, kaynaştılar, birbirlerinin adetlerini ilerde neler yapılması gerektiğini konuştular.

Hiç stres yapma, nasıl geçtiğini anlamazsın bile. Şimdiden mutluluklar dilerim :)

2 Yıllık bir ilişkimin sonunda ailemin tüm direnişlerine rağmen ( vermemek Konusunda ) herşeyi aştık.. ve Bayramın 3. Günü tanışmaya gelecekler.... Şimdi ben ne giysem nasıl davransamm ne yapsam bilmiyorumm... Siz kızlar tanışmada neler oldu neler getirildi ne yapıldı bilgilerinize deneyimlerinize ihtiyacım varr

Hayırlı olsun öncelikle :)
Tanışma olacağı için özel bir misafiri ağırlar gibi davranırsınız. Yemek sonrasında çay faslı olabilir ya da sadece çay yanında pasta, börek ikramı (gün gibi :) ). Yemek verirseniz olası bir soğukluk yahut konu bulamama durumunda iyi kurtarıcı olabilir. Yemek servisi, topla, kaldır olayı uzun sürer çünkü. Sadece çay yanına ikram yapacaksanız da daha fazla konuşup tanışma imkanı olur.

Tanışmada iki taraf da birbirine hediye vermez ancak gelecek kişiler tatlı, çikolata, lokum gibi ufak bir şeyler getirebilir.

Giyim olarak herkesin seçtiği dizlerde siyah klasik bir elbisedir. Ben elbiseyle rahat edemezdim ve muhtemelen kız istemede siyah klasik bir elbise giyeceğim için tanışma faslında pantolon bluz tercih ederdim.

öncelikle hayırlı olsun :) bizde bayramdan hemen önce tanışma faslını atlattık. çok korkuyordum, aileler ne konuşacak, ya soğuk bir ortam olursa diye. ama hiç tahmin ettiğimiz gibi olmuyo canım hiç boşuna kendini kasma . ben pantolon bluz giydim, daha rahat olur diye. onlar gelirken çiçek ve tatlı getirdiler. kahve yaptık biz isteme olmamasına rağmen.birde ikram hazırladık işte börek poğaça kek kurabiye... ama hiç bizimle ilgili konuşulmadı. sanki konu biz değilmişiz gibiydi:) havadan sudan konuştular. bizde çok fazla konuşmadık zaten o yüzden zaten bi şekilde davrancak bi konumun olmuyo:)

şimdiden hayırlısı olsun canim diğer kızlara katılıyorum sade ama seni şık hoş göstericek bir elbise tercih et bence
ikrama gelince;ilk geldikleri zaman kahve yap sonra bir çeşit sütlü tatlı kurabiye ve börek yada poğaça yapabilirsin.yani 3 çeşit çay eşliğinde ver. onların getirmesine gelirsek ilk tanışmaya gelirken bnm nişanlım ve ailesi baklava getirmişlerdi. bide ondan ikram etmiştim. en sonda soğuk bişiler ikram et.

çok gibi görünüyo ama her iki tarafında gözüne girmen gerek :16::130:

Son düzenleme:
Back