Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tip konular yasak, burada da pek yardım alamayabilirsin.Çok teşekkürler evet hep dua ediyorum fakat sizin yardım edebileceğinizi düşündüm çünkü malum çevremde yardım alabileceğim insanlar yok bu konuda:)
Eğer öyle birşey ise çöpe atılmaz diye biliyorum ve bilgisi olan vardır diye sizlere sordum teşekkürler :)e at çöpe gitsin.
Cnm evet imam hoca. Vs birini bulup gosterEğer öyle birşey ise çöpe atılmaz diye biliyorum ve bilgisi olan vardır diye sizlere sordum teşekkürler :)
Eğer öyle birşey ise çöpe atılmaz diye biliyorum ve bilgisi olan vardır diye sizlere sordum teşekkürler :)
Çok teşekkürler bunların hepsini yapıyorum ama bunun ne olduğunu çözemedimAy Allah korusun. Çok korkarım böyle şeylerden. Evinizi ve bahçesini sirkeli su ile temizleyin. (Sirke kötü etkilere karşı koruyucudur. Bunu araştırabilirsiniz.)Bir de bolca Felag ,Nas,Ayetel Kürsi okuyun.
Öyleyse çöpe atilmaz yakilir diye biliyorum ama tası nasıl yakacaksın bilemedimYardım almak istemiştimm
Herkes de her şeyden korkuyor ya. Taş napabilir ki insana
Bunu ancak büyüden anlayan biri çözebilir. Büyü mü değil mi diye kimse kesin bilgi veremez gibi geliyor. Üzerinde çok düşünüp moralinizi bozmayın. Bolca dua edin Allah korur inşallah.Yardım almak istemiştimm
Çok teşekkürler bunların hepsini yapıyorum ama bunun ne olduğunu çözemedim
Aslında saklamıyorum yine yerinde duruyor olması lazım dedim ya o zamanlar önemsemedik diye1 senedir taşları saklıyorsun enteresan.
niye çöpe atılmıyormuş?
Çok teşekkürler :)Bunu ancak büyüden anlayan biri çözebilir. Büyü mü değil mi diye kimse kesin bilgi veremez gibi geliyor. Üzerinde çok düşünüp moralinizi bozmayın. Bolca dua edin Allah korur inşallah.