• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm..(Kifoz)

juriste

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
10
0
86
İstanbul
Bende yıllardır dik duramama problemi var. Ne zaman dik dursam sanki nefesim daralıyor. Bugün doktora gittim ve kifoz olduğumu öğrendim. Bide boyun düzleşmeside varmış. MoraLim çok bozuldu. Yıllardır zaten sırtımda oluşan hafif kamburluk beni çok üzüyodu.Fizik tedavi ve yüzme tavsiye etti. Aranızda benim gibi olan var mı?Yardım edin lütfen... Şuanda 21 yaşındayım. Fizik tedavi veya korse işe yarar mı? Korse vermedi doktor ama bana işe yarar gibi geliyo siz hiç kullandınız mı? Düzeleceğini düşünmek istiyorum,moralim çok kötü hiç düzelen var mı?Yardım lütfen...

mrb benim 13 yaşındaki kızımda var kifoz önceliikle kaç derece dedi doktor azmı çokmu ona göre tedavi veriliyo eğer ileriyse ameliyat olunuyo inşallah çok ileri değildi bizim gittiğimiz dr korseyi önermedi çünkü çocuk tam gelişme çağında dedi korse kaslarının gelişmesini engeller dedi ve çeşitli egzersizler verdi yapmaya çalışıyo düzenli kontrole gidiyoz bakalım inşallah daha ilerlemez senin büyümen artık durduğu için zannedersem ilerlemez ama zor nefes alabiliyosan demekki iç organlara baskı yapıyo kifozun bence tek bir doktorla kalma birkaç yere daha git inşallah yardımcı olabilmişimdir geçmiş olsun

"konu hortlatmasi" olarak tanimliyorlar cevap yazinca,
ancak sonucta yazanda okuyanda insan.
Seneler sonra da olsa
merak ediyorum ve kifoz ile ilgili durumunuz nasil oldu diye sormak istiyorum.

Back