- 3 Kasım 2012
- 86
- 85
-
- Konu Sahibi pembekedicik
Şöyle söyleyim hisar mağazalarında satılıyor ve hisarla birlikta bir set oluşturmuşlar..
yakından baktım şık ve kaliteli duruyorlar ama tabi kullanış, dayanıklılık vs. önemli..
Bu arada ben yeni üyeyim, bana ilk cvp yazan yardım eden de sensiiin:)
teşekkürler:)
diğer kıslar nerde ki?
:)
rica ederim cnm ne demekbu arada aramıza hoş geldin
valla hisarın kalitesi tartışılmaz ama yanında bu markayıda tanıtım amaçlı mı koydular acaba hisarla birlikte adı da duyulsun diye koymuş olabilrler. bende geçenlerde yemek takımı fiyat araştırması yapıyordum çeyiz evine girdim adam kütahya porseleni ve karacayı resmen yerden yere vurdu noble life al falan dedi şaşırdım kaldım neymiş bir iki yıkamadan sonra parlaklıklarını kaybediyorlarmış ama noble life ta öyle bişi olmazmış valla bana elindeki malı satmak istiyor gibi geldi ve arkama bakmadan çıktım
İyi yapmışsın:)))
Çeyiz setimi hisardan almayı düşünüyorum.. dediğim gibi avmlerde hisar storelarda var demoonje..
ben de bilemedim.. desenlerine şıklığına bayıldım..
ama işte kafamda bir soru işareti yok değil..
çooook teşekkkürler:)
Herkese merhaba..
fikirlerinizi almak için yazıyorum..
De'moonji yemek takımı seti alan, kullanan memnun olan olmayan var mı?..
Canım aramızda hoşgeldin
Ben de yemek takımı araştırmasında bu markayla karşılaşmıştım ve en çok beğendiğim model bu markada çıkmıştı ama satışını yapan biyer bulamadım malesef.Yaşadığım yerde yok sanırım keşke bende bulabilsem
benimde teflon tencere setim ve çkb setim hisar çok kaliteliler almalısın bencede
ne kadara aldınız güzelmiş.. de'moonji nasıl bir marka acaba kalitesi nasıl merak ettim..bende uzunca bir arayıştan sonra bu markanın yemek takımını görünce resmen vuruldum, dayanamadım aldımm:) nerdeyse tüm markaların modellerine bakmıştım beğenemicem galiba derken eminönünde bir mağazada rastgeldim bu markaya, ama kalitesi de iyidir inşallah..benimkinin modeli bu
1250 tl ye aldım canım, kalitesini bilemiyorum kullanmadım henüz, satıcı bernardoya porselen sağlayan firma bu, onlar ismi satıyolar falan dedi ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi:)ne kadara aldınız güzelmiş.. de'moonji nasıl bir marka acaba kalitesi nasıl merak ettim..
merhaba canım hoşgeldin:) bende yemek takımımı alırken baya arastırmıstım, hisarın modellerinide çok beğenmiştim ama sonra biraz daha dolaşınca hisarın porseleni bana kalın geldi, ince olan serilerinde kalitesini beğenmedim.. çelikte doğru tercih ama porselende fiyatına oranla değil bence.. yinede içine sineni al sen kullanacaksın sonucta :) çok para versende üzülme 10 kere alınmıyo ya :)Şöyle söyleyim hisar mağazalarında satılıyor ve hisarla birlikta bir set oluşturmuşlar..
yakından baktım şık ve kaliteli duruyorlar ama tabi kullanış, dayanıklılık vs. önemli..
Bu arada ben yeni üyeyim, bana ilk cvp yazan yardım eden de sensiiin:)
teşekkürler:)
diğer kıslar nerde ki?
:)
Çoook oldu:) aldım kullanıyorum bile zevkle 2,5 yıldır:)) çok teşekkürler duyarlılığın için yine de:)merhaba canım hoşgeldin:) bende yemek takımımı alırken baya arastırmıstım, hisarın modellerinide çok beğenmiştim ama sonra biraz daha dolaşınca hisarın porseleni bana kalın geldi, ince olan serilerinde kalitesini beğenmedim.. çelikte doğru tercih ama porselende fiyatına oranla değil bence.. yinede içine sineni al sen kullanacaksın sonucta :) çok para versende üzülme 10 kere alınmıyo ya :)
Hahah kendime guldum yaa :)) kusurabakma zamana hic bakmamisim canim guzel gunlerde uzun yillar kullan insallahÇoook oldu:) aldım kullanıyorum bile zevkle 2,5 yıldır:)) çok teşekkürler duyarlılığın için yine de:)
Bende bugün demoonji aldım gold. Sizin bulaşık makinasında atma falan oldu mu bende bayıldım modeline ama makinada yaldızları karsa üzülürümÇoook oldu:) aldım kullanıyorum bile zevkle 2,5 yıldır:)) çok teşekkürler duyarlılığın için yine de:)
Ben de yemek takımımı De Moonjiden aldım. ESSE mağazalarında gördüm, vuruldum aldım. 2000 TL'den 1000 TL'ye düşmüştü. Henüz kullanmadım ama çok kaliteli olduğu her halinden belli.
bende uzunca bir arayıştan sonra bu markanın yemek takımını görünce resmen vuruldum, dayanamadım aldımm:) nerdeyse tüm markaların modellerine bakmıştım beğenemicem galiba derken eminönünde bir mağazada rastgeldim bu markaya, ama kalitesi de iyidir inşallah..benimkinin modeli bu