12 haftalık hamileyim, kahverengi akıntı ve az miktarda gelen kanamalar sonucunda bebeğin eşinin aşağıda olduğunu öğrendim. Oldukça endişeliyim sabah akşam progestan alıp yatıyorum. Bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor ve günlük 60 km yol mesafem var. Bu durum ne kadar sürer? Ne yapmalıyım? Bi fikri olan veya başından böyle bir olay geçen var mı? Lütfen yardımcı olun..
12 haftalık hamileyim, kahverengi akıntı ve az miktarda gelen kanamalar sonucunda bebeğin eşinin aşağıda olduğunu öğrendim. Oldukça endişeliyim sabah akşam progestan alıp yatıyorum. Bir hafta sonra işe başlamam gerekiyor ve günlük 60 km yol mesafem var. Bu durum ne kadar sürer? Ne yapmalıyım? Bi fikri olan veya başından böyle bir olay geçen var mı? Lütfen yardımcı olun..
Canim benim kanama durumum yoktu fakat ayni durumu yasadim bebek buyudukce yukariya cikti 26 haftalik civari yukariya cikti uzun yok cinsel iliski yasakti
ama senin calisma durunu mutlaka dr un degerlrndirilmeli
uzun sure istiraht etmwsi gereken durumlari var
Canim benim kanama durumum yoktu fakat ayni durumu yasadim bebek buyudukce yukariya cikti 26 haftalik civari yukariya cikti uzun yok cinsel iliski yasakti
ama senin calisma durunu mutlaka dr un degerlrndirilmeli
uzun sure istiraht etmwsi gereken durumlari var[/QUOTE
Nerdeyse bir ay.. rapor almam gerekir büyük ihtimalle. Evde hareketlerin nasıldı bn şimdi annemde kalıyorum ama haftaya evime geçeceğim oglumun okulu başlıyor ne yapmalıyı :/ mesela yemek yapmak ev işleri vs. Nasil etkiler? Sen nasıl geçirdin bu süreci canım
sürekli istirahat halinde olman lazım, görümceminde eşi aşağıdaydı şükür oğluna kavuştu, bir kaç kez erken doğum riski atlattılar.. ama yatman gerekli bol bol