Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 5 haftalık hamileyim.Bir kaç haftadır afedersiniz çok gazım ve geğirmem var.Bu durum ne kadar sürecek ve bu durumu azaltacak bebeği etkilemeyecek bitki çayları filan var mı?
yemeklerine kimyon ek.kimyon gazı engeller.bol bol soda tüket.bu arada bitki çaylarından uzak dur bitki çayının ilk dönemlerde düşük,son dönemlerde de erken doğum yaptırma riski vardır.
yemeklerine kimyon ek.kimyon gazı engeller.bol bol soda tüket.bu arada bitki çaylarından uzak dur bitki çayının ilk dönemlerde düşük,son dönemlerde de erken doğum yaptırma riski vardır.
ben 4haftalik hamileyim benimde asiri gaz problemim var.gercekten rahatsiz edici.gaz cikmayinca cok agri yapiyor.gaz olmasa masAllah hic kasik agrim falan yok.birtek halsizlikten sikayetciyim
ben 4haftalik hamileyim benimde asiri gaz problemim var.gercekten rahatsiz edici.gaz cikmayinca cok agri yapiyor.gaz olmasa masAllah hic kasik agrim falan yok.birtek halsizlikten sikayetciyim
benim de5 haftadan sonra başladı ama bayramın birinci gününden itibaren mide problemim çok başladı özellikle mide yanması ve ağrı tüm iştahımı da kesti kaç gündür bir şey yiyemiyorum