• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Yardımlarınıza ihtiyacım var!!!

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
kızlar bende nisan başı istanbula gidip gelinliğimi alacağım kısmetse ama merak ettiğim bir konu var kiralamayla satın alma arasında çok fark oluyor mu bilen varsa lütfen yardım edin....

ben ümraniyede bi moda evine sordum
300 tl farkeder demişti ama çok uygun bi rakam geldi bu bana başka yerde nasıldır bilmem

ben 2,5 sene önce evlendim.gelinliğimi fatihten aldım.aldım diyorum çünkü bana kiralamayla satın alma arasında sadece 100 tl fark verdiler. bende kiralamak yerine satın aldım.ama aklında olsun biraz pazarlık yapmaya çalış:)

ben 2,5 sene önce evlendim.gelinliğimi fatihten aldım.aldım diyorum çünkü bana kiralamayla satın alma arasında sadece 100 tl fark verdiler. bende kiralamak yerine satın aldım.ama aklında olsun biraz pazarlık yapmaya çalış:)

sağol canım bende istanbulda oturmuyorum nişanlım oturuyor oda fatihe bakarız diyordu sağol cevapladığın için mutluluklar dilerim...:54:

sağol canım bende istanbulda oturmuyorum nişanlım oturuyor oda fatihe bakarız diyordu sağol cevapladığın için mutluluklar dilerim...:54:

teşekkür ederim canım.Allah sana da hayırlı mutlu bir yuva nasip etsin inşaallah. mutlaka fatihe bakın hem uygun hemde çok fazla alternatifin var. biri olmazsa biri mutlaka :)

teşekkür ederim canım.Allah sana da hayırlı mutlu bir yuva nasip etsin inşaallah. mutlaka fatihe bakın hem uygun hemde çok fazla alternatifin var. biri olmazsa biri mutlaka :)

amin canım hepimize nasip eder inşallah.Bende çok kararsızımdır bakalım ne olacak alınca resmini koyarım artık:1::1::1:

kadıköyü de gezin mutlaka. fiyat olarak fatihten iyi bence. ayrıca çeşit bol ve kaliteli şeyler bulabilirsiniz. kiralama ile satış fiyatı arasında 200-300 fark olur genelde.

Canım benım yakın arkadasım ıstedıgı model gelınlıgı dıktırıcek düğünden sonra diktirdiğe yere geri verıcek.Yanı hem kıralamıs hemde ıstedıgı gelınlıgı gıymıs olucak.Ben bunu daha yenı ogrendım bılseydım bende oyle yapardım ama artık çok geç:):):9::9:

Canım benım yakın arkadasım ıstedıgı model gelınlıgı dıktırıcek düğünden sonra diktirdiğe yere geri verıcek.Yanı hem kıralamıs hemde ıstedıgı gelınlıgı gıymıs olucak.Ben bunu daha yenı ogrendım bılseydım bende oyle yapardım ama artık çok geç:):):9::9:

güzelmiş gerçekten ne kadar zamanda dikiyorlar peki gelinliği bilgin var mı canım?

canım 5 ay önce evlendim ben benim aldgım gelinliigin arasında 300 lira fark vardı bizde bu yuzden satın aldık kiralamak yerine:16:

güzelmiş gerçekten ne kadar zamanda dikiyorlar peki gelinliği bilgin var mı canım?

Canım ellerindeki işe bağlı eger yogun olurlarsa 1 ayı bulur benımkıde 1 ayda bıttı..Zaten düğün tarıhıne göre ayarlarlar.Arkadasıma 700-800 gibi bi fiyat vermişler.Gayet uygun hemde kendı bedenın ölçüsünde istedgın gelınlıgı giymiş oluyorsun.Evde nereye sıgdırcam diye bi sıkıntıda olmuyo işte:):):52::52::52:

Canım ellerindeki işe bağlı yani yoğun olurlarsa 1 ayı bulur benımkıde 1 ayda bitti.Zaten düğün tarıhıne göre yapıyorlar.Arkadasıma 700-800 gibi fiyat vermısler.Hem kendı olcusunde hemde ıstedıgı gelınlıgı giymiş olucak.Evde nereye sığdırcam sıkıntısıda olmıcak:):):52::52::52:

Canım ellerindeki işe bağlı yani yoğun olurlarsa 1 ayı bulur benımkıde 1 ayda bitti.Zaten düğün tarıhıne göre yapıyorlar.Arkadasıma 700-800 gibi fiyat vermısler.Hem kendı olcusunde hemde ıstedıgı gelınlıgı giymiş olucak.Evde nereye sığdırcam sıkıntısıda olmıcak:):):52::52::52:

sağol canım bilgilendirdiğin için....

Fatih'e bakın bir de kadıköy söğütlü çeşmeyi gezin derim fatih gelinlikte isim yapmış bir yer bu yüzden her yerden daha pahalı. Kadıköy'ün fiyatları daha uygun gibi hem de güzel gelinlikçiler var.

ben Pronovias'ta denediğim modeli Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de Gülerdem'e diktiriyorum. Daha önce de kuzenim ve karşı komşumuzun kızı diktirdi, kesinlikle çok iyi dikiyor. Sana özel diktiğini kiraayabiliyorsun. Satın almayla kiralama arasında 300 tl oynuyor. Ben gelinlik, duvak, çiçek ve keseyi 2000'e satın alıyorum mesela. Bence Kadıköy'ü mutlaka gezin.

ben Pronovias'ta denediğim modeli Kadıköy'de Söğütlüçeşme'de Gülerdem'e diktiriyorum. Daha önce de kuzenim ve karşı komşumuzun kızı diktirdi, kesinlikle çok iyi dikiyor. Sana özel diktiğini kiraayabiliyorsun. Satın almayla kiralama arasında 300 tl oynuyor. Ben gelinlik, duvak, çiçek ve keseyi 2000'e satın alıyorum mesela. Bence Kadıköy'ü mutlaka gezin.

çok teşekkür ederim kızlar beni bilgilendirdiğiniz için istanbulda oturmadığım için hiç bilmiyorum nerde ne var sayenizde öğreniyorum çok sağolun:16::16::16::16: hepinize mutluluklar diliyorum Allah yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmesin:1::1::1:

Arkaddaşların da dediği gibi fiyat farkı sadece 200 lira civarı. Gelinlikçiler kiralığı tercih etmediği için bu kadar az oluyor farkı. Kadıköy gerçekten kalite-fiyat oranı en iyi semtlerden biri.

Back