Yardımınızı istiyorum.

bndglm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
15
0
16
Adıyaman
Öncelikle mesajımı okuyan herkese merhaba.
2 ay önce kıyafetlerimiz üzerimizdeyken sevgilim boşaldı. Ben acaba kıyafetlerden sperm geçer mi diye içime bi korku düştü ama bir önceki aya göre 5 gün gecikme ile 8 haziranda adet oldum. Adetimin rengi normal fakat her zamankine göre miktarı daha azdı ve normalde 5 gün sürerken bu yaklaşık 3 günde bitti. Daha sonra sevgilimle biraz ileri gittik ve sevgilim benim sırtıma boşaldı. Acaba spermlerin oradan hareket edip vajinama ulaşma imkanı var mıdır ? Aslında bunun pek mümkün olmadığını biliyorum ama yine de birilerinde duymak içimi rahatlatacak gibi. Bu seferde 29 haziranda oldum yani normaline göre çok erken ve adetim yine geçen ay olduğu gibi az oldu ve bu duruma bir anlam veremiyorum bu da beni korkutuyor. Bana bir akıl verir misiniz hamilelik bir şey olmuş olabilir mi ? Ve bu yaşadıklarım üstüne görme olabilir mi ?

Sperm alt tarafı bu kadar abartma sırtından nasıl gitsin vajinana merak etme hamile değilsindir stres yüzünden aksamıştır o kadar. Ama yine de emin olamıyorum diyorsan kan testi yaptır için rahat etsin. Bir dahakine de dikkatli ol ve korun

Evet haklısınız ama panik oluyorum işte hamilelik şu an için istenmeyen ve beklenmeyen bi durum sanırım o yüzden bu kadar abartıyorum. Cevabınız için teşekkürler tavsiyenize uyacağım :)

Spermler ayaklanıp yürümiyceğine göre
Hamila olman imkansızın da ötesinde

yuh yaa
herkesin yaptığı kendine ama madem bişey yapıyorsunuz sonra gelip böyle yok sırtımdan hamile kalır mıyım bilmem ne demek çok komik.
sevişiyorsanız gidin öğrenin, korunma yöntemlerine filan da bakın bi zahmet.

arkadaşlar nerden ne yazıcağımı bilemedim burda bunları okuyunca hemen sormak istedim sevgilimle kıyafetlerimiz üstümüzden yakınlaştık üstüme çıktı o sırada boşalıp boşalmadığını bılmıyorum bende gecelik ve iç çamaşırı vardı onda iç maşırı ve şort vardı acaba boşaldıysa geçmişmidir? 7 haziran oldu yakınlaşmamız sonra 9sunda adet oldum acaba bu adetim onun olmadığınımı gösterirr cevaplarsanız sevnirimmmmmmm

Evli insanlar tam birleşmeyle senelerce hamile kalamazken üstünüzde kıyafetle hamile kalamazsınız.
Aç google ı en olmadı "nasıl hamile kalınır , korunma yöntemleri" vs yaz oku.

Kesinlikle aylardır uğraşıp hamile kalamayan insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…