yardımınızı bekliyorum amerikan cevizi-beyaz yatakodası aldık nasıl dekore edicemm

tugsec

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
206
0
merhaba bayanlar. ben aslında bembeyaz bir yatakodası istiyordum ama salon takımım bembeyaz olduğu için yatakodam farklı olsun istedim oyüzden yatak odamı beyaz-amerikan cevizi aldım. aslında mor ve fuşya hastasıyım ama bu renklerle nasıl gider bilemiyorum. başlığım ve pufum da beyaz. halı yatakörtüsü tül perde aksesuar konusunda acil fikirlerinizi bekliyorummzemuszemus

benim beyaz yatak odam olsa ya siyahla yada morla kombine ederim. nasıl bir zevke sahipsin bilmiyorum ama bende ileride yatak odamı değiştirip beyaz almak iastiyorum beğendiğim iki örtü var ikiside elart marka

evet ben de beyaz istiyorudum ama koltuklarım yemek takmım bembeyaz olsun diye farklı olsun dedim. amerikan cevizi-beyaz karısık aldım şimcik de keşke beyaz mı olsaydı diyorum teşekkür ederim canım ben mor hastasıyım ve mor örtü süperr

Ben bunları sevmiyorum ya.. Çok abartı daha sade şık bişeyler daha asil durur diye düşünüyorum bunlar bana çok kaba geliyor yinede zevk meselesi siz beğendiyseniz gerisi önemli değil

Canım amerikan cevizi ve beyaz karışımı birkaç yatak odası takımı görmüştüm.
Hatta ben de almayı düşündüm ama kısmet beyazaymış.

Yukardaki yatak örtüleri çok ama çok abartılı.Öyle bir takıma kesinlikle yakışmaz.
Senin takımın modern olmalı-resim olsa çok daha iyi yorum yapabiliriz.

Gri-kırmızı-krem karışımı perde ve objeler uygun olur kanaatindeyim.

Bence resim ekle ve daha net bir öneride bulunalım cnm.

Bunlar gibi mi daha mı koyu yada daha mı açık renkte cnm?

Son düzenleme:
Şu kombine ne dersin?

Biraz daha klasik olsun dersende

enbaştaki gibi koyu canım. resim çekmedim akıllı gibi ama evet en üsttekiler bana da abartı geldi yatakörtüsü olarak da krem rengi düşünüyorum ne dersin ilgin için teşekkür ederimm:)))

Şu kombine ne dersin?

Biraz daha klasik olsun dersende

bence bu kombinler çok hoş diyer yatak örtüleri çok abartılı her taraflarından tüller iniyo yada ben pek sevmiyorum öyle deyim en iyisi:)))))

Mısra ya katılıyorum Çok sık seyler dıgerlerı Çok abartı ve kullanıslı degıldır

bence açık mavi ve kahve kombinasyonu yapabilirsin.

canım yaaa eğer kombinasyonun yaptıysan bende bu dertten aranıyorum benim yatak odam beyaz ve ceviz yatak başım beyaz aama ne renek yatak örütsü ve tül perde alcam bilemedim halımı kahve ,camel ve beyaz karışık aldım

aynı dert bende de var arkadaşlar :)
yatak odam beyaz ve ceviz . yatak başlığım da beyaz olacak.. perde halı yatak örtüsü gibi diğer kombinasyonları nasıl yapsam diye bende düşünüyorum. ama aklımda kırmızı var :) şehvet uyandırsın sempatiksalakcinni

benim de yatak odamın renkleri aynı benim yatak örtüm şerabi gibi koyu bi renk halıları açık renk almayı düşünüyorum perdeye daha karar veremedim ama perdeyi de ip perde yaptırıcam renklerini ayarlıcaz artık bi şekilde

kızlar ben de krem rengi pullu yatakörtüsü aldım. halımı da kahveli düşünüyorum royal halıda buldum bitane herhalde onu alıcam. beyaz renk de bikaç tane dekoratif eşya almayı düşünüyorum.

bence yatak örtüsü ya da halılar biraz koyu renk olmalı ki açık renkler birbirini çok boğmasın.. ya da perde biraz koyu renk yaptırılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…