Yardımınıza ve morale ihtiyacım var:/

yalandunya63

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
17
0
6
Şanlıurfa
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Aranıza yeni katıldım.Adım elif.23 yaşındayım ve 9 aylık evliyim.bundan yaklaşık 8 hafta önce hamile olduğumu öğrendim.Ve şu an son edet dönemime göre 9 haftalık doktorun ölctügü kese büyüklüğüne göre 7 haftalık hamileyim.Urfa da oturmaktayım.Geçen hafta bundan 4 gün önce bir özel hastahaneye gittik eşimle cocugumuzun kalp atışlarını dinlemek için ama doktor kalp atışlarını duyamadı ve alttan bakacagını söyledi ben bunu reddedince son bir hafta sana müddet kürtaja hazırlıklı ol dedi.Benim moralim cok bozuldu eve gidince hüngür hüngür ağladım.Sonra eşim bunların makinesi cok eskiye benziyor bir de yeni acılan özel kadın dogum hastanesine gidelim dedi ve onun cok ısrarı üzerine yine 4 gün önce aynı gün o hastaneye gittik o zaman kese büyüklügüne göre 6.5 haftalık hamileydim.Ve o doktordaki makinede doktor bize yolk kesesini ve cok minnacık bir fasülyeyi andıran bebegi gösterdi ama kalp atıslarını cok hafifi görür gibiyim cuma gel dedi.Bugün gittik bebekte hic büyüme yok dedi salıya kadar kendini hazırla alttan bakacagım dedi eşimin ve benim moralim bozuldu.Ama Allahtan ümit kesilmez diyorum kendi kendime.Tecrübeli olanlardan yorum bekliyorum ne yapmalıyım sizce su an kese büyüklügüne göre 7 hafta son adet dönemime göre 9 haftalık hamileyim kalp atısları hala yok ne yapacagımı bilmiyorum sadece cok üzülüyorum bize dua edin ve yorumlarını bekliyorumTeşekkürler

cnm Rabbimden umut kesilmez bazen geç döllenme oldugu için hafta uyumsuzlugu olabiliyor inş öyle bişeydir...
şu mübarek cuma günü hürmettine Rabbim dualarını kabul eylesin inş iyi haberler verirsin bizlere...

Bugun mubarek cuma gunu emın ol senın için dua edecem elimden baska bısey gelmez,ama umutlarını hemen cope atma verende allah alanda allah sen dua et hakkında hayırlısı olsun..

aynen cnm gec dollenme olabılır. içini ferah tut benım salak dr da korkutmuştu benı once ona kalsa yanmıştık yanı. gec dollenme olmuş benımkıde.dualarımız senınle cnm ALLAH yardımcın olsun

canım, benim doktorumun dediği 2 haftaya kadar olan geriden gelmeler normal kabul edilir ama önemli olan bebeğin gerektiği kadar büyümesi dedi. yani diyelim bugünkü kontrolde bebek 6 haftalık ama aslında 8 haftalık olması lazım. doktor 2 hafta sonra gel dedi , tekrar kontrol etti ve baktıki evet bebek bu 15 günlük süre zarfında 15 günlük bir gelişim kaydetmişse hiiçbir sorun yok demektir. yani sen bu etapta bu geriden gelme olayına hiç ama hiç takılma... bu aşamada en önemlisi bebeğin kalp atışının gerektği gibi olması... inşaallah hakkınızda hayırlısı olsun... Allah yardımcınız olsunn..

benimde geç döllenmeden dolayı kalp atışları geç duyuldu 8.hafta flndı oda alttan muaynede karından bakıldığında dr görüyo ama sesi dışarı veremiyordu benim lekelerim bile vardı ona rağmen kızım direndi hala benimle ne olacağını kimse bilemez üzme kendini moralini bozma allahtan hayırlısını dile sonu kötü bile olsa belki hayırlı olan budur unutma

canim gec döllenme olabilir bende hep öyle oluyor, cocuk 1 hafta kucuk gibi duruyor, sonra ilerki haftalarda normal oluyor yetisiyor yani.

ama bu haftalarda alttan muayne olman daha iyi. benim dr um 4 ayliktan sonra karnimdan ultarson yapiyor, dört aylik olana kadar hep alttan muayne ediyor.

güzel haberlerini bekliyoruz insallah

haber et

dua edicem

üzgünüm . ..
arkadaşlar dun gece bebeğimi kaybettim, cok
şükür sağlığım iyi ama moral olarak ii olmaya
çalışıyorum, hiç bnm başıma gelmez sanmıştım
ama görmem gereken gunler varmış, Allah bn ve
bnm gibilere sabır versin , zormuş gerçekten . . . :
( hayırlısı buymuş demek ki ama yine de alışmak
zor. . .

merhaba bende siteye yeni üye oldum.27 mayısta hamile olduğumu öğrendim ve çok sevindik.gecen hafta salıya kadar her şey iyiydi salı gunu doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı vajınal ultrasonla bakıldı ve nabzı 108 çıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar bakıcam dedi ve dun gittiğimde yine bebeğimin kalp atışı karından var olduğu gözukuyo ama duyulmadı. vajınal ultrasonla bakıldı nabzı 83e düşmüş. şimdi doktorum rapor verdi cuma gunu tekrar gidicem bana dua edin bebeğimin kalp atışlarını inşallah duyabilirim.

inşAllah duyarsın canım,Allah yardımcın olsun saglıklı sıhhatlı bebegın dunyaya gelir hayırlısıyla...
hosgeldın bu arada...:)

basin sagolsun canim, allah hakkinizda hayirlisini versin

seni cok iyi anliyorum, bende ilk hamileligimde ikiz bebeklerimi kaybetmistim 5 aylik dünyaya geldiler normal dogumla.

onlari gördüm öptüm vedalastim cok zor oldu, allahim ne bana nede bir baskasina böyle acilar yasatmasin.

seninki de cok zor bi durummus Allah yardımcımız olsun cnm kardesim hepimizin ...

merhaba bende siteye yeni üye oldum.26 yaşında 2 senelik evliyim.27 mayısta hamile olduğumu öğrendim ve çok sevindik.gecen hafta salıya kadar her şey iyiydi salı gunu doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı vajınal ultrasonla bakıldı ve nabzı 108 çıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar bakıcam dedi ve pazartesi gittiğimde yine bebeğimin kalp atışı karından var olduğu gözukuyo ama duyulmadı. vajınal ultrasonla bakıldı nabzı 83e düşmüş. şimdi doktorum rapor verdi yarın tekrar gidicem bana dua edin bebeğimin kalp atışlarını inşallah duyabilirim.

inşallah bebeğin için her şey yolundadır sorunsuz devam edersin hamileliğine...

başın sağolsun..Allah sabırlar versin..

canım ilk yazını okumuştum ona göre bişeyler yazacaktım ama kararsızdım durduk yere moralini bozarmıyım diye ama bu mesajını okuyunca bu kez benim de moralım bozuldu... başın sağolsun ALLAH bir daha yaşatmasın inşaallah. ben de mart ayında hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu ilk kontrolde normalde 8 haftalık ollması gerekirken 6+3 günlük olduğnu öğrendik kesesini kendisini ve kalp atışını gördük ama dr kalp atışı yavaş belki geç döllenmedir dedi ben de sen gibi umutla beklemiştim ama olmadı bir hafta sonra kahverengi bi leke geldi gittiğimde kalbi durmuş dedi ve hala 6+3 günlük görünüyordu nisan ayında kürtaj oldum çok zor günlerdi kolay 3 ay korun dedi nasıl geçicek derken şimdilerde test sonuçlarını bekliyorum korunmayı bırakmak için. inşaallah temiz gelir sonuçlarım ve bir an önce bırakırız korunmayı.
ne kadar zor olduğnu daha yeni yaşadığım için biliyorum, acını yaşa içine atma. ama kendini de koyvermemeye çalış. bir an önce toparlanki sağlığında yerine gelsin inşaallah Allah ım sana da bana da tez ve hayırlı zamanda yeniden hamile kalmayı nasip eder ve bu kez tamamına erdirerek kucağımıza almayı ve uzun ömürlü olmasını nasip eder hayırlısıyla birlikte...

çok teşekkür ederim cnm sana da çok geçmş olsn.. alıştm sayılır artk ama çok zor günler geçirdmsn de yaşadığın için anlıyosn bni biliorm.. inşallah sağlıklıhayırlı bebişlerimizi de yazma fırsatı olur:)
kib

Bende 5 gün once kaybettim bebeğimi anlarım seni acısı o kadar buyuk ki allah kimselere yaşatmasın bu acıyı kurduğun hayaller dahada çok yakıyo canını insanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…