- Konu Sahibi yalandunya63
-
merhaba bende siteye yeni üye oldum.27 mayısta hamile olduğumu öğrendim ve çok sevindik.gecen hafta salıya kadar her şey iyiydi salı gunu doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı vajınal ultrasonla bakıldı ve nabzı 108 çıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar bakıcam dedi ve dun gittiğimde yine bebeğimin kalp atışı karından var olduğu gözukuyo ama duyulmadı. vajınal ultrasonla bakıldı nabzı 83e düşmüş. şimdi doktorum rapor verdi cuma gunu tekrar gidicem bana dua edin bebeğimin kalp atışlarını inşallah duyabilirim.
üzgünüm . ..
arkadaşlar dun gece bebeğimi kaybettim, cok
şükür sağlığım iyi ama moral olarak ii olmaya
çalışıyorum, hiç bnm başıma gelmez sanmıştım
ama görmem gereken gunler varmış, Allah bn ve
bnm gibilere sabır versin , zormuş gerçekten . . . :
( hayırlısı buymuş demek ki ama yine de alışmak
zor. . .
basin sagolsun canim, allah hakkinizda hayirlisini versin
seni cok iyi anliyorum, bende ilk hamileligimde ikiz bebeklerimi kaybetmistim 5 aylik dünyaya geldiler normal dogumla.
onlari gördüm öptüm vedalastim cok zor oldu, allahim ne bana nede bir baskasina böyle acilar yasatmasin.
merhaba bende siteye yeni üye oldum.26 yaşında 2 senelik evliyim.27 mayısta hamile olduğumu öğrendim ve çok sevindik.gecen hafta salıya kadar her şey iyiydi salı gunu doktora gittiğimde kalp atışı duyulmadı vajınal ultrasonla bakıldı ve nabzı 108 çıktı doktorum 1 hafta sonra tekrar bakıcam dedi ve pazartesi gittiğimde yine bebeğimin kalp atışı karından var olduğu gözukuyo ama duyulmadı. vajınal ultrasonla bakıldı nabzı 83e düşmüş. şimdi doktorum rapor verdi yarın tekrar gidicem bana dua edin bebeğimin kalp atışlarını inşallah duyabilirim.
üzgünüm . ..
zor. . .
üzgünüm . ..
zor. . .
çok teşekkür ederim cnm sana da çok geçmş olsn.. alıştm sayılır artk ama çok zor günler geçirdmcanım ilk yazını okumuştum ona göre bişeyler yazacaktım ama kararsızdım durduk yere moralini bozarmıyım diye ama bu mesajını okuyunca bu kez benim de moralım bozuldu... başın sağolsun ALLAH bir daha yaşatmasın inşaallah. ben de mart ayında hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu ilk kontrolde normalde 8 haftalık ollması gerekirken 6+3 günlük olduğnu öğrendik kesesini kendisini ve kalp atışını gördük ama dr kalp atışı yavaş belki geç döllenmedir dedi ben de sen gibi umutla beklemiştim ama olmadı bir hafta sonra kahverengi bi leke geldi gittiğimde kalbi durmuş dedi ve hala 6+3 günlük görünüyordu nisan ayında kürtaj oldum çok zor günlerdi kolay 3 ay korun dedi nasıl geçicek derken şimdilerde test sonuçlarını bekliyorum korunmayı bırakmak için. inşaallah temiz gelir sonuçlarım ve bir an önce bırakırız korunmayı.
ne kadar zor olduğnu daha yeni yaşadığım için biliyorum, acını yaşa içine atma. ama kendini de koyvermemeye çalış. bir an önce toparlanki sağlığında yerine gelsin inşaallah Allah ım sana da bana da tez ve hayırlı zamanda yeniden hamile kalmayı nasip eder ve bu kez tamamına erdirerek kucağımıza almayı ve uzun ömürlü olmasını nasip eder hayırlısıyla birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?