Yardımınıza ihtiyacım var

Hepinize çok teşekkür ederim.İnanın bende eşimde çok üzgün.Babasına benimde gelmemi isediğini ve olay çıkarmamasını söyledi ama kayınpederim asla kabul etmiyor.Kesinlikle istemiyorum demiş.Eşim kardeşinin yanında olmak istiyor elbette ama bensiz gitmekte istemiyor akrabalarını sevindirmek istemiyor.Çok üzgün ve karasızız Allah ıslah etsin arediğim kişiyle Artık ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım.Eşime senin evliliğine karışmadıkta ne oldu kızım benim istediğim kişiyle evlenicek diyormuş

Hepinize çok teşekkür ederim.İnanın bende eşimde çok üzgün.Babasına benimde gelmemi isediğini ve olay çıkarmamasını söyledi ama kayınpederim asla kabul etmiyor.Kesinlikle istemiyorum demiş.Eşim kardeşinin yanında olmak istiyor elbette ama bensiz gitmekte istemiyor akrabalarını sevindirmek istemiyor.Çok üzgün ve karasızız Allah ıslah etsin arediğim kişiyle Artık ne diyeceğimi bilemiyorum şoktayım.Eşime senin evliliğine karışmadıkta ne oldu kızım benim istediğim kişiyle evlenicek diyormuş
Aaa ne terbiyesiz adammis ya sinirlerimi oynatti. Ben olsam az oncede soyledim asla esime baski yapmam git diye, sonucta onunda zoruna gidiyordur karisinin istenmemesi.

herne olursa olsun onlar kardeş.
bence eşin gitmeli.
sen gitmesen bile eşinin gitmesini sağla.

Aaa ne terbiyesiz adammis ya sinirlerimi oynatti. Ben olsam az oncede soyledim asla esime baski yapmam git diye, sonucta onunda zoruna gidiyordur karisinin istenmemesi.

asıl kendisi vicdanını sorgulasın. eşin iyi yapmış gitmesin bırak.

herne olursa olsun onlar kardeş.
bence eşin gitmeli.
sen gitmesen bile eşinin gitmesini sağla.

Bu arada kayınpederim oğlumun doğum günü kutlamasına bile gelmedi.Eşim yeni iş kurdu arayıp bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı cidden varlıklı bir insan ama oğluna pek bir faydası yok.Oğlum hastalandığında da eşim hastalandığında da gelmedi aramadı bunun üzerine eşim arayıp neden gelmediğini sorduğunda yalan söylediğinizi düşünüyorum diyecek kadar ruh hastası.Eşimde babası hakkında annesini de kahrından öldürdüğünü söylüyor ama ne de olsa baba işte.

Benim eşimde tokatlı hiçbir akrabalarında akraba evliliği yok. Bence bu ailede bir tuhaflık var... Eşinin seni destekmesi çok güzel bir şey... Üzülme boşver böyle çarpık zihniyetlerle görüşmek sana bir şey kazandırmaz... Tokat'ta alevilik sünnilik varmış bazı köylerde. Siz sünni, onlar alevi mi acaba? (Mezhep ayrımcılığı yapmıyorum, elhamdülillah hepimiz müslimanız)

Eşiniz ikna etmeye çalişin gitsin derim. Baktın z gitmiyo hiç de üstelemeyin.siz eşinizle mutlu huzurlu olunda varsın sizi istemesin akrabaları. Öyle arkadaşlıklar dostluklar var ki çoğu akrabaya bedel.

Benim eşimde tokatlı hiçbir akrabalarında akraba evliliği yok. Bence bu ailede bir tuhaflık var... Eşinin seni destekmesi çok güzel bir şey... Üzülme boşver böyle çarpık zihniyetlerle görüşmek sana bir şey kazandırmaz... Tokat'ta alevilik sünnilik varmış bazı köylerde. Siz sünni, onlar alevi mi acaba? (Mezhep ayrımcılığı yapmıyorum, elhamdülillah hepimiz müslimanız)

Canım ikimizde sünniyiz mezhep farkımız yok

Evet söylediğiniz gibi yaptım kararı onun vermesi gerektiğini söyledim eşim hala kararsız ve şaşkın bu kadarını beklemiyorduk gerçekten

Evet söylediğiniz gibi yaptım kararı onun vermesi gerektiğini söyledim eşim hala kararsız ve şaşkın bu kadarını beklemiyorduk gerçekten
Eşiniz ikna etmeye çalişin gitsin derim. Baktın z gitmiyo hiç de üstelemeyin.siz eşinizle mutlu huzurlu olunda varsın sizi istemesin akrabaları. Öyle arkadaşlıklar dostluklar var ki çoğu akrabaya bedel.

Allahim ya.
Adam 74 yasindaymis.
Bi ayagi cukurdaymis.
Ne guzel mutlu keyfli gule oynaya gecirse son gunlerini.
Gelip torununu sevse, bak yazda geliyor alip parkta dolastirsa.
Oglunun gelininin mutlulugunu gordukce kendisi icin dunyalar onun olsa, kizi icinde bol bol dua etse mutlu olsun diye nolurki?

Insanlar hayati neden bu kadr zorlastirir hic anlamis degiljm.

Bence kocaniz gitsin, akrabalari konusacak diye kardesjni yanliz birakmasin.
Siz kendinizi biliyosnzya, bosverin gerisini.

Hanımefendiciğim...
Şükür namazı mı kılarsınız, aç açık mı doyurursunuz bilmiyorum ama...
Öyle bir eşe sahipsiniz ki, dünya yansa umrunuzda olmasın.
Bırakın istemiyorlarsa istemesinler, ne diye uğraşıyorsunuz?
Eşinizle kırın dizinizi, mutlu mutlu yuvanızda oturun.
Dertsiz başınıza dert almanın bir mantığı var mı?

Son düzenleme:
ben en çok görümceye üzüldüm :KK43: yüzük aldık sözleniyormuşum diyecek kadar saf demekki :KK43:

Canım evet çok küçük yaşta annesini kaybettiği için bazı psikojik problemleri var ve gerçekligi çoğu zaman kavrayamıyor inan ben elimden geleni yaptım hep onun için fakat yine ben kötü oldum umarım onun hakkında hayırlısı olur

Allahim ya.
Adam 74 yasindaymis.
Bi ayagi cukurdaymis.
Ne guzel mutlu keyfli gule oynaya gecirse son gunlerini.
Gelip torununu sevse, bak yazda geliyor alip parkta dolastirsa.
Oglunun gelininin mutlulugunu gordukce kendisi icin dunyalar onun olsa, kizi icinde bol bol dua etse mutlu olsun diye nolurki?

Insanlar hayati neden bu kadr zorlastirir hic anlamis degiljm.

Bence kocaniz gitsin, akrabalari konusacak diye kardesjni yanliz birakmasin.
Siz kendinizi biliyosnzya, bosverin gerisini.

Haklısın cnm anne yok baba yaşlı sahipsiz zannetmesinler diye düşünüyorum

Hanımefendiciğim...
Şükür namazı mı kılarsınız, aç açık mı doyurur sunuz bilmiyorum ama...
Öyle bir eşe sahipsiniz ki, dünya yansa umrunuzda olmasın.
Bırakın istemiyorlarsa istemesinler, ne diye uğraşıyorsunuz?
Eşinizle kırın dizinizi, mutlu mutlu yuvanızda oturun.
Dertsiz başınıza dert almanın bir mantığı var mı?

Haklısınız ben zaten artık eşim adına üzülüyorum çünkü o kadar içine atıyor ki sürekli hastalaniyor ailesi yüzünden

Haklısınız ben zaten artık eşim adına üzülüyorum çünkü o kadar içine atıyor ki sürekli hastalaniyor ailesi yüzünden
Sarıp sarmalayın eşinizi.
Onu üzeceklerine, adamın yumuşak karnından yani eşinden, çocuğunun annesinden vuracaklarına hiç olmasınlar daha iyi.
İçinizde kalmaması açısından isterseniz son kez teklif edin gitmeyi.
Berbaer gidersiniz, siz başka bir yerde eşinizi beklersiniz.
O da gider, bir kardeşini öper tebrik edip çıkıp gelir yanınıza.
Ama dediğim gibi, dertsiz başınıza dert almayın.
Bu kadar güzel, mutlu:nazar: yuvanıza, içinde kötülük barındıran insanları sokmayın her kim olursa olsun.

Bende trakyalıyim,
eşim de tokatlı ..
Ama bizimkilerde asla yok akraba evliligi. Yöre yöre değişiyor sanırım.

Eşin seni anlıyorsa gerisi çok da önemli değil arkadaşım yuvana bak

X