Oncelikle merhaba uzun zamandır siteyi takip ediyordum bilgi amaçlı ama şu anda sizin fikirlerinize ihtiyacım var. Ben bu sene yeni kpss ye girdim ve öğretmenlikten atama bekliyorum insallah. Su süreçte evlilik hazırlığı içine de girmiş oldum bu inanılmaz zor bir durummus hele de iki ayrı şehir uzaklık ve kültürel etkenler söz konusu olursa . Herşeyi konuşmak ve idare etmek bizlere düşüyor şu ana kadar birtakım sorunlar da yaşadık geride bırakmıştık. Aileler onceden tanisti Bayram sonu ise hem isteme hem nişan olacak ayni gün uzakliktan dolayi. Gün geçmiyor ki sorun olmasın benim atamam Allahin izniyle olursa biz seneye temmuz agustos gibi düğünü yapmaya niyetlendik. O zaten çalışıyor su anda ancak ben onun yanina evlendikten sonra gidebilirim eylulde tayinimin tam onun yanina veya nereye cikacagi belli olmadığı için bana ev tutmayalim eşyaları sonra alalim sen tamamen geldikten sonra, biz de o 1-2 ay annemlerde kalalim diye söyledi. Zaten orada çalışıyor oraya evlenecegimiZ belliydi simdi niye ev ya da eşya olmasın annemlerde dedemlerde kalırız diyor akşamdan bu yana düşünüyorum. Aileme de yansıtmak istemiyorum soğukluk olmasin ama kendim de içim içimi yiyor. Sizce böyle bir durumda siz ne yaparsiniz bana yardımcı olabilir misiniz?