• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtiyacim var :(

crean

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
112
9
296
dugun yerimizi tuttuk subat ayinda fakat gidip baktimki bildiginiz cay bahcesi gibi bir yer resimdekiyle cokta alakasi yok organizasyon sirketiyle konustum cok para istedi nisanlimda karsilayamayiz dedi ki hakli cok masrafimiz var ne olcak pilastik sandalye masa olsa diyor senide anliyorum ama malesef yok diyor aptallastim resmen ben napcam ya 1 ayim kaldi akil verin lutfeeeen

Düğün salonu kiralayamaz mısınız? Bir de otellerin yani bazı zincir ve marka otellerin üyelikleri var, o üyelikler sayesinde %10 indirim alabilirsiniz.

Malesef tutamayiz cunku burda zaten cok yer yok ve oranin parasi odendi acik alan olsun istedik en uygunda burasiydi ama bildigin cay bahcesi ya ne yapsam ne etsem bilemedim hadi 1000 tl flan deseler gene bi sekilde susletcem adam besbin istedi hala soktayim:43:

5000tl nin hepsini peşin mi verdiniz? :18:

yok arkadasim organizasyoncu okadar istiyor salon okadar degil salon bize 2500 e geliyor ama icinde susleme fln yok biraz suslenmesi gerekiyor onlar masa sandalye veriyor soyle 500 tl ye suslicek birini bulsam yeter bana

Bi çiçekçi bulup her masaya bi tane koysanız şöyle ortaya, sonra tuhafiyelerden çeşitli boncuklar alıp masalara serpseniz, bi de mumluklar var ucuz fiyata onlardan koysanız olmaz mı?
organizasyon şirketinden sadece sandalyeleri ve masayı giydirmeasini söyleyin. daha uygun olur diye düşünüorum. sonra internetten sizi orda baloncu falan vardır onları bulun. uçan balon alınız mı o da yeter gibi gelio. renklerini düzgün seçerseniz bi kac yere bağlarsınız. olmaz mı? çok mu iyimserim?

canım ben biyer buldum masa başı sadece örtü ve sandalye süsü 10 tl yani bir masada 10 lira alıyor.224 250 22 52 ara kendi düğünün nerde söyle şub var sana yakın bir yer söylerler sende balon yada cam fanusun içine yarıya kadar su doldurup içine minik mum atarsın şık olur gelin dağmatın geçiceği yere kırmızı halıser yoluk kenarlar yine mumluk şık olur.
not:aynı durum bendede var çünkü gazino dediler gittim baktım çay bahçesi çıktı eylülde düğünüm var

Back