• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza İhtiyacım Var

cherh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
26
0
36
İstanbul
Merhaba hepinize bu sitede yeniyim yaşcada küçüğüm sanırım ama tek danışabileceğim yer burası.
yüzümde(favori bölgesi) ve boyun bölgemde kıllanmalar var, ağdayla aldırsam daha gür çıkarmı? yada napmalıyım? lütfen yardım edin :2:

normal ağda kullanma besleyip çoğaltır.ağda bantları iyi oluyo.çok sert çıkmıyo.

tuylerin cok koyu degilse dokunma derim. belki etkili agdalar olsa bile sendeki etki nasil olur bilenemez ve eger yuzunu boynunu mahvedecekse degmez..
Fakat tuylerin cok uzun degilse sarartmayi deneyebilirsin ama simdi dersenki sarartinca da belli oluyor o halde sarartip biraz kisaltabilirsin (keserek yani) ama belki bu fikire herkes onaylayamabilir...
aklima birsey geldi, tuy yumusatici varmi ??

bu konu için öncelikle, bir dr a görünmelisin. yüzündeki kılların sebebi polikistik over ya da başka bişey gibi hormonal bir rahatsızlıktan olabilir. eğer hormonal değilse diğer yöntemlere başvurabilirsin

ben sir agda bantını denedım yuzumde almasına super alıyo ama bi ay sonra tekrar cıkıyo yalnız yanak bölgesı oldgu ıcın sıvılce yaptı bende . o yuzden cıldın tahriş olabilir ağda yapma bence..

Back