- 25 Nisan 2024
- 210
- 45
- 24
- Konu Sahibi merak dolu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yinedeGünaydın.
Ovulasyon testi hiç yapmadım. Kendimde
Kaset testi biliyorum sadece.
Bilgisi olan arkadaşlar birazdan cevap yazarlar.
Hamile olabilirmisinBir fikir verebilecek yok mu acaba anlayan başına gelen birileri
Bilmiyorum test için erken geldi 6 gün var daha ve tek çizgi görmekten korktuğum için yapmadım sizce hamilelik olabilir mi acabaHamile olabilirmisin
Olabilirde olmayabilirde yarın testi tekrarla istersen ordan anlaşılırBilmiyorum test için erken geldi 6 gün var daha ve tek çizgi görmekten korktuğum için yapmadım sizce hamilelik olabilir mi acaba
Ovulasyon testini mi tekrarlıyımOlabilirde olmayabilirde yarın testi tekrarla istersen ordan anlaşılır
Büyük ihtimalle gebelik var sizinReglime 6 gün var karın ağrısından şüphelip ovulasyon teste yaptım koyulaşmaya başlıyor tekrar yumurta mı gelişiyor nasıl düşünmeliyim anlam veremedim yardım edermisiniz kasıklarım ve belim ağrıyor göğüslerimde de ağrı var
Ayy hadi inşallah canım sende durumlar nasıl bir gelişme var mıBüyük ihtimalle gebelik var sizin
Hayırlısı olsun canım hakkinda benim regl başlangıcı ile 20. Güne kadar olmadı yumurtlama testimde 20 sinde bitti dün 21 günümdu aşırı derecede kasık ağrım vardı yumurtlama oldu mu bilmiyorum belkide olmadı bu aydan pek biseyim yok geçen ayda olmadı takdiri ilahi şuan regle 10 günüm var eğer dün yumurtlama olduysa olur yoksa yokAyy hadi inşallah canım sende durumlar nasıl bir gelişme var mı
Olmuştur inşallah canım akıntın geldimi dünHayırlısı olsun canım hakkinda benim regl başlangıcı ile 20. Güne kadar olmadı yumurtlama testimde 20 sinde bitti dün 21 günümdu aşırı derecede kasık ağrım vardı yumurtlama oldu mu bilmiyorum belkide olmadı bu aydan pek biseyim yok geçen ayda olmadı takdiri ilahi şuan regle 10 günüm var eğer dün yumurtlama olduysa olur yoksa yok
Akıntım aralıklı olarak geliyor dün ve öncesi günlerde oluyordu ama dün çok kasik ağrım oldu bilemedim hayırlısı olsun bakalımOlmuştur inşallah canım akıntın geldimi dün
Yumurtlama olmuş olabilir sen değerlendir hayırlısı olsunAkıntım aralıklı olarak geliyor dün ve öncesi günlerde oluyordu ama dün çok kasik ağrım oldu bilemedim hayırlısı olsun bakalım
Değerlendirdim canım nasipYumurtlama olmuş olabilir sen değerlendir hayırlısı olsun