yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Çocuğunuzu sakın bu mevzuya karıştırmayın. Onun minicik dünyasına bir darbe vurmuş onun psikolojisine zarar vermiş olursunuz. İhanet sizinle eşiniz arasında kalan bir sorun olmalı. Baba olarak iyi ise aralarındaki ilişkiyi bozmayın sakın. Çocuğunuzun sizin kadar babasına da her zaman ihtiyacı olacak. Bir yanını yarım bırakmayın. İhanet kesinlikle yanlış doğruluğunu savunamayız. Eşinizi tanımıyorum fakat bu onu kötü bir insan yapmaz. İkili ilişkilerinde başarısız olabilir. Ama diğer insani ilişkilerinde başarılı olabilir. Bana göre ayrılacaksanız bile seviyeli bir şekilde çirkinleşmeden evliliğinizi bitirin. Çocuğunuzu da herşeyin dışında tutun ,arada kalıp yıpranmasın . Öfkenizi kontrol altında tutmaya çalışın ki doğru ve sağlıklı adımlar atabilesiniz. Evi üstüne yapsın demiş arkadaşlar ama unutmayın ki yasaya göre zaten evlendikten sonra edinilmiş mallar ortak. Çok öfke kin nefret zarar verme üzerine yorumlar okudum. Siz sakin olmaya çalışın. Sadece sizin için neyin doğru olduğuna karar verip öyle davranın. Unutmayın ki birlikte geçirdiğiniz uzun yıllar var ve en önemlisi sizi her zaman bir araya getirecek ve görüşmenizi gerektirecek bir evladınız var.

Son düzenleme:

Ben yorumunuzu çok beğendim. Aynen canım o paylaşımları sana karşı kullanır. Özel hayatın gizliliğini ihlal olarak mahkemeye verir. İnsan yapmak istiyor haklısın rezil etmek istiyor ama Allah kahretsin işte. Şu mübarek ayda deli oldum şu olanlara

Kiz yok ben konu sahibi deilim yorumcuyum:)) ama neden ki csnim babasindan uzaklastirmasin babasi evladinada ihanet etmis oluyor sonucta annesine ihanet etmese kadin bosanma noktasina getirirmi olayi cocugun psikolojisini boxacak bi hareket yaparmiudi herseye adam sebeb oluyor madem cocugunada cocgunun annesinede saygisi yok o zaman ceksin evlat hasretini . cocugunun boyle buruk boyle yalniz kalmasina sebeb olan kendisi o zaman yansin tutussun cocuksuxluktan. Gitsin o insanlari aldattigi 60 yasindki kdindan cocuk yapsin oluyorda valla ben olsam gorusturmemde konusturmamda babasiyla

Arkadasim oncelikle buyuk gecmis olsun ben duyunca inanasim gelmedi bian ama oluyomus demekki 60 yas nasi bisi ya kabus gibi ama oyastaki kadinlsrin bazilari cidden daha farkli dusunebiliyo bnm cevremde var bi ornek insnirim bu tip seye ama seni taktir ettim masallh cok akilli bi bayanmissin ya bu teknolojiden anlamasan nolacakti ?hep inanacaktin o bakimdan sanslisin bence bu adama asla sans verme bence delilleri topla ikisinide mahkemeye ver surunsun sfszlr ayrica su taktiklerinden biraz bizede versen mesela su watsapta konusulanlar nasi biz gorebiliyoz ben bilmiyorum

Her daim sevgiye ,ilgiye ve desteğe muhtaç bir çocuktan söz ediyoruz. İhaneti de bu kadar genişletmek çocuğu da içine almak bana göre çok doğru bir yaklaşım değil. Bir evlilikte en çok ne önemsenir . Elbetteki çocuğun mutluluğu. Sizin dediğiniz gibi davranırsa en büyük intikamı çocuktan almış olur. Kocama acı çektireceğim diyerek çocuğu kullanmak artık o annenin vicdanına kalmış.

Vallahi hayretler içerisinde okudum.
Burdaki kızlarda biraz ilginç bi konu olunca neden fake diyorlar anlamam. Sanki çok temiz bir dunyada yaşıyormuşuz gibi. Hergün ne olaylar duyuyoruz bunlar nerde yaşıyor anlamıyorum ki..... Azgın pislik mi yok şu dunyada ar damarı çatlamamış......

Konu sahibi sana şöyle söyleyeyim, birden alev alma bence, sinsice takip et. İntikam almak istiyorum yazmışsın biliyorsun ki intikam soğuk yenen yemektir. Buz gibi yemeği hazırla önce..

Tüm konuşmaları kayıt altına al, haberleşip buluşurlarsa resmlerini çek!!! Kocadan habersiz anlaşmalı boşanma davası aç herşeyi bildiğini hâlâ görüşmeye devam ettiklerinden haberdar olduğunu söyle. Tek celsede boşanmaya ikna et. Nafakanı da iste tabiki. Evide sana bıraksın. Hiç tenezzül etmemezlik yapmayın hayatınızı adadınız en azndan sağa sola muhtaç olmayın çoluk çocuk.... Tum anlaşmalar olduktan sonra o kadının tüm herşeyini dök ortalığa çoluk çocuk akraba.

Kim safmış görsünler.

Afiyetle buz gibi intikam yemeğinizi yiyebilirsiniz......

Bayan arkadas özel hayatın gizliliğini ihlal eder yazmış?! 60 yaşındaki kadınla bilmem kaç yaşındaki herif kıçlarındaki kıl kadayıfa dönmüş halleriyle karşılarındaki insanı saf salak yerine koyup gizlice konusmaya devam ediyorlar. Neyin gizliliği, ne özeli, ne ihlali?!

Çabukkkk kurtarın kendinizi.

Şimdilik bekliyorum kayınvalidemlede konuştum anlaşamadığımızı boşanıcağımızı söyledim kadın şok oldu olmaz öyle şey diyo başka bişey demiyorum şimdilik safı oynuyorum 10 güne kadar tapu işlemlerini hallederiz dedi beyefendi bir kaç parça eşyasını aldı annesinin evine gitti şimdi aileler boşanma olmasın diye uğraşıyorlar babamlar köyde biz gelene kadar şakın bişey yapmayın diyorlar onlar dönmeden evin devir işlemlerini halledersek gerisi kolay şimdilik herkes anlaşamadığımız için ayrılmak istediğimizi sanıyor

Çok teşekkür ederim yorumunuz için Çocuğum benim için çok değerli asla onun zarar göreceği birşey yapmam babasıyla olan diyoloğunuda bozmam ama mahkemeden sonra bu kadının çocuklarıyla görüşüp bütün yazışmaları göstericem yalansız yanlışsız herşeyi anlatılam çok canımı yaktılar çok üzdüler beni anlatamam size neler çektiğimi

sanırım ben olsam rezil ederdim. isterse dava açsın. zaten yıllar yıllar alıyor.

anlıyoruz haaytım ne cektıgını vallahı burda evlılıkte canı yananları okudukca bnım canım yanıyor ya benımde baısıma gelirse diye bir üzülüor insan. ama dedigim gibi çoçuklarının elinede verme fotolarını yazısmaların ıvs sadece göster sonucta cocukları analarının baska adamlarla sıradanda olsa arkdaslık etmesını kaldıran tipler demek ki yarın birgun o fotoları onlara sızdırdıgınzda kadın cocuklarıyla işbnirligi yapıp onu bil kullanır. göstern sadece . tek diyecegim oncelikle teknolojıden anlamanızdan ve sinsice hareket etmenizden dolayı sizi kutluyorum cıddı anlamda cok mutlu oldum çunku ben kocam benı aldatıyor cocukalrım ıcın boyun egıyorum mecburen dıyen kadınlara gercekten acıyorum ama bıraz kafalarını kullanmalarını onerırdım sizi takdır ettm sımdı sinsilik ilk defa olumlu anlamda kullanılıyor bana göre çok akıllıca kullanmıssınz:))) birde şüphe oyle birşey ki kansere kalsan bu kadar zayıflamazsın bende biara cok suphecıydım haftlar ıcınde 60 kılodan 43lere dustum şüphe yuzunden yazı kgunah degılmı bizi derde koyanı dertte bogalım.

Evi kendi üstüne aldıktan sonra kardeşine falan çevir boşanma süreci bittikten sonra geri üstüne alırsın malum evlendikten sonra alınan mallar yarı yarıya bölünüyor ya

O kovan olacak şahıs çok pişman olur çok değil bir kaç yıla ama iş işten geçer boşver cnm çalışırsın çocukta çok küçük değilmiş yoluna bak hiç kendini yıpratma

Valla esine hicbir seyi belli etme bosanmak mi istiyorsun tamm sartlarimi kabul edersen bosarim seni de evi al yuklu nafaka iste her sey bittikten sonra kadinin cocuklarina esinin ailesine isyerindekilere ifsa et olayi biraz seytani oldu ama az bile 40indan sonra azani tenesir paklarmis

Bence de şimdilik sak8n kal boşan, alacağını al sonra kadının yazışmalarıni ifşa edersin. ama açıktan yapma gidip birine goster kimseye gönderme.

Hanimefendi hala annesiyle konusacagim, babami bekleyecegim diyorsuniz, avutkalta bir gorussenize once. Bayrama kadar 1 ay var nerdeyse. Telefon denen birsey var babanizi arayin, niye bekliyorsunuz. Valla okurken benim sinirlerim bozuldu

hiç 60 yaşındaki kadın deme bacım benim annem 56 yaşında inan benden seksi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…