yardımınıza ihtiyacım var (kocam)

Önce evi üstünüze alın. Sonra da tazminat davasıyla boşanma davası açın. Tüm resimler kalsın. Hepsi güçlü deliller.

Bence konusmalari yazismalari silmeyin esler arasinda ozel durum falan olmaz avukata da danis benim tanidik facebook sayfani kirar butun mesajlarin ciktisini alir hakime gosterir eşler arasinda ozel hayati ihlal falan yok

merhaba kızlar
artık kafayı yemek üzereyim ben bundan 4 sen önce evlendim. Ancak eşim evlendiğimden günden beri benim arkamdan vuruyor. İlk sene idda denilen inlete başvurdu ne kadar takım varsa hepsini sattı borçlandı. daha sonra saçma sapan yalancı face açıp kadınlarla konsuo whatsapdan başkalarıyla konusuo affediorm tekrar aynı hatayı yapıo 4 sene oldu ve hala aynı ben ne yapacagım

Bence sen o kafina tekrar yaz. Ben esimi sizi takip ediyorum. Hala gorusuyorsun yaz agir konus. Seni mahallene akrabalarina cocuklarina rezil edicem. Seni bastiricam de. Sana tazminat davasi acicam de.. Ama burada telden takip ettiginizi ikisinede sakin caktirma.

Vay arkadaş , kk değil , dallas

Sevicira ya katilmamak mümkün değil ..

Bu kadar teknoloji şeysini ne ara planladın kurdun devreye soktun ?

Kendine yeni konu aç burdan kimse yardımcı olamaz.

Ama gelecek yorumları az çok tahmin edebiliyorum

1.İlk kadını rezil et. Ananem yaşında kadın yaptığından utansın ayıptır ya!

2.Adamın eşyalarını çöp poşetine doldurup kapinin önüne koy.Gelincede 60 yaşındaki pörsümüş karına git ben sana fazlayım de.

Yeni konu açın,size böyle yardımcı olunamaz,konu sahibine yorum yapılır.

Merak ettim son durumunuz nedir olayın üzerinden 6 ay geçmiş

Ne güzel işe evi sana bırakıp gidecekmiş. Gönder gitsin. Bu kadar istekli kurtulamayanlarda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…