• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIMINIZA IHTIYACIM VAR KIZLAR.....

Gulsenn77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2020
425
365
53
39
Kızlar kolik olan bebeğimiz var mı?ne zaman geçti?sancılarınız ne zmnndurdu?doktora buyuzden gittiniz mi?benim ikizlerinden biri kız olan sabah 4e 3 e kadar ya ağlıyor,yatmio sürekli sallanmak kucak,meme de durmak dalio tekrr baslio...nasil basa çıkıcam bu durumdan bilmiyorum. :KK43: :KK43: bana neler söylersiniz, fikirlerinizi bekliyorum

biz annemin gazıyla üç beş kere götürdük acile, çocuk dediğin durduk yere ağlamaz kesin bir derdi var diyordu. arabaya binince de susuyordu zaten çoğunlukla. sürekli yeni yöntem bulmak zorunda kalıyordum ama 'beyaz gürültü' hep vazgecilmezdi. bebek arabasıyla evde gezdirmek, pusete koyup puseti kaldırarak sallamak, birisi varsa bir örtü sallamak, ayakta sallamak, kucakta tıkkıdı tıkkıdı zıplatarak yürümek, vs. banyo, ten tene temas öneriliyor ama bizde hiç işe yaramadı, bir de o ağlamada çocuğu yeniden giydirmekle uğraştık. Allah yardımcınız olsun, zor ama en kötü 4 ayda geçiyor.

YouTube da Buzuki Orhanin kolik albümü iyi geliyordu onunla uyuyordu biraz.8 ay sürdü bizde sürekli kucaktaydi su seviyordu duş rahatlatıyordu diş krizleri falan oluncada banyoya sokardık öyle sakinlerdi.Evin içinde, balkonda hava güzelse direk dışarıda bebek arabasıyla dolastırıyorduk kiraz çekirdeği yastığı denemedim ama ise yarayanlar memnun olanlar var deneyebilirsiniz.

Back