Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar

medine20

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
297
82
18
21
İyi geceler hanıımlar ben 3 yıldır evliyim ve ilk günden bebek istiyoruz polikistik over sendromu var 5 ay klomen femara tedavisi gördüm 1,5 yıl önce hsg çektirdim tüpler açık yabancıyım kendi ülkemde doktora gittim doktor rahiminin şekli biraz farklı dedi ama gebeliğe engel değilmiş buraya hsg fotoraflarını atıcam anlayan varsa baka bilirmi o doktora pek güvenmedim ama aklıma takıldı gerçekten de normal rahimden farklı mı?

Eklentiler

• IMG_0939.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_0940.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 26
Rahimde perde yoksa polip yoksa bu şekil gebeliğe engel görünmüyor bence. Tüplere de geçiş olmuş açık çok şükür. Gebe kalırsınız Allahın izniyle. Zaten rahim şeklinin sıkıntısı varsa da gebe kalmanıza engel olmaz da sürdürmenize engel olur ama anladığım kadarıyla henüz gebelik yaşamadınız. düşük öykünüz yoksa şuan için öyle bir şey düşünmenize de hiç gerek yok. Pcos olduğu için gecikiyordur ama şöyle söyleyeyim pcos olup geç gebe kalan gördüm ama hiç gebe kalamayan görmedim. Tüp bebek imkanınız varsa tüp bebek tedavisi olun direkt beklemek istemiyorsanız.

Yanıtınız için teşekkürler başka sorun yok çok şükür tüp bebek bizde düşünüyoruz eşim iyi doktor araştırıyor ve bu zamanda da kendiliğine buraktık yaşım 21 çok ta acele etmek istemiyorum aslında kendimi hazırlamaya çalışıyorum biraz fazla kilom var onu vermeye hormonları dengede tutmaya falan rabbim ne zaman ol derse o zaman olur zamanı var demek ki bir kaç ay daha bekleyip eğer yine olmazsa iyi doktor bulursak tüp bebek gerekirse onu yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…