- 20 Ekim 2018
- 2.335
- 3.712
- 133
- Konu Sahibi archerwoman
-
Kıyamam ta dışarı çıkmış çekmek için hamilesin inşallah var değilmiArkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
Günışığında çekeyim demiştim. Evet 5-6 hafta arası hamileyim eşim dün gece kovid pozitif çıktı. Zorunlu karantinaya girdik. Benim testim daha çıkmadı ama korkuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin pazartesi keseyi görmeye gidecektim ki olmadı.Kıyamam ta dışarı çıkmış çekmek için hamilesin inşallah var değilmi
Aaa çok geçmiş olsun canm umarım çabuk atlatır eşiniz sizede bulaşmamıştır insallah... Hem bu ara biraz dinlenin iyi gelir hamileliğin ilk zamanları dinlenmek en iyisiGünışığında çekeyim demiştim. Evet 5-6 hafta arası hamileyim eşim dün gece kovid pozitif çıktı. Zorunlu karantinaya girdik. Benim testim daha çıkmadı ama korkuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versin pazartesi keseyi görmeye gidecektim ki olmadı.
Çok teşekkür ederim Amin inşallah şu an tek dileğim buAaa çok geçmiş olsun canm umarım çabuk atlatır eşiniz sizede bulaşmamıştır insallah... Hem bu ara biraz dinlenin iyi gelir hamileliğin ilk zamanları dinlenmek en iyisi
Sanki gebelik var gibi cnmMerhaba adetime 2,3 gün var ovulasyon testim bu şekil çıktı bilgisi olan var mı
Sizin şuan ki durumunuz nedir ?Arkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an
Şuan durumuz ne Dİrevet canım 1.20 çıktı negatif dediler maalesef adetim dün olması gerekiyordu hala olmadım
Merhabalar şu an 9+0 haftalık hamileyim test doğru çıktı yaniSizin şuan ki durumunuz nedir ?
Benim de böyle çıktı kan verdim 0’1 çıktıMerhabalar şu an 9+0 haftalık hamileyim test doğru çıktı yani
Hayali çizgi var gibi. BilemedimBenim de böyle çıktı kan verdim 0’1 çıktı
Erken mi yaptınız bat a kaç gün var?Benim de böyle çıktı kan verdim 0’1 çıktı
Adetinize kaç gün varBenim de böyle çıktı kan verdim 0’1 çıktı
Bu teste göre var görünüyor ama ilk 10 dkda mı çıktı bu sonuç?Benim de böyle çıktı kan verdim 0’1 çıktı
Evet hemen iki çizgi de göründüBu teste göre var görünüyor ama ilk 10 dkda mı çıktı bu sonuç?
Pzts adetim ovulasyon takip ettim ama yumurtlama geç gördüm açıkçası yani geçen pazar yumurta çatladıAdetinize kaç gün var
Pzts adet günüm ovulasyon takip ettimErken mi yaptınız bat a kaç gün var?
Testi 2 gune tekrarlayın derim ben nacizane fikrim. Ama bize de haber verin inşallah hamilesinizdir hepimize dua edin kızlarPzts adet günüm ovulasyon takip ettim
Geçirdiğimiz pazar yumurtam çatladı
Geç döllenme mi acaba diyorumTesti 2 gune tekrarlayın derim ben nacizane fikrim. Ama bize de haber verin inşallah hamilesinizdir hepimize dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?