• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardımınıza ihtiyacım var Erken Gebelik Testi Okuma

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

archerwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2020
1.857
3.244
83
33
Arkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an 🥺🥺🥺

Eklentiler

• 7358FBE5-1F84-4D9A-A147-7B1793845EBC.jpeg
    7358FBE5-1F84-4D9A-A147-7B1793845EBC.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 967
  • 703F0BC2-D69B-449C-8543-C4B49CF34FEA.jpeg
    703F0BC2-D69B-449C-8543-C4B49CF34FEA.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 939
  • 05DBA6E1-6463-4FF1-9EF7-A0DEC40E7302.jpeg
    05DBA6E1-6463-4FF1-9EF7-A0DEC40E7302.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 982
Arkadaşlar merhaba hepinize günaydınEn son 31 ekimde adet oldu bu ay da 1-2 Kasım civarı olmam gerekiyor ancak zaten reglim düzenli değildir. Eşimle çocuk istiyoruz ve yumurtamın çatladığı gün ilişkiye girdik birkaç gündür kasığımda batma oluyordu perdictor erken gebelik testi aldım şimdi uyguladım Lütfen sizden ricam sizce hamile miyim aşırı aşırı silik bir çizgi var ve ilk 10 dk içinde çıktı bu silik çizgi bi bakar mısınız Bu test adete 6 gün kalaya kadar bilen bir testmiş lütfen yardım edin çok heyecanlıyım şu an 🥺🥺🥺
Kan testi yaptır hamilesin

Ya lütfen inşallah inşallah 🙏🏻🙏🏻 Adetime henüz daha var ona rağmen kan testi yaptırmam doğru mu sizce beta değerinden bahsediyor herkes gecikmesi mi gerek onun için

Ya lütfen inşallah inşallah 🙏🏻🙏🏻 Adetime henüz daha var ona rağmen kan testi yaptırmam doğru mu sizce beta değerinden bahsediyor herkes gecikmesi mi gerek onun için
Yok iki gün de bir artış bak bugün ver pazartesi ver öyle artışa bak kan testi ile netlestirin erken önlem iyidir

Alıntı yapmayı unutmuşum üstteki mesajım sizeydi. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🏻Ben çok bilmiyorum bu konuları yeni bakmaya başlamıştım beta değerim yine çıkar mı kanda
Çıkar cnm yeni gebelikte beta değeri düşükte olsa çıkar şuan 3 haftalık filan olduğu için anne tahmine yerleşti inde 2 haftalık oluyor iki hafta serüveni olduğu için dolenmesi yerleşmesi iki hafta o yüzden

Alıntı yapmayı unutmuşum üstteki mesajım sizeydi. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için 🙏🏻Ben çok bilmiyorum bu konuları yeni bakmaya başlamıştım beta değerim yine çıkar mı kanda
Hayırlı olsun inşallah 🤲 rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Kan testi sonucunu yaz burdan doktor yeni olduğu için vitamin yazar folik asit filan onları da sonuç çıkınca şöyle

Evet canım hamilesin insaAllah 😇

Çıkar cnm yeni gebelikte beta değeri düşükte olsa çıkar şuan 3 haftalık filan olduğu için anne tahmine yerleşti inde 2 haftalık oluyor iki hafta serüveni olduğu için dolenmesi yerleşmesi iki hafta o yüzden
Canım bende adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım 2.30 çıktı hafif hafif ara ara batmalar bel ağrım şiddetliydi ama ondan hrmen sonra idrarımda enfeksiyon oldu şiddetli hemde acaba benimde değerlerim yükselir mi

Canım bende adetime 7 gün kala kan testi yaptırdım 2.30 çıktı hafif hafif ara ara batmalar bel ağrım şiddetliydi ama ondan hrmen sonra idrarımda enfeksiyon oldu şiddetli hemde acaba benimde değerlerim yükselir mi
İnşallah 🤲 bir hafta bekle test tekrarla bazen geç döllenme olabilir bı kaç gün sonra yerleşme durumuna geç döllenme deniyor bir hafta bekle tekrarla

Aklıma geldi kanama filan olursa direk doktora git bekleme kahverengi filan hiç düşünme direk doktora git iğne filan yaparlar. Dikkat et dinlen Uzan. Tekrardan hayırlı olsun

İdrar da enfeksiyonu nasıl anlıyorsunuz

İnşallah 🤲 bir hafta bekle test tekrarla bazen geç döllenme olabilir bı kaç gün sonra yerleşme durumuna geç döllenme deniyor bir hafta bekle tekrarla
Ayy hadi insaAllah yaa 😇 acaba o batnalar bel ağrıları enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi. Ama enfeksiyonum azdığında normal adet ağrısı givi kasığım ağrıyordu ama bunda batıyo böyle şuan ise adetime 3 gün kaldı erken gebelik testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım sonra hayal kırıklıpı yasıyorum ya da adetimi bekleyeyim ay bilemiyorum şimdi

İdrar da enfeksiyonu nasıl anlıyorsunuz
Çooook ciddi bir şekilde mesanede yanma oluyor idrara çıktığınızda idrar yaparken ciddi yanma oluyor sık sık tuvalete çıkıyorsunuz ama az az yapıp çıkıyorsunuz Allah düşmanıma bile vermesin çok fena

Ayy hadi insaAllah yaa 😇 acaba o batnalar bel ağrıları enfeksiyondan kaynaklı olabilir mi. Ama enfeksiyonum azdığında normal adet ağrısı givi kasığım ağrıyordu ama bunda batıyo böyle şuan ise adetime 3 gün kaldı erken gebelik testi yapsam mı yapmasam mı kararsızım sonra hayal kırıklıpı yasıyorum ya da adetimi bekleyeyim ay bilemiyorum şimdi
Enfeksiyon da batma filan olmaz akıntı sarı yeşil beyaz ve aşırı koku kaşıntı yanma idrar yaparken acı varsa vardır

Bugün yap bklm ilk idrar sıkışık sekildeyse şimdi yap at buraya bklm

Bugün yap bklm ilk idrar sıkışık sekildeyse şimdi yap at buraya bklm
Bende şuan normal çubuk testi var erken gebelik testi yok maalesef normal çubuk testinde çıkar kı acaba. Ama sabah midem bulandığı için yarım elma ve su içtim

canım benimde böyle çıktı hastaneye gittim kan verdim maalesef negatif çıktı ama pozitif çıkanlarda varmış istersen kan ver

Back