Merhaba arkadaşlar üniversitede hazırlık okuyorum okuldan bir çocukla arkadaşım sayesinde 2 ay önce tanıştım çocuk tanıştığımız günün ertesi günü beni okulda yanına çağırdı yarım saat oturduk konuştuk falan ama yanında bir arkadaşı vardı o günden bugüne hep mesajlaşıyoruz her gün olmasada ara ara mesajlaşıyoruz bu süreç içinde hiç buluşmadık okuldada sadece bakıştık ne o çağırdı nede ben yanıma çağırdım biraz utangaç ve özgüvensiz biri gibi.bikere arkadaşından kaynaklanan bir yanlış anlaşılma yüzünden peşimden geldi ve durumu anlattı gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi.okulda bana senden hoşlanıyorum ama korkuyorum dercesine bakıyor ben ondan hoşlanıyorum ama onun düşüncelerini bilmiyorum dediğim gibi sadece bakışlarından anladığım kadarıyla.okulda dikkatimi çekmek için elinden geleni yapıyor o bakmadığı zaman arkadaşlarına baktırtıyor ama genelde kendisi bana tebessüm ederek bana bakıyor ne yaptığını anlayamıyorum mesaj attı cevap vermedim çünkü artık bu durumdan sıkılmıştım bi açıklığa kavuşturulması gerekilirdi.daha sonra dayanamayıp 15 gün sonra cevap attım ve mesajlarından çok mutlu olduğunu hissettim onu çok seviyorum . nerelerdesin seni artık göremiyorum diye mesaj attı benimde işlerim vardı o sıra okulda bununla ilgili cevap verdim hadi ya tüh diye cevap verdi ama hala hoşlanıp hoşlanmadığını anlayamadım.tumblr'da bir bağlantı paylaşıp sen yanımda değilsin gibisinden şeyler yazmış acaba kim için yazdı üstüme alınmalıyım ? acaba benden hoşanıyormudur ? şu durumda ne yapmalıyım 1 haftadır mesajlaşmıyoruz birbirimizi telefonla aramıyoruz ? durumu çok merak ediyorum sizce çocuk ne düşünüyor olabilir acaba çekimser ve korkuyor olabilir mi ? hala mesaj atmak istiyorum onu elimden kaçırmak ve kaybetmek istemiyorum sizce benden hoşanıyor mudur ? şimdiden güzel yorumlarınız için çok teşekkürler