Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımınıza ihtiyacım var, bakır saçlarıma alışamadım :((( Havuç gibiyim!

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
Arkadaşlaar selam. Saçlarımı Bakır rengi istedim. Saçlarım ilk önce açıldı, uçlarım koyu turuncu-sarı diplerim açık sarı oldu. Sonrada boyandı. Kuaför istediğin rengi ilk boya da elde edemezsin dedi. Ve saçımı gördüm, pek alışamadım koyu turuncu oldu. Ama 3-4 yıkamada açılacakmış rengi. Resimlerimi ekliyorum. Sizce açılınca nasıl bir renk olur?

......

Bu da istediğim renk ;

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Sizce akınca istediğim renk gibi olur mu?

Son düzenleme:
bu istedigin renk hurremin sac rengine cok benziyor . benim su andaki sac rengime benziyor benimki biraz daha koyusu ama hic memnun deilim kurtulmaya calisiyorum. senin sacinda biraz kirmizilik var ama zaman ver sacina bu tarz tonlar cok cabuk akiyor bence bekle soyle 10 kere falan yikamani sonrasinda buna cok yakin olur sacin.. kepek sampuanlari sacin boyasini cok akitiyor bu arada

merhaba canım...benim bir arkadaşım da saçını senin boyattığın renge boyatmıştı...ve zamanla saçlarının rengi senin istediğin renge dönmüştü... zamanla değişir...ama sanırım açık tenlisin...bu renk de güzel gider aslında....ben bu rengi beğeniyorum şahsen beyaz tenlerde.......

Aynı renkte geçen sene ben boyatım.Hiç merak etme bir kaç yıkamadan sonra akacaktır ve bu kadar bakır renginde durmayacak.Eminim zamanla daha güzel duracak.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) ben de öyle düşünüyorum... İnşallah yıkadıkça düzelecek. Ama çabuk düzelse iyi olur :) Her gün yıkayım en iyisi :) Evet oldukça beyaz tenliyim.Fotoğraflarda çok belli olmamış ama. Ben kendimi garipsedim herhalde. Ondan ağlaşıyorum 2 gündür.

slm bence gzell bir renk ama renk dha otrmamş sanrımm açk tnlsin ykıştğnı dşünüyrum. ilk defa bu kadar açk byadysn byle dşnmen normall

bence çok hoş olmuş canım :))
güle güle kullan

Hepinize teşekkür ederim. Daha önce sarı kullanmıştım. Hatta ilk platin olmuştu,kendime alışamamıştım...Sonradan yıkandıkça alıştım. Yine öyle olucak sanırım , Biraz cart geldi o yüzden yıkanıp matlaştırmam lazım.:)

Canım 2 buçuk yıldır bakır kızıl kullanan biri olarak saç rengini çok beğendiğimi söylemek istiyorm.ben de ilk yaptırdığımda aynen senin rengndeydi ve ben de alışamamıştım garipsiyordm.o yzdn seni çook iyi anlıyorum cnm=) ama bildiğin gibi bu kalıcı bir renk değil,aktıkça senin o istediğin açık bakır rengni alıcak.çok hoş bir renk bu ve alıştıkça vazgeçemiceksin bundan emin olablrsn

ya ben bişeyi anlamıyorum, kuaföre gidersin, istediğin rengi gösterirsin.Boyasını yapar saç yıkanır..o da ne..farklı ..Sorarsın ya bak bu resimle benim saçım farklı neden onu yapmadın..Cevap hazır: E o akacak, yok orda ışıktan öyle bilmem ne ne..Kardeşim o zaman baştan söyle, bak şöyle şöyle olacak diye ..Di mi ama

Canım aslında, adam bana dedi, ilk istediğin gibi olmayacak... Koyu olacak yıkandıkça istediğin renk olacak.Sakın istediğin rengi bekleme dedi. Ama ben öyle derken hani böyle olacağını değilde, biraz koyu olacağını sandım.

Canım Teşekkür ederim çok :) Evet aksın da inşallah rahatlıycam :) Merak ettiğim , akıcak mesela.İstediğim bkır olack, snra tekrar boya yaptırdığımdaa yine bu renk mi olacak, yoksa akan rengime göremi yapacaklar?

tekrar boyatmaya gittiğinde biraz daha açık bir bakır yapmasını isteyeblrsn,oksidan mktarını arttırarak ya da bi mktar bal köpüğü katarak daha tatlı bir bakır elde edebilir kuaförler.bir de 2-3 boyamadan sonra renk saçında iyice oturduğu için açık tonları daha rahat elde edersin.

senin sac rengin kizil istedigin renk ise bakir rengi
Saclarini yikadikca saclarinin rengi acilicaktir zaten

Evet bir daha ki boyamda, biraz bal köpüğü katıp yumuşatmasını isteyeceğim:))) Fikriniz için çk teşekkür ederim.

senin sac rengin kizil istedigin renk ise bakir rengi
Saclarini yikadikca saclarinin rengi acilicaktir zaten

Aslında şuan saçım kızıl değil, turuncu bir renk. Aktıkca istedğim bakır rengine ulaşırım inşallah

öncelikle saçını güle güle kullan canım

bence rengi çok güzel olmuş sanırım açık tenlisin ve cidden ben çok beğendim

sen istediğn gibi olmadığı için üzülüyorsun ama istediğin rengi kafandan atıp sadece şuanki renge bakarsan emin ol çok güzel olduğunu fark ediceksin

Eveeeet... çok mantıklı. Sanırım benim, şuandaki rengime odaklanmam lazımmmm :)

Sonuna kadar sana katılıyorum hep bir bahaneleri var

Eveeeet... çok mantıklı. Sanırım benim, şuandaki rengime odaklanmam lazımmmm :)

Bence şuan ki saçın muhteşem olmuş ben bayıldım teninle çok uyuşmuşş:13::13:

valla ben cok begendım ne yalan soleyım gorunce bende mı boyasam bu renge dıye dusundum bence gozunun alısması lazım yoksa rengınde bısey yok bence... gule gule kullan

Çok teşekkür ederim ikinize de :) Alışacağım inşallah :))

bence şu anki renk de çok güzel ama istediğin renk de çok güzel.geçn hafta arkadaşım boyattı şu anki saçın gibi.ama kuaför akıcak dedi yarın gelicek ank.dışında okuyo.yarn onun saçlarına bakıp tekrar yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…