Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) ben de öyle düşünüyorum... İnşallah yıkadıkça düzelecek. Ama çabuk düzelse iyi olur :) Her gün yıkayım en iyisi :) Evet oldukça beyaz tenliyim.Fotoğraflarda çok belli olmamış ama. Ben kendimi garipsedim herhalde. Ondan ağlaşıyorum 2 gündür.
ya ben bişeyi anlamıyorum, kuaföre gidersin, istediğin rengi gösterirsin.Boyasını yapar saç yıkanır..o da ne..farklı ..Sorarsın ya bak bu resimle benim saçım farklı neden onu yapmadın..Cevap hazır: E o akacak, yok orda ışıktan öyle bilmem ne ne..Kardeşim o zaman baştan söyle, bak şöyle şöyle olacak diye ..Di mi ama
Canım 2 buçuk yıldır bakır kızıl kullanan biri olarak saç rengini çok beğendiğimi söylemek istiyorm.ben de ilk yaptırdığımda aynen senin rengndeydi ve ben de alışamamıştım garipsiyordm.o yzdn seni çook iyi anlıyorum cnm=) ama bildiğin gibi bu kalıcı bir renk değil,aktıkça senin o istediğin açık bakır rengni alıcak.çok hoş bir renk bu ve alıştıkça vazgeçemiceksin bundan emin olablrsn
tekrar boyatmaya gittiğinde biraz daha açık bir bakır yapmasını isteyeblrsn,oksidan mktarını arttırarak ya da bi mktar bal köpüğü katarak daha tatlı bir bakır elde edebilir kuaförler.bir de 2-3 boyamadan sonra renk saçında iyice oturduğu için açık tonları daha rahat elde edersin.
senin sac rengin kizil istedigin renk ise bakir rengi
Saclarini yikadikca saclarinin rengi acilicaktir zaten
ya ben bişeyi anlamıyorum, kuaföre gidersin, istediğin rengi gösterirsin.Boyasını yapar saç yıkanır..o da ne..farklı ..Sorarsın ya bak bu resimle benim saçım farklı neden onu yapmadın..Cevap hazır: E o akacak, yok orda ışıktan öyle bilmem ne ne..Kardeşim o zaman baştan söyle, bak şöyle şöyle olacak diye ..Di mi ama
Eveeeet... çok mantıklı. Sanırım benim, şuandaki rengime odaklanmam lazımmmm :)